Piczer Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Tytuł: Yohoy! Gatunek: nie wiem Opis: W grze wcielamy się w postać przyjaznego duszka, który musi ocalić świat!!!111oneonejeden Musisz mu pomóc! Zbierz diamenty i dojdź do flagi. Download: KLIK Rozmiar pliku: 997KB Autorzy: Programowanie: Ja Fabuła: Ja Grafika: GameMaker Muzyka: ty Screeny: https://gmclan.org/uploader/1633/scre1.png https://gmclan.org/uploader/1633/scre2.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 lol? co to ma być! 1/5 Poziom 2#Liczba diamentów: 2#Czas gry: 19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Fake. Za bardzo oczywiste durnoty w szablonie. I widać piksele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morrighan (AoM) Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Poziom 2#Liczba diamentów: 12#Czas gry: 38 Bardzo wciągająca i przyjazna gierka... :P <joke> WTF? Ocena to: 1/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 wtf? co to ma wogóle być :huh: brak opisu ani nic... ocenię w edicie E: W to się nie da grać.... nuda Poziom 2#Liczba diamentów: 10#Czas gry: 30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 To jakiś żart?? 1/5 >_< Poziom 2#Liczba diamentów: 5#Czas gry: 21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 13 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Może nie jest aż tak zła? :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMoEX Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 co to ma być? 1/5 gra nudna, żadnych bonusów, robiona w pięć minut z grafiką z gm'a plusy: ee brak minusy: -grafika -levele brak dźwięków Poziom 2#Liczba diamentów: 6#Czas gry: 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moldis Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 1/5 mogłeś chociaż poukładać te kwadraty symetrycznie >,,< ! @EdiT: Ta gra wprost idealnie pasuje do twojego nicka ^,,^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 13 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Dziękuję za pochwałę mojego nicka. Ta gra jest tak świetna, że mogę w nią pogrywać dniami i nocami :D Nie przejmuję się opiniami gmclanowiczów. Chyba dodam nowe poziomy. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 SUPER GRAAAAA!!!111RAZdwaTRZY Poziom 2#Liczba diament˘w: 10#Czas gry: 24 ŁAŁ!! SUPER ORZEŹWIAJĄCA MIĘTA (czy tam mienta)!! do dupy grafa, a tak to suuper, normalnie z krzesła spadłem :boxed: łan star roks xxx. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Jeeeeezzuuuuu, jak nie lubisz GMC to chociaż się na nas nie wyżywaj takimi grami... 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Słabo, 1/5. Następnym razem się postaraj. Poziom 2#Liczba diamentów: 3#Czas gry: 19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Ten temat wydał mi się dziwny, sprawdziłem IP. IP Piczera w tym temacie różni się od IP Piczera w poprzednich tematach. Podejrzewam, że ktoś mu się włamał i robi sobie jaja. Z tego "nowego" IP było pisane 8 postów. A może Piczer jest na serwerze proxy i robi z nas jajca. :] A co do gry, to levele są tak krzywe, jakby robił to jakiś pijak :boxed: Grafika - d**na! Cała gra d**na! Piczer, opamiętaj się!!!111oneoneone Ocena: Onen staren (1/5) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 TuxMan: Wykasowałem tę cząstkę z posta, bo wszystko przemyślałem. Możesz ją zostawić, ale uznałem, że niech tak będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 14 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 @2up: A ty skąd wziąłeś ten post? Ja mam zmienne IP, może dlatego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 @2up: A ty skąd wziąłeś ten post? Ja mam zmienne IP, może dlatego. Ten post był, ale go skasowałem. Tux miał go w schowku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Ta gra przypomina mi pewien przykład... Zdaje się, że Catch the Clowna :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Nie wiem jak wy, ale ja tu widzę sarkazm ze strony Piczera, który po prostu dał nam 90% gier które pojawiły się na GMCLAN w pigułce :P . Poziom 2#Liczba diamentów: 20#Czas gry: 45 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 kogo obchodzi 'sarkazm ze strony piczera', dając taką grę przyczynia się do wzrostu gówna na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feynorn Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Piczer jesteś Forum Veteranem a robisz gry gorsze od pacmana? :blink: Poziom 2#Liczba diamentów: 4#Czas gry: 23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 14 Lipca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Piczer jesteś Forum Veteranem a robisz gry gorsze od pacmana? Kolejny niezorientowany. A za grę oczywiście 3/5. Postarał się chłopak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 14 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Noi co, że jestem Forum Veteranem? Gdybym chciał to bym miał jakiegoś maxa od postów, czy cuś... A wy oceniacie, jeśli nawet nie ściągnęliście i nie wiecie o co chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feynorn Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Noi co, że jestem Forum Veteranem? Gdybym chciał to bym miał jakiegoś maxa od postów, czy cuś... A wy oceniacie, jeśli nawet nie ściągnęliście i nie wiecie o co chodzi. To o mnie, że nie ściągnąłem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 14 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slax Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Poziom 2#Liczba diamentów: 2#Czas gry: 20 Hmm ciekaw jestem czy ktoś zagrał w tą grę, czy ocenia po wyglądzie screenów bądź opinii innych userów.. Ja zagrałem i gra taka na 2/5 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pental Stary Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Niezłe :P ! Poziom 2#Liczba diamentów: 15#Czas gry: 35 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Szajs, jakieś tam latające cosie, że już nawet nie pamiętam teraz co za cosie. 1/5 Poziom 2#Liczba diamentów: 6#Czas gry: 23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 14 Lipca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Nie znacie się. To świetna gra tylko trochę słabsza od gry "Najazd". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Prawie dobra gra! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi