Ignis Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Ano. Po prostu to za mało by tu wrzucić ino napis i ludek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Dlaczego niektórzy ludzie nie mają dystansu do siebie ? Ja z tego co pamiętam kilka razy wrzuciłem tu obrazek i niektórym się podobało a inni twierdzili ,że brzydkie ale i tak nie spamowałem na potęgę czymś co według mnie nie wygląda dobrze a uwierzcie mi wiele miałem takich prac. EDIT:Lekka zmiana odczytałem swoje stare posty :( "Młody byłem życia nie znałem" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taxi_driver Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Temu misiu oczko mu się odlepiło. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Zrobiłam pixelową salę, ale się okazało, że w grze akurat się nie przyda, więc mam grafikę sierocą, szuka nowego domu. Może komuś się przyda, takie coś, ze szklanym dachem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Nice! Fajnie wyszedł żyrandol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 tracę tutaj troche poczucie perspektywy, to powinno byc w srodku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 tracę tutaj troche poczucie perspektywy, to powinno byc w srodku? tak, bo to jest nienaturalnie idealny widok z boku przeciętego pomieszczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 17 Lutego 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 tak, bo to jest nienaturalnie idealny widok z boku przeciętego pomieszczenia. Po prostu słabo ci perspektywa wyszła ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Po prostu słabo ci perspektywa wyszła ;) tu nie miało być perspektywy...zauważ, że podłoga jest płaska,a nie w perspektywie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Takie coś się zwykle dzieje przy spłaszczaniu różnych brył - np. spróbujcie rozciąć globus i położyć go na płask, też z dupy będzie. Ładne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Takie coś się zwykle dzieje przy spłaszczaniu różnych brył - np. spróbujcie rozciąć globus i położyć go na płask, też z dupy będzie. Ładne. Nie możesz rzutować kuli na płaszczyznę, będziesz miał to w gimnazjum na geografii podczas omawiania kartografii :P . Ale to nie ma nic wspólnego z omówioną sytuacją, ponieważ to co widzi oko ludzkie to właśnie "zdjęcie", tak więc istnieje możliwość przerysowania wszystkiego bez jakichkolwiek zniekształceń :D . Jak dla mnie praca Shil jest dobra, "anomalie", które widzi nasze oko przy takich małych rozmiarach grafiki i tak trudnym rzucie to normalka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 ja tam nadal nie wiem, z jakiej to perspektywy jest :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Jak dla mnie to perspektywa leży i tyle. Góra też. Ale reszta ładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 21 Lutego 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Przez Ciebie zaczynam żałować, że przestałem rysować portrety. : ( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Chyba znalazłem oryginał, ładnie rysujesz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Nienaturalna krzywość okolic ust to w Twoich pracach norma :P . Aczkolwiek tu jest już naprawdę niewielka. Poza tym wszystko wręcz idealne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 22 Lutego 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Tak jakoś zauważyłem że lubisz rysować facetów ;l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 to przyjrzyj się jego wcześniejszym pracom... @Wojzax: no całkiem sympatycznie mnie narysowałeś, dzięki : ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 25 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 (edytowane) dokańczam sobie morską babkę, prawie skończyłam... https://gmclan.org/uploader/6656/water6.jpg Edytowane 25 Lutego 2012 przez Mimek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 25 Lutego 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Taka naga tam w tym tramwaju siedziała? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 25 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Piękne tło, ale ciało trochę dziwne. 1. Ta, hmmm... część nad piersiami a pod ramionami, nie wiem jak to nazwać, wyglada jakby była przesadnie zapadnięta. 2. Piersi też jakieś dziwne, nie wiem czy tylko mi się tak wydaje ale chyba są jakoś rozchylone na boki? 3. Brzuch albo zbyt umięśniony, albo po prostu twoja morska kobitka właśnie wyszła z Mauthausen. Ciężko stwierdzić. 4. Palce stóp trochę dziwnie rozszerzone, może zrobiłaś to specjalnie z racji że to "wodniaczka" :) Oprócz tych szczegółów jest bajka, najbardziej podoba mi się dno i ten rozwiany (to chyba niewłaściwe określenie biorąc pod uwagę że kobita znajduje się pod wodą) materiał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 25 Lutego 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 ten rozwiany (to chyba niewłaściwe określenie biorąc pod uwagę że kobita znajduje się pod wodą) materiał. rozwodniony? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 25 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Ano, siedziała naga i z trójzębem jeszcze.:) 2. Piersi też jakieś dziwne, nie wiem czy tylko mi się tak wydaje ale chyba są jakoś rozchylone na boki? Zawsze są rozchylone na boki, chyba że to silikony... ale może powinny być niżej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 25 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 1. Ta, hmmm... część nad piersiami a pod ramionami, nie wiem jak to nazwać, wyglada jakby była przesadnie zapadnięta. I to przede wszystkim :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 25 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Obojczyki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 25 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Ale bez przesady:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 25 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Nie, niżej raczej nie :) Btw. kto to zraportował? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 25 Lutego 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Kogo ona żegna? Palce stóp moim zdaniem są ok. I fajne zwiewne ciuszki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 25 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Capo, nie mów kobiecie jak ma piersi rysować :P Nie podobają mnie się tylko te palce u stóp. Reszta genialna ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi