Maximal Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Start tury: 22 lipca 2008 - 22:33 Czas: 72h Temat: Match 3 Uwagi:Gra w której trzeba połączyć ze sobą minimum 3 takie same elementy. To tak dużym skrócie. Wiem, że i tak przykład będzie najlepszy. Na tej stronie można znaleźć gry z gatunku Match 3: http://www.bigfishgames.com/download-games...17/match-3.html (Tak, tak, wzrok Was nie myli, całe 3 dni. Macie szansę się wykazać.) Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Jeden z moich ulubionych rodzai gier :D Na początku temat wydaje się wymagający, ale po chwili myślenia, okazuje się, że to całkiem łatwo napisać problemem i tak dla mnie pozostaje brak czasu, do tego dochodzą mi nowe obowiązki, ale spróbuję coś sklecić. muszę muszę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Rozumiem, że styl gry może być dowolny (logiczna, strzelanka, bijatyka itp.), byle połączyć jakieś 3 takie same elementy razem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 A Ja nie do końca kumam :/ (Żabą wprawdzie nie jestem więc nie dziwne ^^) Ktoś byłby tak miły i wytłumaczył ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Match-3 to gry, gdzie głównym celem jest ułożenie przylegających do siebie trzech lub więcej takich samych elementów i to powoduje ich usunięcie. Zagraj sobie w Ancient Quest of Saqqarah to dowiesz się o co biega w tym gatunku tak mniej więcej. Tylko nie myl z Marble Popperami typu Zuma czy Bust-a-Move. Obiekty muszą już być na planszy i tylko je odpowiednio przemieszczamy, a jak to przemieszczanie będzie wyglądać to tylko i wyłącznie kwestia Twojej wyobraźni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Match-3 to gry, gdzie głównym celem jest ułożenie przylegających do siebie trzech lub więcej takich samych elementów i to powoduje ich usunięcie. Zagraj sobie w Ancient Quest of Saqqarah to dowiesz się o co biega w tym gatunku tak mniej więcej. Tylko nie myl z Marble Popperami typu Zuma czy Bust-a-Move. Obiekty muszą już być na planszy i tylko je odpowiednio przemieszczamy, a jak to przemieszczanie będzie wyglądać to tylko i wyłącznie kwestia Twojej wyobraźni. A można zrobić grę w której będzie trzeba złączyć 2 klocki? Tak dla odmiany :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Wyraźnie masz powiedziane że 3 ;p . A czy to będą klocki, kulki, głowy, stopy czy cycki to wsio rybka, byle by to bez przesadyzmu było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 A... takież buty. Jak będę miał czas to coś zrobię. Niestety znalazłem sobie wakacyjną pracę i conajmniej dwa tygodnie będę pracował żeby sobie kupić PS2, no i z czasem jest średnio. A tam, zrobię w ostatniej chwili, jak zawsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 23 Lipca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Chciałem dodać newsa, ale coś mi nie działa... za duzo dodałem i Ranma mi zablokował chyba :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Moge zrobic gre w której będzie chodzić o to aby unikać stawiania 3 elementów obok siebie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 23 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Nie. Łączenie 3 elementów jest... obowiązkowym elementem. =) Widzisz, gnysiu? Co za dużo to nie zdrowo. ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Przecież sama nazwa rodzaju mówi, że muszą być 3 elementy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Heh, nie uczestniczę. Ale życzę powodzenia tym, którzy uczestniczą w Lidze 72 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Sam pisałeś za przedłużeniem czasu tur, a teraz nie bierzesz udziału jak jest dłuższa tura z prostym tematem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 23 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 A właśnie. Liczę na udział następujących osób: -pablo1517 -M@ti002 -AoM -TuxMan -Uzjel -Nakyls -Vianom -kamciog Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Najprawdopodobniej wystartuję :) (głosowałem na 72h) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 A właśnie. Liczę na udział następujących osób: -pablo1517 -M@ti002 -AoM -TuxMan -Uzjel -Nakyls -Vianom -kamciog Nie licz tylko uzupełnij lukę w liście tur bo kilku uczestnikom brakuje punktów. :P EDIT: Zobacz co pisałeś, spójrz w sygnaturkę @up. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 23 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Dobra, dobra, nie odwracaj kota ogonem. Kiedy tabelę uzupełnię, to już moja sprawa. A Wy wrzeszczeliście o przedłużenie czasu, więc macie. Czekam na nawał hitów. :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pental Stary Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 A ty nie mścij się na ludziach nie popierających twojego zdania :P . Może wystartuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 23 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Ja się mszczę? Możesz wskazać w którym miejscu? Ja po prostu oczekuję, że osoby które tak gorliwie domagały się trzech dni udowodnią swoje racje. Bo gadać potrafi każdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Chyba wystartuję. Narazie obmyślam projekt :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morrighan (AoM) Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 o.O 72 godziny. Teraz można coś wyskrobać, postaram się oddać jakąś prackę, w sumie całkiem ciekawy temat i już pewien pomysł nasuwa się na myśl... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Jak te 72 godziny nie wypalą, to ja poproszę czterogodzinne compo. Takie dynamiczne, ale żeby każdy wiedział kiedy się zacznie. (Oczywiście temat będzie ukryty przed czasem i ew. szczegóły, żeby nikt nie oszukiwał.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Moja gra jest ukończona, jednak uznałem że skoro mam jeszcze tyle czasu to posiedzę trochę nad nią i ją dopieszczę. Pisze ten post po to by pokazać że zrobienie takiej gry jest możliwe w jeden dzień (zacząłem około 14 i z przerwami tak jakoś doszło, przedtem myślałem głównie nad pomysłem). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Czemu jestem na tej liście ? :boxed: Czy ja o czymś nie wiem ? Jestem poszukiwany chyba <_< Dobra może coś zrobię :P Ale Ja naprawdę nie wiem za co jestem na tym liście gończym ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morrighan (AoM) Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Uzjel, dlatego, że zagłosowałeś na ligę więcej niż 24 godziny i przez to będziesz nękany razem ze mną i innymi osobami na tej liście przez Maximala. =D Możesz czuć się wybrańcem, przeciwstawiliśmy się woli moderatora. o.O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Nie, źle myślisz. Po prostu powiedzieliście, że chcecie przedłużyć ligę, to udowodnijcie, że nie rzucacie słów na wiatr i czy rzeczywiście to coś zmieni. Nie ma to nic związanego z zemstą Maximala czy kogokolwiek innego. A jesteście na tej liście tylko i wyłącznie z powodu wielkiego marudzenia Pabla1517 o sztucznej demokracji i o tym, jak jego głos się nie liczy. Właśnie się zaliczył wasz głos i Maximal liczy na to, że się na was nie zawiedzie. Na razie ma powodu do zawodu na was, w szczególności na Pablo, największego krzykacza z tematu o przedłużenie tur. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morrighan (AoM) Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Nie, źle myślisz. Po prostu powiedzieliście, że chcecie przedłużyć ligę, to udowodnijcie, że nie rzucacie słów na wiatr i czy rzeczywiście to coś zmieni. Nie ma to nic związanego z zemstą Maximala czy kogokolwiek innego. A jesteście na tej liście tylko i wyłącznie z powodu wielkiego marudzenia Pabla1517 o sztucznej demokracji i o tym, jak jego głos się nie liczy. Właśnie się zaliczył wasz głos i Maximal liczy na to, że się na was nie zawiedzie. Na razie ma powodu do zawodu na was, w szczególności na Pablo, największego krzykacza z tematu o przedłużenie tur. Co nie znaczy, że tylko my powinniśmy zrobić grę, chociaż 72 godziny jest lepsze dla wszystkich, każdy ma czas na wyszukanie bugów w grze i dopieszczenie jej. Ja po prostu uważam, że tak będzie lepiej dla większości użytkowników, chociaż jest to nie zgodne z tradycją ligi 24. Moja gra jutro powinna być gotowa... P.S. Powinniśmy przed każdą turą zrobić głosowanie na jaki temat będziemy pisać gry, tak jak z konkursem yoyo. Najpierw kilka opcji do wyboru, a później startuję tura z największą ilością głosów danego tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Tak, i co tydzień takie głosowanie ;x . Nie porównuj szybkich, krótkich konkursów, do długich, poważnych konkursów z nagrodami pieniężnymi. Poza tym, Liga 24 ma bardziej na celu sprawdzenie waszych umiejętności, co potraficie wymyślić i zrobić w krótkim czasie, oraz zabicie nudy, a nie robienie super produkcji. Poza tym, nikt nie mówi, że tylko wy macie robić grę. Przecież Maximal napisał wyraźnie, że LICZY na wasz udział, a nie, że TYLKO wy macie brać udział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 23 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Marmocie, oficjalnie mianuję Cię moim rzecznikiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi