Jaklub Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Czaszka troszkę zbyt wyostrzona, tzn. te linie są takie takie... tribalowe czy jakoś tak. Mimo wszytko całkiem nieźle. ;d Zresztą i tak pajączek wymiata. ;d Zlepka screenów w celu prezentacji efektów graficznych w gierce. ;x - https://gmclan.org/uploader/3290/lololo.jpg (link, bo wysoka rozdziałka) wszystko bomba, ściany - gówno. tak to mamy crysisa 2d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Macie WarSima 1, nie wrzucalem do pelnych bo po co, ale to jest pelna wersja ; ) @Up - strzelam ze jeszcze ich nawet nie zaczal : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Ogólnie grafika wymiata, ale nie sądzisz, że iskry (dolny-lewy obrazek) nie powinny wchodzić w ścianę? Dziwnie to trochę wygląda. I nie szpanuj kontrastem, bo jak dla mnie zwykły wygląda dużo lepiej :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 1 Listopada 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Nieprawda, podkręcony jest o wiele lepszy. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 stara wersja nowa Dla mnie jest jasne że z kontrastem wygląda lepiej. W starej grafie nawet HUDa dobrze widać nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 To miałem na myśli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 No i tak właśnie powinno to wyglądać^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Rzeczywiście z lekkim kontrastem wygląda lepiej niż z dużym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 1 Listopada 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 W demie można było podkręcać kontrast, więc mam nadzieję że w pełnej też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV Royal Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Na szybko takie coś machnąłem sobie w oczekiwaniu...: :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Ej nie! FMa z różem przegiąłeś :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Nie no, nawet niezłe :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 2 Listopada 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Szkoda, że widać białe krawędzie po wycinaniu logo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV Royal Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Szkoda, że widać białe krawędzie po wycinaniu logo. Napisałem przecież, że na szybciocha robiony. Logo z googli wzięte byle jakie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 2 Listopada 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Wstawiłeś logo na różowe, pojechane filtrami tło. :thumbsup: A mi wystarczy FM 2007, trzymam się go od dawna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 2 Listopada 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Napisałem przecież, że na szybciocha robiony. Logo z googli wzięte byle jakie... To po co chwalisz się grafiką robioną 2 minuty ? Jakbym ja chwalił się kazdym syfem zrobionym w tym czasie, to ten temat miałby 10 miliardów postów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 10kkk * 2 minuty = 20kkk minut 20kkk min -> 333333333 h 333333333 h -> 13888888 dni 13888888 dni -> 38051 lat. Nieźle :-) No ale dobra. Już chciałem napisać, że ładne logo, ale doczytałem, że Twoje jest jedynie tło ;| Ed: Jakbym JA chwalił sięNie "jakby wszyscy chwalili się ...", tylko jakby ON się chwalił, to by było 10 miliardów prac. Te 5,5 tysiąca, które są teraz przy 5 miliardach są niczym, lol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Dawidds ten temat miałby 10 miliardów postów Nie znaczy, że gnysiu ma zrobić tyle prac, to tylko posty jego, a także innych użytkowników. Więc obliczenia do kosza :( . Już chciałem napisać, że ładne logo, ale doczytałem, że Twoje jest jedynie tło ;| Ja tak samo hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Chciałem sobie jakieś fajne logo zrobić, ale wyszło mi takie coś;/ Może ktoś ma ochotę na zrobienie?;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qanaroo Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Czas i miejsce: 5 minut, szkoła, lekcja grafiki Środowisko: GIMP 2.6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boom Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 mogłeś powiększać zaznaczenia przed wypełnianiem nie byłoby tych białych granic. btw do jakiej szkoły chodzisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qanaroo Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Technikum informatyczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Jesli to jest wasza lekcja grafiki, to hihi, myslalem ze w angli jest niski poziom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qanaroo Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Eee, to nie jest temat lekcji, rysowałem to ot tak sobie. Na grafice raczej uczymy się obsługi Corela/GIMPa/PSa i jakieś tam zadania, typu animacja w gimpie, jakiś shit w corelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 taka mała fotka :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Chciałem sobie jakieś fajne logo zrobić, ale wyszło mi takie coś;/ A to moje logo to niebieskie to particle animowane w ruchu fajnie to wygląda D: Może ktoś ma ochotę na zrobienie?;d Teraz modne są takie napisy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 @Xarfon: Nawet nieźle. Tylko te odbicia światła... ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Xarfron, a weź wyczyść klawiature :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Nie, ten styl ssie. lenin, zmień czcionkę i będzie fajne. A, i skołuj jakiś lepsiejszy antialiasing grotów strzałek, bo piksele rażą w oczy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boom Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 A oto Curk (czyt. kark) http://img263.imageshack.us/img263/9532/beznazwyef.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi