PoxiPol Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Widzac cyce, zamiast Jakiego Off-topa. Temat o cytatach więc cytujmy ;x przeczytalem Jakiego Off-topa. Temat o cycacach więc cycujmy ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKiD Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Ja tego w ogóle nie chciałem komentować. Bo nie chciałem wyjść na głupka. Przyglądałem się kilka razy i nie byłem pewien czy "cytatach" i "cytujmy" to oznaczało to co było napisane. Myślałem że może być coś po prostu o cycach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Dzika orgia 15 i 16 latka : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Dziecko drogie, orgia to stosunek płciowy liczby osób większej niż dwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 :lubieto: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Lubicie fantastykę? Polecam Andrzeja Ziemiańskiego :) A, skoro o cycach to proszę o pytania. Jestem ekspertem ds. mutacji brodawek sutkowych ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 16 lat i się jako ekspert tytułuje? Pff, też mi coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Istnieje takie cos jak zart wiesz? A do tego wiele osob stracilo dziewictwo w wieku 12 lat w UK, wiec co sie dziwisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 OHOHO Koledzy, jestem Najwyższym Kapłanem Czcigodnych Cyckoczu, a takiej funkcji nie sprawuje profan :I Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Czy mi też za rok tak odbije? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKiD Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Poczekamy zobaczymy... Czlowieku, rozumiem ze jestes: -gruby -leniwy -brzydki -inne: (prosze wpisz odpowiednik) Ale praca fizyczna od reki nikomu jeszcze nic zlego nei zrobila. Może najśmieszniejsze to nie jest ale uznałem że będzie tutaj pasować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 ... Czy to do mnie? Ah tak... Toż to GMClanowe cytaty. Wybacz za ten afront tawariszczu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Chodziło o to, że 16-17 latki na tym forum myślą tylko o cycach, dupach itd. (może nie wszyscy, ale większość) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 @kt1117: nie jesteś sam w bojaźni i strachu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Żeby odwrócić uwagę od tych bluźnierczych kul zacytuję fajny kawałek z książki: Pewnym wytchnieniem od otaczającej ją głupoty były ćwiczenia przeprowadzane przez taktyków (brali za to dodatkowe wynagrodzenie i dość często zjawiali się na ich placu). W każdym razie oficerowie wyższych szarż potrafili się przynajmniej poprawnie wysławiać. - Żołnierz Achaja będzie teraz trzymać pikę, celując w tamten rondel zawieszony na drzewie. Dziewczyna z najwyższym trudem uniosła ciężkie i niesamowicie długi drzewce. - ...wyobrażając sobie, że celuje w jeźdźca, który jest o dwadzieścia kroków od niej - ciągnął taktyk. - Źle! Musisz tego jeźdźca mieć przed oczami, dziecko. W prawdziwej bitwie niczego nie będę musiała sobie wyobrażać, pomyślała Achaja, usiłując jednocześnie nie stękać z wysiłku. - Pewnie myślisz sobie, że w prawdziwej bitwie nie będziesz sobie musiała sobie niczego wyobrażać? To bląd. Co by to bylo jakby każdy z was trzymał pikę inaczej. Jazda rozniosłaby was... Hej, chcesz zabić jakiegoś komara? Koniec drzewca rzeczywiście chwiał się coraz bardziej. - Nieeeee... Nie tak. Pika nie służy do zabijania komarów. Achaja zalewała się potem. Tego naprawdę nie da się utrzymać ani chwili dłużej. - Wolałbym, żebyś celowala w rondel, a nie w mój brzuch - powiedział taktyk. - Chyba, że oczywiście masz jakiś powód, żeby czynić inaczej. Koniec drzewca rzeczywiście zataczał coraz większe koła w zmęczonych rękach dziewczyny. - Hmmmmm... Czy wiesz, czym się różni rondel od chmury> - S... słucham, proszę pana? - Czym się różni rondel od chmury? Chyba potrafisz je odróżnić? - Tak, proszę pana. - Achaja nie mogła zaczerpnąć oddechu, miała wrażenie, że to straszne narzędzie tortur odpadnie jej razem z rękami. - To dlaczego celujesz w chmurę? - zainteresował się taktyk. - W rondel... - Nawet w najtrudniejszej sytuacji żołnierz powinien odpowiadać jasno i całym zdaniem. - Taktyk z zainteresowaniem obserwował chwiejącą się na nogach dziewczynę. - Gdyby na przykład podczas wojny wysłano cię z meldunkiem, docierasz do dowódcy i mówisz: ,,Pobili i przeszli linię!". Ani kto kogo pobił, ani kiedy i jaką linię przeszedł. Wyrzuciliby cię z dowództwa na zbity pysk. I być może przez ciebie byśmy wojnę przegrali. A wtedy co? Nie byłoby już armii, w której mogłabyś służyć. Achaja w pełnym oporządzeniu, hełmie, z tarczą i w nagolennicach marzyła już tylko o tym, żeby wreszcie przestał mówić. Byłaby w stanie celowo przekręcić każdy meldunek, byleby tylko nie było już armii, w której mogłaby służyć. - Meldować trzeba całym zdaniem. - ciągnął niestrudzony oficer. - No, spróbuj. - Melduję, że lancą celuję w... - Wróć! - skrzywił się taktyk. - Jaką lancą, do śmiercionośnej dupy? Co to, na chwilę zamknąłem oczy, a oni w międzyczasie przenieśli cię do lekkiej jazdy? - Melduję, że kopią cel... - Jaką kopią? Co to, przeniosłaś się do formacji rycerstwa na Północy? - Melduję, że dzidą... - Jaką dzidą?!!! Co ty jesteś, dzikus czy żołnierz Królestwa Troy? Dziewczynie ciemne płatki latały przed oczyma. Byłą tak skołowana, że na złość nie mogła sobie przypomnieć tego słowa. - Oszczep? Tyka? Żerdź? Grabie? - podsuwał jej życzliwie oficer. - Pi... Pi... - Pijana jesteś, więc będę cię miał - zaintonował początek wulgarnej piosenki. - Pika! - wypaliła nareszcie dziewczyna, dumna, że w tym stanie pamiętała w ogóle, do czego służy język w ustach. - Pika! - Bogowie! - westchnął taktyk, wznosząc oczy ku niebu. - Czyż nie mówiłem właśnie, że melduje się pełnym zdaniem? Dalej jest jeszcze lepsze, ale nie chce mi się przepisywać już. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Skąd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Bo chyba nie z GMClanu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKiD Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 karolo320 co to ma do mojego problemu(odwrócenie roomu w pionie ediepl A skąd mam wiedzieć co jest problemem jak mam tak mało info, bo na razie wiem tyle że problemem może być to że odwróciłeś monitor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Chce tytuł tej książki niezwłocznie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Czy to nie to? http://pl.wikipedia.org/wiki/Achaja_(powieść) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Tak. To to :) Bardzo dobra książka. Osobiście oprócz tego polecam też Zwiadowców. Ach... Przepisać dalszą część? :) Cieszy mnie że wam się podoba. Edit: ANtY, takie pytanie. Co robi postać na twoim awatarze? :I Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Gluttony (obżarstwo) czyli się ślini na twój widok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKiD Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Chyba widok cycko-oczu |O_O| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Mwahahahahaha, jak zawsze triumf dobra nad złem. Odkryłem bluźniercze zapędy tawariszcza ANtY'ego i Czcigodne Cyckoczy ześlą go do Otchłani Płaskiego Śledzia... TITS FOR PEOPLE, EYES FOR VICTORY! Ok, ok. Zaraz przepiszę dalszą część bo jest zajefajna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Paragraf 22 też jest dobry. Najlepsze jest jak na końcu wszystkim odbija i Orr daje się zestrzelić nad morzem śródziemnym, żeby uciec tratwą do Szwecji jedząc same surowe dorsze, co mu się udaje. Niestety książki nie mam przy sobie więc nie przepiszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Hum. Miałem przepisać ale ten rozdział jest tak cholernie długi, że mi się nie chce :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Najlepsze jest jak na końcu wszystkim odbija i Orr daje się zestrzelić nad morzem śródziemnym, żeby uciec tratwą do Szwecji jedząc same surowe dorsze, co mu się udaje. Idź sobie Idź sobie i dostań zakaz wstępu wszędzie tam gdzie możesz spojlerować Nie lubię cię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Poxi, mistrzu powagi, umiem dostrzec kiedy ktoś żartuje, a kiedy stara się być sztucznie poważny :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Sometimes google translate is very useful but sometimes it kicks ass.. ;) o ***** haahahahahahahhahahahahahahahha :lubieto: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Miałem to dodać :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi