Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 5 Maja 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Chodzi mi o dodaniu do tego animowanych postaci, które by nie clashowały stylem (chyba, że ktoś bez tego chce grę robić) akurat do takich pikselków postaci w takim samym stylu zrobić nie problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 5 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 A nie było przypadkiem tytułu który coś takiego zrobił? Znaczy tłami były po prostu uproszczone zdjęcia, a postacie były przerysowane z nagranego realnego ruchu człowieka albo zrobione tą samą metodą co tła. Wyglądało to nieźle. Jakaś stara gra point and click. Woock by wiedział o którą mi chodzi, ja nie pamiętam tytułu. W chodź by takim Alone in the dark IV wyszło to dobrze i klimatycznie, atmosfera horroru tymi przerobionymi zdjęciami była oddana doskonale. Z tym że tam postacie to były modele 3D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 5 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 czemu wszyscy tak podlizują się Shill? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 5 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Tymon, tak wracając do tego, co napisałeś. Można powiedzieć, że oceniam gry po kodzie/włożonym wkładzie i nie widzę w tym nic złego ;) . Your argument is invalid. czemu wszyscy tak podlizują się Shill? xD Bo to GMClan. Już widzę plujących do monitorów GMClanowiczów i bluzgających mnie za te gorzkie słowa :P . Peace. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 5 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 A w którym miejscu? Ani to piękne, ani odkrywcze, ale tak mnie natchnął temat ligi i w ogóle... jeszcze oczywiście muszę piłkę wkleić i wymyśleć co jej włożyć do drugiej ręki^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 5 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Dziwna ręka :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 5 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 W którą stronę zwrócone ta ręka? I zawsze. Zawsze musisz eksponować cycki gdy rysujesz kobietę ;) Nie żeby mi przeszkadzało... ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 5 Maja 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 W którą stronę zwrócone ta ręka? I zawsze. Zawsze musisz eksponować cycki gdy rysujesz kobietę ;) Nie żeby mi przeszkadzało... ^^ Po czymś trzeba rozpoznac, że to kobieta poza długimi włosami :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 5 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Po czymś trzeba rozpoznac, że to kobieta poza długimi włosami :P właśnie, dokładnie eksponuję cycki na rysunkach dla ANtego ;) a tu, no wiesz, taka plastikowa blondi musi mieć cycki na wierzchu. ale się poprawię. ta ręka w dół idąca, to właściwie kikut, bo nie wiem co tam ma być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 5 Maja 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Myślałem że to prezenterka teleturnieju fantasy z wróżeniem z kuli. Zawiodłem się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 5 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Myślałem że to prezenterka teleturnieju fantasy z wróżeniem z kuli. Zawiodłem się. mogię zrobić jej alter ego.;) ciekawy pomysł, łatwiej byłoby wymyślić co jej w rękę włożyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 5 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 A w tej wersji może trzymać kufel piwa, bądź wuwuzelę. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 5 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 A w tej wersji może trzymać kufel piwa, bądź wuwuzelę. :) ^^ you've got my wuwuzela! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 5 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Ja bym jeszcze widział szalik na niej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 5 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Ja bym jeszcze widział szalik na niej... Chyba że na ramionach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 5 Maja 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Ale co by nie było facjatę ma ładną. Jeszcze mniejsze cycki i ciemne włosy i byłoby gitez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 5 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 No. Coś z jej włosami koniecznie trzeba zrobić, ale po mojemu raczej ułożenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 5 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 No. Coś z jej włosami koniecznie trzeba zrobić, ale po mojemu raczej ułożenie. Boże znowu ten kretyn !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 5 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 @Wojzax: jakie mniejsze cycki :o, jakie ciemny włosy, nie mów tak, jako kibicka musi mieć czym krzyczeć!! BTW. W drugiej ręce powinna mieć kufel z piwem, a wokół szyi winien być szalik w znanych nam dobrze barwach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 5 Maja 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 No. Coś z jej włosami koniecznie trzeba zrobić, ale po mojemu raczej ułożenie. Spokojnie, jak się je pocieniuje będą naprawdę epickie jara mnie jej kołnierzyk @EDIT: trochę splatformówkowałem wioskę: wiem że opadające liście byłyby na miejscu oglądać słuchając tego: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 5 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Drzewo to jakaś katastrofa. Link nie pomógł ;/ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Spokojnie, jak się je pocieniuje będą naprawdę epickie jara mnie jej kołnierzyk @EDIT: trochę splatformówkowałem wioskę: wiem że opadające liście byłyby na miejscu oglądać słuchając tego: o teraz to ja widzę animacje! bo wcześniejszy obrazek był też ładny, ale ja nie czaiłam co tam ma się animować, jakoś się tylko dziwnie ruszał i trudno mi było się do tego ustosunkować. a tu co innego. Drzewo rzeczywiście za bardzo pulsuje, bo wszystkie gałęzie naraz, podziel je może jakby na dwie części i niech najpierw jedna się zmieni, potem druga, żeby nie całe pulsowało, tylko fragmentami, to będzie efekt ruchu liści. Ale tak w ogóle to pomysł suty i weź go kontynuuj. Muzyka super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Mi tam nie pasuje ta muzyka do tego obrazka. Bardziej kojarzy mi się z reklamami samochodów na polsacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Jutro zobaczymy jak będzie wyglądało w green boxie(jak go zbuduję;d) EDIT: 1000 postów!!!! spammmmm:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 11 Maja 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Mój czelendż ćwiczeniowy, który zacząłem jeszcze w marcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 anty najlepszy xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 o kurde...Antoś przykoksił,i to bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Dosyć krzywe, ale ogólnie jak zwykle świetnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Jest postęp! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi