Phoenix Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Ładne to, tylko fakt miecz za krótki :P. Masz fajną kreske xD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Poxi, on lewą rękę ma w kieszeni kurtki ;) Chociaż wygląda to trochę jakby grzebał w kieszeni w poszukiwaniu czegoś :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 17 Grudnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Wojzi, w szkole mi mowia ze bede pracowal z takimi ludzmi jak ty, oni beda mi szkicowac, ja juz numerkami opisywac, i ludzie nam beda budowac. : ) I tu serio mowie, jesli w przyszlosci sie gdzies spotkamy, to nie bede zdziwiony. Jesli lubisz szkicowac budynki, a cos mi mowiles ze idziesz pod architekture. No za rok powinienem już w Lublinie na architekturze siedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Taki tam mój render z nudów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Ogólnie źle nie jest. Razi mnie tylko ta błyszcząca powierzchnia ziemi na wysepce i brak "łączenia" chmur. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Wysepka jest błyszcząca bo inaczej byłaby niewidoczna, a chmury są takie bo mi się texa od 0 nie chciało produkować, ale... dopiero się uczę blenda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Layout na potrzeby projektu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Mały... Nie sądzisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Nobody: Postać wymiata, choć fakt, z tą lewą ręką przydałoby się coś zrobić :P Ogólnie chyba już czekam na tą gierkę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 W sumie to ma być tylko takie przedstawienie postaci :P Jak będę szukał jakiegoś grafika będzie po prostu wiedział jak mniej-więcej ma wyglądać ta postać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 jeden dzień roboty, pływająca goła pani: http://www.sendspace.com/file/hl5n62 jak ktoś sie boi cycków to powiedzmy że 18+ rozmiar: 217 kb czas: 5 sekund Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 19 Grudnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 Bardzo dobre, szczególnie pod koniec, ale wrzucaj proszę na jakiegoś jutuba albo inne coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 Nieeee... nie wrzucaj. Straci na jakości. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 no wlasnie na yt nie bede wrzucal żadnego rodzaju work in progress z filmu, dopiero będę się tam pucował z trailerami jak film będzie cały. Dlatego te wszystkie send spacy to gmclanowy exclusive :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Ukończona wersja orka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 No no... Zajefajne ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Fajny :) Tylko ta tekstura spodni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Super!To był kiedyś mój ork!XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 @propa: niezła animacja, to do filmu czy tak o ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masi Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Animacje ktore stworzylem na poczekaniu na potrzeby mojej gry. Nie wiem czy wogole animowane gify wyswietlaja sie poprawnie tutaj na forum... Idle: Chodzenie: Skok: Spadanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 wyświetlają, ale animacje z GMa się nie zapętlają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masi Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 wyświetlają, ale animacje z GMa się nie zapętlają Dzieki, juz poprawiam: Idle: Chodzenie: Skok: Spadanie (tutaj klatki powinny sie przewijac 2x szybciej, niestety przynajmniej u mnie sie zle wtedy wyswietlaja w przegladarce): Rece na pewno dodam jako osobny objekt (dla ktorego jeszcze nie mam zrobionych sprite'ow). Mysle zeby zrobic to samo z elementami twarzy, zeby postac byla troche "zywsza". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Ale mu się dziwnie głowa trzęsie przy chodzeniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masi Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Dziwnie? Obraca sie wraz z tulowiem i przy kazdym kroku lekko opada. A to ze szybko chodzi to juz bylo zrobione specjalnie :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Trochę większy uśmiech na twarzy i będzie dobrze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Jego nogi podczas poruszania się wymiatają. Gorzej już z głową. Krawat podczas spadania to dobry pomysł, ale musi być grubszy choć o jeden piksel, bo to beznadziejnie wygląda. Pierwsza animacja jest słaba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Fajne te grafiki Slash, tylko mu troche tego fejsa podrasuj, bo narazie taki lekki chińczyk :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Jaki Slash ? To masi przecież. Daj uśmiech smutasowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Narysowane pod wplywem magicznych pieczarek, piwa bezalkocholowego, oraz Loli Ripe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masi Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Dzieki za odpowiedzi. Na pewno poprawie ten krawat i zmienie animacje w idlu. Nie za bardzo wiem jakby tu poprawic ekspresje twarzy tak zeby postac nie utracila nic na jej komicznej wartosci :(. Wiedzac ze jest to pierwszy raz kiedy cokolwiek w zyciu narysowalem, mysle ,ze i tak wyszlo niezle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi