Shil Opublikowano 18 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 Kręgosłup ukrwiony? :D Oj. Tak tylko żartuję, wiem, że wizja artystyczna ;x Ładne. Ale uważaj na zajęciach :( Ojej, to taki rzut się zrobił na zdjęciu, to nie kręgosłup, tylko krzywizna większa żołądka. Zresztą kręgosłup jest ukrwiony akurat jak wszystko inne, tylko może nie taka serpentynka:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 18 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 jest ukrwiony akurat jak wszystko inne Gdzieś słyszałem ale nie mam głowy do biologii żeby to pamiętać :) No, tak jakoś dziwnie wyszło. Mogłaś narysować tam jeszcze oczy :D (Wtajemniczeni wiedzą gdzie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 predator i samuraj skonczone, autoportret - prawie. najwiecej zabawy bede mial jeszcze z lwami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 No nie jest tak źle jak wcześniej :D Całkiem całkiem już to wygląda,chociaż w realu pewnie to lepiej wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Predator ma sporo szczegółów, naprawdę świetnie wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Tak, wyśmienity tatuaż :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Trochę po bazgrałem przy tym mutancie co zamieściłem tu wcześniej. Poprzednio były marudy na temat sumetrycznej pozy. W tym przypadku ją trochę "ożywiłem". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Zatkało mnie trochę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Trochę nierówno... łeb i ogólnie góra to słodkości, a dół już troszkę spartolony. Ale ogólnie ######sta robota edit: czemu cenzurujecie to słowo? : ( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Prawa kończyna górna psuje całość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 IMO to wygląda jak figurka z jakiegoś dziwnego wosku, ewentualnie z dziwnej gumy : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Jak ktoś chce mogę dać go w częściach: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Wygląda jakby jedną nogę miał :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 I JEDNA REKE OMG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKiD Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Ale i tak wygląda ######ście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 I JEDNA REKE OMG Ręka mogła być z tyłu ale nogę powinno być bardziej widać. Taki se rycerzyk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKiD Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Ten miecz to jest w ziemie wbity? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Mhm. Mógłbym dorysować podłoże żeby to jakoś wyglądało.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 piękno w prostocie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 To powtarzam sobie cały czas :) I dziękuję :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 ?adne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witoldyn Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 spory mieczyk kolego. durr ale chyba jeszcze WIP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 No no... Klatka piersiowa w porządku, ręce też a czaszka chyba work in progress :) Miecz? Nie, sam szpic wbity :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 moj pixelart do gry zrecznosciowo-platformowej multiplayer a la RPG nie bijcie się o proporcje, ci magowie to tylko mali boty pomocnicy którzy wysocy maja nie byc :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 26 Listopada 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Jak to jest pixelart to mów mi dziadekkleofas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimonek Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Mi się to podoba :D Lubie takie grafiki :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Jak to jest pixelart to mów mi dziadekkleofas to jest pixelart kasztanie jeden a cóż innego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witoldyn Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 twój ryj a nie pixelart. tożto zwykłe mazanie w paincie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 26 Listopada 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 znośne nawet i mi się podoba, ale to bardziej przypomina penisa niż pixelart Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 chyba sie nie znasz, btw. gdyby nie kawałek kręgosłupa to twój rysunek byłby paskudny, nie mówiąc o czaszce rysowanej przez 5-latka E: wojzax, skoro to Ci się kojarzy z penisem to nie chciałbym Cię spotkać irf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi