MXQ Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 to jest Kommodus z Gladiatora, Chell sam jesteś ĆWOK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 A może to po prostu wyobraźnia ANtY'ego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 29 Listopada 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 to jest Kommodus z Gladiatora, Chell sam jesteś ĆWOK true :P @gnysek: zwykły okrągły, czasem ze zmiękczoną końcówką, a czasem twardy. @baca: te oczy są zamknięte i dlatego to tak wygląda, pewnie jeszcze trochę nad twarzą się pomęczę ;d Po drugie to tak jak flak powiedział do propy, shil, czy exigo to mi jeszcze daleko, co do Tymon to w sumie nawet nigdy nie widziałem jego prac :( Hmm, chyba z 3-4h to zajęło, ale jeszcze muszę to skończyć ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 29 Listopada 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Ja nie kojarzę aby Tymon na tablecie rysował. Co innego pixelki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Anty, popraw prawy naramiennik (światło) i lewy rękaw. A tak to piękne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 29 Listopada 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Shill to jest eony za tobą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Ale exigo przed :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Porównywać Antego i Shill to jak porównywać ser żółty i ananasa - niby i to i to jest do jedzenia, ale jednak nie te same kategorie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 29 Listopada 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 poszło, ~5h overall Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 jest cały gar, nie powiem maniana z kolorowaniem sowita, nie musiałeś mieszać niewiadomo ile a efekt monumentalności i "majestic" jest zacny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Gdybyś dwa miesiące temu podałbyś link do podobnego rysunku i powiedziałbyś, że nauczysz się tak rysować, wyśmiałbym cię. Znakomita robota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Twarz i dłoń trzymająca miecz mi się nie podoba, reszta ok. :o Edit: Jeszcze ostatni palec w drugiej dłoni jest brzydki. Edit2: Ramie ma w kształcie banana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Van ANtY Widać postęp porównując twoje pierwsze prace :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimonek Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Van Anty Te oczy wyglądają jakby on se je kredką przejechał :P Ale ogólnie to bardzo dobra praca ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 I (nie jestem jakiś znawca) chyba przedramiona powinny być dłuższe od ramion. Choć w sumie za bardzo tego nie widać... Btw. Kimonek, /b/tard? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 jedyne co zrobiłem przez czas przerwy lipa, już nie umiem tak fajnie into pixel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 30 Listopada 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 ######ste, chce to widziec w lizaku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Widze, poczyniłeś ostatnio postępy. Pozostaje tylko pogratulować :P Kozacka praca :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 jedyne co zrobiłem przez czas przerwy lipa, już nie umiem tak fajnie into pixel bardzo ładne i dopracowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 A mi się tylko góra podoba, nim dalej w dół tym gorzej. No ale fajna rzecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 A mi się tylko góra podoba, nim dalej w dół tym gorzej. No ale fajna rzecz zabawne, uważam, że najlepiej wyszedł dół, a im wyżej, tym gorzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 30 Listopada 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 jedyne co zrobiłem przez czas przerwy co ty mówisz, ładniejsze niż kiedyś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 zabawne, uważam, że najlepiej wyszedł dół, a im wyżej, tym gorzej Też uważam, że dół wyszedł gorzej. Tzn. ten nieszczęsny miecz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Też uważam, że dół wyszedł gorzej. Tzn. ten nieszczęsny miecz. zaszło nieporozumienie, myślałem, że mówimy o pracy Nikasa :P no cóż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 30 Listopada 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 W sumie to nie wiem kto, o której pracy mówi, a DarkTeam zacytował najstarszą wersję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 30 Listopada 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 No, coraz lepiej. Za parę miechów będzie miodzio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Dłoń Ci nie wyszła, a nawet cała ręka, cień na oku wygląda jak limo, biust jest złym miejscu. Ale i tak ona wygląda super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 zaszło nieporozumienie, myślałem, że mówimy o pracy Nikasa Ja też mówiłem o pracy Nikasa. A co do pracy Antego, to stać go na więcej według mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 1 Grudnia 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 W sumie to nie wiem kto, o której pracy mówi, a DarkTeam zacytował najstarszą wersję. Włosy z lewej strony na wysokości szyi za bardzo w lewą odstają - naturalnie powinny raczej w drugą stronę się odchylać, ale tak to całkiem nieźle jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 ręka za chuda moim zdaniem, jak by miała anoreksje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi