Morro Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Ale to jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Nie dość że zrzynka, to jeszcze nieudolna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 No. Poza tym, nie umiałeś ustawić wymiarów i zamiast stawiać pikselki, rysowałeś prostokąty w Paincie Poza tym, jeżeli to według ciebie pixelart, to wiedz, że coś się dzieje Poza tym, to jest do dupy anyway. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Nawet nie wiedziałem, że był w D&D taki ludek, jakiego pokazałeś. Pierwszy u mnie był ten w szarej koszuli, a resztę robiłem tak, jak mi tylko przyszło do głowy. @Muuuuczek - sorry za ort, nie byłem pewien jak to się pisze. I to nie jest zrzynka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Zdecyduj się czy chcesz robić to grubym pixelem czy nie bo teraz wygląda to słabo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Nawet nie wiedziałem, że był w D&D taki ludek, jakiego pokazałeś. Pierwszy u mnie był ten w szarej koszuli, a resztę robiłem tak, jak mi tylko przyszło do głowy. @Muuuuczek - sorry za ort, nie byłem pewien jak to się pisze. I to nie jest zrzynka. Zaczynasz się robić śmieszny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Och :) Niech ćwiczy to za trochę powinno być git :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 No jak dla mnie ładne, ja bym takiego nie zrobil, chociaz Ci ktorzy sciagneli np. ufoki wiedzą jakimi umiejętnościami dysponuje :D E: A Japan też nie pilnował pixelkow, bo na tym starcze co Explosive załączył majtasy są okrąglutkie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Przecież to Bedzioma jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 A to mój błąd <facepalm> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 To było zabawne :D Nie. Nie śmieję się z ciebie, broń Boże..! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Work in progress. Beda cale plecy w kolorze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 I że ludzie na takie coś idą. :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 nie lubię tatuaży : ( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Nie chciałbym mieć czegoś takiego na skórze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Styl Propy jest niepowtarzalny. Nawet gdy mi się nie podoba praca, nie potrafię powiedzieć o niej niczego złego :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Nie chciałbym mieć czegoś takiego na skórze. to moze z 20% calosci jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 15 Listopada 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 MXQ & baca +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 to moze z 20% calosci jest Mi nie chodzi oto czy to jest całe, czy nie. Czy jest brzydkie, czy nie. Po prostu nie lubię zaśmiecać skóry, bo przecież nosi to sięna całe życie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BanDa Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Jeden tatuaż wielkości dłoni to nie tak źle. Ale kilka i w dodatku duże to już według mnie przesada :P Ale jak kto woli, mnie to nie przeszkadza czy ktoś ma tatuaże , czy nie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Ludzie, on wstawia pracę i nic go obchodzi wasze zdanie, czy to słuszne, że ma ktoś tatuaż, czy nie. Oczekuje raczej jakiejkolwiek krytyki. Ogarnijcie się już, bo to jest żałosne =/ . Nie mam żadnego tatuażu i nie mam zamiaru mieć. Ale art is art i nic tego nie zmieni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Precz z komuną! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 15 Listopada 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 @Sernat: nie sądzę, żeby propa jakoś specjalnie oczekiwał krytyki. Temat się powtarza, bo jest kontrowersyjny. Ciężko pewnie niektórym ocenić sam tatuaż (jak mi) więc mówią o tym co czują. Ty nie zrobiłeś, ani tego, ani tego, siejesz tylko zamęt. Jak chcesz to oceń "art", miałbyś czym poprzeć swoje opinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 @Sernat: nie sądzę, żeby propa jakoś specjalnie oczekiwał krytyki. Temat się powtarza, bo jest kontrowersyjny. Ciężko pewnie niektórym ocenić sam tatuaż (jak mi) więc mówią o tym co czują. Ty nie zrobiłeś, ani tego, ani tego, siejesz tylko zamęt. Jak chcesz to oceń "art", miałbyś czym poprzeć swoje opinie. Przecież oceniłem, chłopie :D . Napisałem, że praca jest dla mnie neutralna - nie moje klimaty, ale nie ma się czego przyczepić i ogólnie ciekawy styl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Jeden tatuaż wielkości dłoni to nie tak źle. Ale kilka i w dodatku duże to już według mnie przesada :P Ale jak kto woli, mnie to nie przeszkadza czy ktoś ma tatuaże , czy nie :) ogolnie to to bedzie jeden wielki nie kilka duzych :) A teksty w stylu "Ze sie na to godza" sa ogolnie rozbrajajace bo przeciez ich do niczego nie zmuszam a jeszcze biore za to pieniadze i to nie jest tak ze ja im narzucam wzor a oni nie maja nic do powiedzenia, kazdy element jest obgadywany i rozpatrzany na 100 sposobow ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Mi nie chodzi oto czy to jest całe, czy nie. Czy jest brzydkie, czy nie. Po prostu nie lubię zaśmiecać skóry, bo przecież nosi to sięna całe życie. dla jednych to zasmiecanie dla innych nie ;) dlatego Ty nie bedziesz miec tatuazu a oni tak, to tak jak z kolczykami ja bym sobie ucha nie przekul a niektorzy maja tego po 30 na twarzy i ich to cieszy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 18 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 Bedziom, mały grzmocie. Bierz wszystko na klatę jak mężczyzna a nikt nie będzie wypominał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 18 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 Mała pracka na immunologii, ale nudne zajęcia. Obrazek nie anatomiczny. edit: zrobiłam też kilka rysunków stworków morskich, zrobiłam zdjęcie i stworzyłam z tego pędzle w PSie, będę miała na później, więc jestem w sumie zadowolona z zajęć na uczelni :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 18 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 Kręgosłup ukrwiony? :D Oj. Tak tylko żartuję, wiem, że wizja artystyczna ;x Ładne. Ale uważaj na zajęciach :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi