Makary155 Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Jestem zawiedziony. Nie dostałem takiego listu :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Mam nowe marzenie. Wyśmiać tego człowieka prosto w twarz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 6 Października 2010 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Ja znam miejsce, gdzie jego pomysł mógłby faktycznie się spełnić. ... Fundacja "Mam Marzenie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 6 Października 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Albo tam, gdzie mówią "Bardzo wzruszyła nas twoja historia" :D A tak btw, zauważyliście, że pakło nigdy nie mówi co ON może zaoferować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Raczej "Urzekła mnie twoja historia" :P Jak to nie mówi? Oferuje pracę w świetnym teamie i wspaniałej rodzinnej atmosferze. I zaszczyt pracowania dla niego. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 6 Października 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Może to nie z gmclanu, ale coś takiego w mailu dostałem :D Aktualnie szukamy pomyslow i ciekawych, oryginalnych pomyslow. Do tego w 5 zdaniach 10 razy "w grze" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 7 Października 2010 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Mówi o sobie w liczbie mnogiej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 w ten sposób stara się wmówić że ma kogoś w grupie, ale my się ogłupić nie damy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 7 Października 2010 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Może on chce być nowym królem dopalaczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 7 Października 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 kto wie, kto wie, szykujcie śluzówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 To on zerwał plomby ze sklepu i stanął za ladą! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 czekam na wypowiedzenia reszty użytkowników Stąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Wiecie, moze tata mu pomaga, albo brat czy cos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Shoutbox IamTheLaw (10:09, 31.10.10): cenzure w muzgu powinienes miec hamie ze wsi, toż tutaj kóltura poffina obowionzywać Moe (10:11, 31.10.10): Ja nie ze wsi. Ja zmiasta. To widać, słychać, i czuć. IamTheLaw (10:42, 31.10.10): czuć drobiem z gostyniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Miazga : (Luxix) zmieniłem gma na 8 i strasznie się zmienił nie mogę nic znaleźć https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...view=getnewpost Tylko gdzie ten GM8 się tak zmienił od 7? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Miazga : (Luxix) https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...view=getnewpost Tylko gdzie ten GM8 się tak zmienił od 7? To o gmie nie było śmieszne, śmieszny był debilizm tamtego użydkownika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 @Luxix Po pierwsze jeśli coś ma działać trzeba zainicjować mózg. Bez tego do niczego sie nie dojdzie Miałem pisać w jego temacie, ale napisze tu, żeby nie było że spam: GML global.brain = 1; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 31 Października 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Miałem pisać w jego temacie, ale napisze tu, żeby nie było że spam: GML global.brain = 1; GML global.brain = true; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 true = 1 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Nope true > 0 czyli 43484 też true Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 No racja :P A false = 0, czy false<=0? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 31 Października 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 No racja :P A false = 0, czy false<=0? w c i c++ wszystko poza 0 to true Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 2 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 To o gmie nie było śmieszne, śmieszny był debilizm tamtego użydkownika. Powiedzmy ze nie tylko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 No racja :P A false = 0, czy false<=0? Jak chcesz dokładniej wiedzieć to false < 0.5, true >= 0.5 w GM8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 @up fajny cytat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smo Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Uważam, że dobrze powiedział, jednak źle się wyraził... :) Linkuś To dla tych, którzy jeszcze pamiętają sens tego wątku. Mnie osobiście ten tekst rozśmieszył :sp_ike: :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Marmot: możesz uzasadnić? Beznadziejna pomoc techniczna i sprzęt o podobnych parametrach innych firm można często znaleźć o ok. 1000zł taniej. Ten co ja posiadam dodatkowo się niemiłosiernie grzeje (chociaż nie przegrzał się jeszcze ani razu, ale sądzę, że to kwestia czasu) a dodatkowo mam zerową możliwość konfiguracji obrazu na matrycy dzięki czemu czasami podziwiam obcięty po bokach obraz (ale nie wiem, czy w ogóle jakiekolwiek laptopy mają konfigurację obrazu na matrycy). Wbrew temu co wyżej było napisane, ten mój chodzi dość cicho (chociaż przy grach jak się czasami dodatkowa wentylacja włączy, to głośniej od odkurzacza pracuje) i bateria dość długo trzyma (co prawda, nie tak jak w MacBookach, ale czasami do 3 godzin potrafi wytrzymać przy odpowiednich ustawieniach oszczędzania energii). I od razu obudził się we mnie instynkt pirata, jak zobaczyłem, że ma wbudowaną vistę <666> Pewnie zmieniłeś na XP? Jak tak, to nazwę to krótko - idiotyzm. Mój też miał Vistę na starcie i w ogóle nie odczuwam potrzeby przejścia na XP. Przynajmniej mogę się cieszyć obsługą DX10 w grach i ładnym wyglądem sponsorowanym przez Aero, a do tego wszystkiego satysfakcję z posiadania legalnego oprogramowania :-) . Jak przechodzić to na Seven lub nowszy jak wyjdzie. a do tego wszystkiego satysfakcję z posiadania legalnego oprogramowania :-) . +1 a do tego wszystkiego satysfakcję z posiadania legalnego oprogramowania :-) . -1 Link do posta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Hehe, a jakbys mial to zlamal bys sobie kark dla efektu dzwiekowego : p? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 jesteś mocny, bo dzieli nas bariera internetu Strach się bać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Do mnie już przyszedł i zrobił mi z twarzy klocka lego :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi