Maxpayn Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 U mnie na nowym sprzęcie 100-97% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 stary komp normalnie jest 70% jak kometa przywali w budynek około 26% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 U mnie jest normalnie 99-100% Gdy spadnie na mnie budynek ok.88% Gdy uderzy meteoryt ok.96% Mój sprzęt: Procesor:Intel pentium dual core 3.1 Karta graficzna:Radeon 3850 HD Pamięć RAM:2048MB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 4 Listopada 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Athlon X2 3,0 GHz 2 GB RAM GeForce 9600 512 MB Normalnie: 100% Meteoryt na klatę: 100% Wali się budynek: 100%- 88% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 intel pentium dual core inside 2x1.8 ghz, 2gb ram, intel gma x3100 przy chodzeniu 100% gdy meteoryt leci 98-100% jak dom sie zawala ok. 60-70% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 5 Listopada 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 to jest krater :P Ja miałem 100% gdy nic się nie działo. 90% przy zawaleniu budynku w oddali 80% przy zawaleniu z bliska 60% kiedy zawaliły się 2 budynki naraz z bliska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 5 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Hehe, obiecuje ze postaram sie by w nowej wersji wygladzic teren. a tak poza tym, to niezle Wam kratery wyszly, jak bede mial dostep do kompa na troche dluzej to pokaze Wam screena z sieczki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Procesor intel celereon 2,4 ghz Karta graficzna GeForce 6600 GT Ram 1GB prędkość gry- 60% przy uderzeniu-meteorytu 20-30% :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Ja mam proceska 3K+ a ramów 512 a gierka śmiga ok. 96% jak walnie meteo to spada do 65-70% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 nic się nie dzieje - 100% leci meteor i uderza w budynek - 100% Dopiero kiedy dostanę walącym się budynkiem po głowie spada do około 85% :P A co do gierki, to czekam na więcej :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Ok, dziś zrobiłem kolejny test ale na XP z podkręconym prockiem. Intel Core 2 Quad Q6600 z 2.4ghz do 3ghz I cały czas 100% (gdy się wali na mnie budynek itp. też) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Jak tam idzie produkcja? Zrobiłeś coś nowego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Mój komp: Staruszek ok 4 lata, Intel 2.66GHz, 512 RAM, ATI Radeon 9250 128MB jak walnie we mnie budynek to spada do 50%-70% a jak walnie meteor to ok 75% Screen mi sie udał :D : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 8 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Prace trwaja pelna para - edytor map zrobiony, teraz optymalizacja i nowe elementy gry, takie jak roslinnosc reagujaca na otoczenie, ludzie uciekajacy do 'portalu' i starajacy nie dac sie zabic, samochody, ktore moga sie przydac w ucieczce, ale bedace tez klatkami smierci w kontakcie z fala uderzeniowa meteorytu, oraz wiele innych elementow nadajacych grze dynamizmu i grafiki na wysokim poziomie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 To będzie się dało jeździć samochodem? Jak tak to za....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 u mnie 100% ciagle ;P intel core 2 quad 2,5 4bg ram 1gb asus geforce 9800gt ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 będzie super gra ale będę sobie musiał kupić ramu i nową kartę ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 U mnie też ciągle 100 ^_^ A, i daj opcję gry w oknie :P Bo badziewnie to wygląda, jak pixele widać xd A teraz dawaj demko z edytorem leveli :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 prodziekt ded jak myślałem xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Mam nadzieję, że projekt nie upadł. Bo już nastawiłem się na tę grę żeby sobie w coś pograć :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slax Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 To jak stoi projekt? Prace idą na przód czy projekt upadł? Jak nie (mam taka nadzieję) to czekam na nową wersję :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 12 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Pieter, rozczaruje Cię - nie upadł. Mówiłem, dokończenie go leży w moim interesie. To ze nie daje żadnych informacji, nie znaczy ze to koniec, tylko ze poprawiam silnik :) musi być szybki, rewelacyjny. Niedługo dostaniecie nowe demo. Poza tym: Milczenie jest złotem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfun Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Mam dobry pomysł!!! Umieścić w mieście ludzi! Wtedy kiedy by walnął w nich meteoryt to by była rzeź niewiniątek :twisted: noi KREEEEEEEEEEW!!! Atak to gierka spox 4\5 u mnie: normalnie 90% kiedy **** meteoryt w budynek 80% kiedy we mnie 50% intel pentium 4 3.0 ghz ram ddr2 512mb radeon 128mb nie wiem jaki :hmmm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Huh? Procek 3 Ghz i 0,5 GB RAM? :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 13 Listopada 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 Prace trwaja pelna para - edytor map zrobiony, teraz optymalizacja i nowe elementy gry, takie jak roslinnosc reagujaca na otoczenie, ludzie uciekajacy do 'portalu' i starajacy nie dac sie zabic, samochody, ktore moga sie przydac w ucieczce, ale bedace tez klatkami smierci w kontakcie z fala uderzeniowa meteorytu, oraz wiele innych elementow nadajacych grze dynamizmu i grafiki na wysokim poziomie. Pokaż screeny! Albo chociaż malutki filmik :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 Podoba mi się ;] Nie wiem, czy ktoś już o tym pisał, ale mógłbyś dodać pozostawanie gruzów ;p Samo sterowanie jest ok. Gra chodzi normalnie ok. 90%, najniżej spadło mi do 26% jak 3 budynki obok mnie się waliły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 Wtedy by musiał zrobić freezowanie gruzów żeby zaoszczędzić na obliczeniach fizyki przez procka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 ale jakby zrobił te gruz to karta miałaby więcej liczenia co by się objawiło w postaci lekkich ścięć gry :P ale to jeszcze zależy jaką kto ma kartę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ILOSZ Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 AMD Athlon 64 X2 Dual Core Procesor 4200+ (bla, bla) 2,2 GB, RAM 2 GB, Grafika 256MB Chodzę sobie: ok. 95% Chodzę sobie i podziwiam widoki: ok. 85% Meteoryt na mnie spada: ok. 60% Budynek spada: ok. 60% Ale ja mam Viste... Dlaczego meteoryty spadają tylko w moim pobliżu? Czy ja mam jakiś nadajnik? Fajnie by było gdyby spadały też gdzieś dalej, tj. jak popatrzę do góry to chciałbym tam widzieć smugi po meteorach, albo meteory pędzące zupełnie nie we mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi