Sernat Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Logiczne że skała i kryształ lepsza po prawej. W ogóle materiał skały to jakaś bajka i właśnie go analizuję piksel po pikselu Lol, sam wyglądasz jak pogięty papier Po prawo wszystko lepsze Racja, po prawej lepsze wszystko. Ładnie wygląda, realistycznie Już myślałem, że tylko ja tak myślę ;) . Skała po prawej to jakiś hardcore o.O . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Coś robię. Wybaczcie za to, że rozmazane i w ogóle ale mam skaner pod okupacją ojca :I. (Na żywo lepiej wygląda) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Kciuk wygląda co najmniej dziwnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff99 Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Takie ustawienie ręki jest niemożliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Możliwe, ze zdjęcia rysowałem. Ale to przez jakoś bo kciuk ma większy cień i nie wygląda na przeciwstawny na żywo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 11 Lutego 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 jest możliwe, ale pocieniuj to jakoś, bo na razie jest komiksowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff99 Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Spróbuj tak samo(na taką samą rozpiętość) rozłożyć kciuk i palec wskazujący. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Cienie lepsze jak się na żywo patrzy. Ale poprawię tą rękę i za jakiś czas wrzucę ze skanera ostrzejszą wersję. Sheriff, ona jest pochylona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 ja tam moge.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 11 Lutego 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Spróbuj tak samo(na taką samą rozpiętość) rozłożyć kciuk i palec wskazujący. zrobione twój argument upada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Tak dla porównania zdjęcie przerysowywane: <Też umiem tak rozłożyć> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff99 Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 @Ignis a wiesz myślałem, że jest prosta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Bo cienie dupnie widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 ja tam w ogole nie widze cieni.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff99 Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Chodziło mi o to, że na rysunku Ignisa kość od palca wskazującego(ta między kciukiem a palcem wskazującym) jest mocno w bok przesunięta, aż wystaje. Na zdjęciu jest normalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Ano. Z twarzą za to IMO źle poszło :I Ale pierwsza moja tego typu praca :) Mimo wszystko proszę o rady ;x A. Uprzedzam pytanie o nos- Ona taki po prostu ma. ;) A. I cienie jeszcze nałożę. Chodziło mi o to, że na rysunku Ignisa kość od palca wskazującego(ta między kciukiem a palcem wskazującym) jest mocno w bok przesunięta, aż wystaje. Na zdjęciu jest normalnie. Tak? O który paliczek ci chodzi? Ale może coś serio spieprzyłem z przerysowywaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 WIP. Jakieś Porady ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Kurtka jakaś krzywa sugerując się ustawieniem głowy. Kolana i buty - brzydkie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Nie podoba mi się ten styl szczerze mówiąc..za mało realizmu w tym Jasonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 12 Lutego 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Dziwne, że tułów ma przodem do kamera, a nogi i głowę bokiem o.O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 12 Lutego 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Tak machał tą maczetą że sobie drugą rękę uciął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Mhm. Ta kurtka IMO bardzo krzywa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 13 Lutego 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Just an old geezer... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 O kuffa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Fajny styl , kojarzy mi się z artami morrowinda nieco ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 To wgniecenie wygląda dziwnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 O kuffa Dokładnie, też tak chcę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Just an old geezer... Bardzo fajnie :) Widać postępy w twoich pracach :) Oby tak dalej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 14 Lutego 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Cały jest za szeroki a łapki ma za chude, w głowie coś mi nie pasuje ale nie potrafię powiedzieć co i raczej wątpię żeby taki stary, poważny człowiek nosił pasek ze słoneczkiem tak krzywym, jakby malowało je dziecko (:D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 14 Lutego 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 jak zawsze za gruby pędzel i trochę drażniące oko bruzdy na twarzy, ale jest postęp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi