Uzjel Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 A Ja StoneLoopsa ;P Będzie w Empikach ? x) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 14 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 A nie wiem w sumie. Jutro zapytam. Nie kojarzę czy te serie City są w Empikach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 A w Media Marktach? Bo mieszkam niedaleko tegoż sklepu, to by było miło jakbym tam znalazł (: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 A Tesco? - spytał z nadzieją (;]) Skoro dwie dychy, to bardzo warto :) A czy ta wersja Saqqary jest taka sama jak poprzednio, czy były jakieś poprawki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 14 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Ta sama co na stronce - czyli najnowsza - z tego co kojarzę. Po polsku. O sklepy mnie nie pytajcie. Skąd mam wiedzieć z kim City ma umowy ;). Jak sam znajdę w Empiku lub będę coś więcej wiedział, to Wam dam znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 a ściągnąć ostatecznie będzie gdzieś szło czy są zabezpieczenia na cracka typu,że avast znajduje niby trojana na kompie? nie kupię,bo nie mam kasy tak szczerze,jakbyś machnął jakąś bijatykę to bym kupił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 14 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zaraz... chwila... czy ja dobrze kumam, że Ty mnie pytasz czy można spiracić naszą grę :blink: ?! Ha ha! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zaraz... chwila... czy ja dobrze kumam, że Ty mnie pytasz czy można spiracić naszą grę :blink: ?! Ha ha! no o to mi chodzi,tzn nie mam zamiaru jej spiracić tylko jakby mi ktoś kupił a inny by mógł spiracić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 15 Stycznia 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 no o to mi chodzi,tzn nie mam zamiaru jej spiracić tylko jakby mi ktoś kupił a inny by mógł spiracić? To i tak nadal jest przestępstwo ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 15 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Mam już info - gry będą w Empiku, Saturnie i Media Markt :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Taaa... Empik... Jak byłem tam na wakacjach jeszcze mieli pre-order gta 4 na xboxa o.O Ale za kilka dni zobaczę, może i znajdę Saqqarah ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 a ściągnąć ostatecznie będzie gdzieś szło czy są zabezpieczenia na cracka typu,że avast znajduje niby trojana na kompie? nie kupię,bo nie mam kasy tak szczerze,jakbyś machnął jakąś bijatykę to bym kupił To i tak nadal jest przestępstwo ! Gdzieś słyszałem że prawo pozwala ściągać gry z sieci p2p i przechowywać je przez jakiś czas ale bardzo krótki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuckek Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Gdzieś słyszałem że prawo pozwala ściągać gry z sieci p2p i przechowywać je przez jakiś czas ale bardzo krótki Te całe prawo 24 godzin to ściema, używana przez właścicieli jakichś warezów i takich tam... Niby na jakiej podstawie miałoby być legalne pobieranie i korzystanie z pirackiej kopii, nawet przez krótki czas? A co do tematu to fajnie, chociaż ten "Brain College" jakoś mało epicko będzie na okładce Saqqary wyglądał ;P Ale jak zobaczy się to gdzieś w kiosku to ciężko się będzie powstrzymać... Hmm... a poza tym to czy wersja pudełkowa będzie obejmowała ewentualne kolejne updaty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Lecę jutro do sklepu i kupuję obie!111 A no tak, u mnie nie ma żadnych sklepów z grami ;[ Zamawiam przez internet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Mam już info - gry będą w Empiku, Saturnie i Media Markt :) . też bym kupił jakąś komuś z rodzeństwa ale u mnie jest biedronka tylko i za daleko mam żeby jechać do media marktu a jestem za mały,żeby sam jeździć autobusami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 @Up: Tia... a są tam smoki? Nie wciskaj kitu - wiem, że nawet dziesięciolatek może (wiem, bo moja siostra raz pojechała), więc co dopiero piętnastolatek. Jestem o rok starszy, a urodziny miałem w październiku i jakoś jeździłem autobusem sam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 @up: Ta, ale on wczoraj miał 7 lat. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Nieprawda, on miał siedem lat około 3 dni temu :o Btw, tej gry nie wykupią w jeden dzień, a nie wierzę, że nigdy już nie będziesz z rodzicami w media markcie ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 15 Stycznia 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Mam już info - gry będą w Empiku, Saturnie i Media Markt :). I pierwszy sukces komercyjny kogoś z GMClanu :) Mam nadzieję, że Gear-Studio kiedyś też będzie się mogło pochwalić produktem na półce w Empiku i też nie będzie to już w Game Makerze :P Bo w końcu GM to tylko mały krok w stronę prawdziwego świata gier, tak jak zakup kurczaka jest małym krokiem w stronę stworzenia kurzej fermy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 http://www.empik.com/brain-college-ancient...a,prod7020011,p Ciekawe czy od jutra produkt będzie "dostępny"... I czy będzie w innych sklepach z grami (gram.pl, wirtus). Bo raczej skłaniał bym się do tego przedostatniego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 No kurde, heh poświece sie te 90km autobusem i pojade do Media Marktu po Stone Loops skoro taka ciekawa cena ;) dla dobrej gry wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 15 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 I pierwszy sukces komercyjny kogoś z GMClanu To jednak nie tak. To sukces Codeminion - całej firmy (nawet jeśli niewielka). Jednak raczej nie "kogoś z GMClanu". Tą samą metodą można by powiedzieć, że Wiedźmin to pierwszy sukces kogoś z GMClanu - przecież też nad nim pracowałem ;). Skala gry i mojego udziały niby inna, ale na pewno wiesz co mam na myśli. Zresztą wydanie gry w pudełkach w Polsce nie jest żadnym wyznacznikiem sukcesu. Po prostu pomyślałem, że Was to zainteresuje. Gra jest dostępna w pudełkach także za granicą, ale i tak jej sukces wynika z powodzenia na portalach, a nie w retailu. Retail to zupełnie inna bajka i w ogóle nie ta skala dla casuali. O sukcesie z GMclanu będzie można trąbić kiedy już ArcMagi podbije świat, ha ha ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Niezmiernie się cieszę, że cena jest na polską kieszeń. Dla mnie 20zł to maksimum za grę komputerową. :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 16 Stycznia 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Maxiu, za nówkę dużej firmy jak EA, to można by i dać 49 :P Ale wyobraź sobie, że ja na PS3 to kupuję gry za grubo ponad 200 złotych czasem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 16 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Dokładnie. Ceny gier na konsole są w Polsce z kosmosu. Gry na DS w tej chwili staram się zamawiać ze stanów - wychodzi niemal 2 razy taniej. Przy innych konsolach to niestety nie przejdzie - blokady regionalne :(. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 16 Stycznia 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Nom, ale chociaż Twoje gry nie mają takich cen z kosmosu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Wniosek - rób porty na konsole! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 16 Stycznia 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Wiesz, w sumie gry tego typu pojawiają się czasem w PSN, więc nigdy nic nie wiadomo :P Akurat nie wiem czy gry które TeeGee przytoczył by sie dało jakoś ciekawie na padzie obsłużyć, nie mniej... jest fajnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Na razie w żadnym sklepie internetowym saqqary ani stone loopsa nie ma. Jak by ktoś znalazł to niech da znać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XivroX Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 ehhh... już torrenty som na necie... niestety z tym się trza pogodzić EDIT: ponad 1500 ściągnięć na torentach <_< gra jest sławna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi