Administratorzy gnysek Opublikowano 30 Lipca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 A dać tu błąd to nie łaska ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blejd Opublikowano 30 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Sorrki ,że tak długo ale spałem :P :( Juz jest serwerek ale możliwe ,że dzis będzie krócej bo babka nagadała starej żeby mi neta odłączać ok. 23:00 ;/ bo wczoraj miałem jazde w nocy ,że siedze do 3:cos ....... Sprawdziłem plik Game_Errors.txt w folderze z konsolą serwera i wszędzie jest ten sam błąd zamieszam go tutaj : ERROR in action number 2 of Step Event for object sys_Attack_Field_Round: Error in code at line 5: _luck = other._luck at position 20: Unknown variable _luck Ja osobiscie go nie mailem ale mam nadzieję ,że ktos go naprawi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 A ja mam błędy ze spritami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 30 Lipca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Jakie ? Na pewno pobrałeś całą grę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Jakie ? Na pewno pobrałeś całą grę ? Tak mam całą grę, nie widać nieraz rożnych części mapy i są errory o próbie załadowania/usunięcia nieistniejącego sprita. Kilka postów wcześniej umieściłem screen: https://gmclan.org/uploader/2178/bug.jpg I mam drugi błąd: często wywala mi o błędzie połączenia i mnie wylogowuje, a gdy próbuję się zalogować pisze że już jestem zalogowany. gnysek, jak będziesz robił poprawkę to dodaj w serwerze że można dać exp do x5. :P będzie fajnie :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 30 Lipca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 A to już coś z twoim kompem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Witam, a więc tak. Zaczołem grać wojownikiem ( dawałem w takie staty ) Ale mi się znudził i teraz zacznę grać magiem :P Więc sprzedam taką postać: http://img391.imageshack.us/img391/1685/markuzsn6.jpg Ceną jest waluta w grze Almora :) Chciałby ktoś kupić proszę :) :) :) EDIT: I mam 1 problem, czasami w grze wyskakuje mi błąd z windowsa że mam za mało pamięci wirtualnej , jak ją zwiększyć ? I czy almora wpływa na nią :) EDIT2: Z pamięcią już sobie poradziłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 A to już coś z twoim kompem. Jeśli masz na myśli te sprite'y to nie masz racji. Czasami po prostu przy przechodzeniu z lokacji do lokacji część zasobów się nie wczytuje. BTW. Wkurza mnie pewna rzecz: niewidzialne moby. Walczę na 16lvlu z Evil Plantami, bo dużo expa dają. Udało mi się ze 3 zabić, potem jednak deadnąłem. Przyszedłem znowu, walczę, Evil Plant ma już ze 100HP, nagle jest lag i go nie widzę, ale on widzi mnie. Gdy lag minie, roślinka pojawia się obok mnie a ja wącham kwiatki od dołu. Znalazłem fajny bug: Dwaj gracze z łukiem lub zaklęciem będą potrzebni. Idą do Deep Forest, do sklepu (omijąją moby). Jeden zostaje w sklepie (tj. obok sprzedawcy stoi), drugi sprowadza moba. Mob atakuje najbliższego, więc ten gracz co jest w sklepie jest bezpieczny i jednocześnie bliżej tego moba. Drugi gracz atakuje moba, który jest zajęty "nieśmiertelnym" kolegą. Proste! Potem zamiana ról :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 30 Lipca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Ja tam nigdy nie miałem problemu z zasobami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blejd Opublikowano 30 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Znalazłem fajny bug: Dwaj gracze z łukiem lub zaklęciem będą potrzebni. Idą do Deep Forest, do sklepu (omijąją moby). Jeden zostaje w sklepie (tj. obok sprzedawcy stoi), drugi sprowadza moba. Mob atakuje najbliższego, więc ten gracz co jest w sklepie jest bezpieczny i jednocześnie bliżej tego moba. Drugi gracz atakuje moba, który jest zajęty "nieśmiertelnym" kolegą. Proste! Potem zamiana ról :D To raczej nie jest bug tylko ciekawostka , tips , trick ... czy jak tam chcecie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 co jest? ściągnąłem sobie najnowszego klienta z http://gear-studio.com/almora.html i mi błąd wywala ;/ ERROR in action number 1 of Create Event for object Client: Error defining an external function. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Marek.S ja też dziś ściągałem almore i wszystko mam ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 dll'a nie masz x_X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 dll'a nie masz x_X jak nie mam jak dopiero co wypakowałem archiwum... ?? E: w katalogu mam supersound.dll i 39dll.dll Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TakeThis Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Blejd, no możesz wsadzić tą postać moją? Odpisz na PW, wysłałem Ci linka z postacią... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Jak zrobić, aby nad postacią wyświetlał się napis (taki jak na obrazku)? Obrazek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blejd Opublikowano 30 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 TakeThis nie nie zrobie tego , masz grać od nowa a nie odrazu obładowany statami kasa i itemami .... :boxed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 @kamcioq: To Chat globalny. A to Beerk... to efekt napicia się piwa :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pental Stary Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Jej, kamcioq, co za noob z ciebie :D . Mam niezły polew, najpierw próbujesz mnie zabić, potem loot zabierasz. Żałosne :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Za ile server on? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 A to już coś z twoim kompem. Na pewno nie, to jest wina gry, jakoś wszystkie aplikacje działają mi bezbłędnie, a Almora się psuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Oficjalna strona severa ruszyła!!! Link do strony: http://www.pentagram-almora.yoyo.pl/index.html Nie zwracajcie uwagi na Hosting, narazie jest niedorobiona :o Ale z czasem się dorobi :) Wszelaka wymiana linków, buttonów lub banerów mile widziana :) Umieściłem z gear-studio.com i gmclan.org oczywiście heh :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 1. Nie rasy, tylko charakter. 2. Good, Evil, Chaotic. I więcej zastrzeżeń nie mam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Co do strony Pentagram'a, skórka nie pasuje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Nom, już zmieniam, a co do skórki to dam jakieś efekty napisu, może troszkę pozmieniam ;p A mógłby ktoś udostępnić mi kod, na status servera ilość online itp. ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blejd Opublikowano 31 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Markuz dzięki wielkie :* xD A serwer już online ... sorry ,że ostatio jest z opóźnieniem ale zanim ja wstane to troche mija ( bo przeważnie kłade się spać ok. 4 nad ranem :) bo oglądam TV a gdyby nie babka to mógł bym czasem serwer włączyć na całą noc . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 31 Lipca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Rozumiem, ze babcia nie lubi dźwięku wentylatorów o czwartej nad ranem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 A ty lubisz? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Jest tylko 1 wyjście: Zamorduj babcie zart xD Nie śmieszny. Też mam babcię i by mi sie to nie spodobało. Ze starszych ludzi się tak nie żartuje. Warn. gnysek Edit: To było żartem, ja do starszych ludzi nic nie mam, też mam babcie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Ty masz je trzy, o ! A zabić to możesz swoją co najwyżej. Tyle ode mnie, mi tez by się nie spodobało jak byś do mnie powiedział, że mam zabić swoją babkę. Jesteś totalnym idiotą, lecz się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi