Xseon Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Alwin , 4tk - . Spamujcie sobie w swoich tematach smile.gif . Bezz Cenne najlepszy cytat!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Zaraz będą o nim filmy kręcić Mój kumpel jest mocniejszy, walczy z od 5 do 7 lat starszymi bo w jego wieku każdy wymięka. Ave że jest on "tym dobrym". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 what did you just SEID? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Swietne :D Ze tez przeoczyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Zatrudnij się u paqoo. Gnoju z takimi tekstami to do kumpli na podwórku . Ano, każdy na podwórku wie kim jest Paqoo. EDIT: pszepraszam za moją tygodniową nieobecność (komp mi sie zepsul) To trzeba było to napisać na forum.:) :D (Inne forum) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Shoutbox: gnysek: W dzisiejszym losowaniu bana wypałdy następujące znaki: F,e,r,r,a,r,i,4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 6 Marca 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Wielka kumulacja, aż trzy razy "r" ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Banolotek rulu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 8 Marca 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 Ale w końcu mu tego bana nie dałem. Za miękkie mam serce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Też by mi było szkoda świadomie robić żelazną ścianę między mną a półrocznym ferrari. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 z góry skazany był na niepowodzenie, ponieważ moja wyobraźnia ma większe zasoby niż pozwala na to GM https://forum.gmclan.org/index.php?s=&s...st&p=347931 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Wierzycie w Jedi Yeti? Albo inne zjawiska paranormalne/kryptydy... co o tym sądzicie? Zasłużył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 a kiedy sprawa toczy się w tokukoncowka tego posta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Yeti to mistrzostwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKiD Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Nom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Nom. stad najdluzszy post w historii internetu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 @TheMarcQ: na Valhalli nie nabijesz sobie postów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKiD Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Ale fajnie. Ale jest jeszcze krótszy post, np. OK lub K. ale nie mam żadnych dowodów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 @muczek: wiem ze nie nabijam, ale zawsze troche smiechu mozna tutaj wprowadzic @skid: to byl najkrotszy jaki czytalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 odpisałbym jakimś krótszym postem, ale nie lubię dostawać banów za aż takie błahostki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 MarcQ gdyby to było śmieszne ludzie by się nie czepiali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Powyżej to jest najkrótszy post. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Błąd, tam nie ma treści..to jak byś powiedział że nic jest najmniejszym psem świata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Mniejszego znaku od kropki nie znam. A alt+255 jest uznawane za pusty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Gnysek daje zly przyklad dla "zaawansowanych" uzytkownikow. Hah. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Wygrałem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Gnysek wygrał bo nie miał sygnaturki. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi