g-Enjoy Opublikowano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 Przecież napisali, że nazwy konta nie zmieniają. Jak by wam chciało się ruszyć to proszę o zmianę na IceCoder albo IceCodr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 Nadal nie dociera? To nie kwestia tego, czy komuś się chce ruszyć czy nie, tylko tego, że chcemy zapobiec bajzlowi na forum. Nie ma zmiany nicków, koniec, kropka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 Przecież napisali, że nazwy konta nie zmieniają. Jak by wam chciało się ruszyć to proszę o zmianę na IceCoder albo IceCodr. Nie, bo kiedyś nie mogłem się domyśleć, że Marmot był BP Ultimate, Kamrat Pietrusem albo Jabolem, Guxio Webzirem, Ziomalek Maxiusem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 Marmot był BP Ultimate Ja pamiętam :P Kamrat Pietrusem O, tego nie wiedziałem O_o Guxio Webzirem Zaskoczenie. Ziomalek Maxiusem Uee... Możnaby było zrobić coś takiego, że jak najedzie się myszką na nick, to pokazuje się lista dawnych nicków. O ile to możliwe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 Wiesz że jest taka opcja >.> ? Poszukaj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 Wiesz że jest taka opcja >.> ? Poszukaj... Ale to trzeba wchodzić w profil użytkownika i sprawdzać historię nazw. A Matthew mówił, żeby zrobić, że po najechaniu myszką na nazwę, będą się pokazywały poprzednie nazwy. Osobiście nie jestem za takim pomysłem. Ale nie potrafię podać powodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 Zaskoczenie. Po co było pisać? Mi tu głównie chodziło o zatuszowanie tego, że byłem guxiem ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 Nie da rady. Jesteś trwale napiętnowany. ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 a ja chce nick "fuckin_czomolungma90210" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rakson Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Popieram pomysł Mathewa z tą listą poprzednio używanych nicków. Ale osobiście mam taką propozycję niech powstanie możliwość zmiany nicku w profilu. Ale po wcześniejszym wklepaniu kodu z sms-a za 2.55 ;) tak jest na większości for internetowych. A po za tym serwis trochę zarobi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Ale osobiście mam taką propozycję niech powstanie możliwość zmiany nicku w profilu. Ooo brawo za pomysł <_< (Żal) Ale po wcześniejszym wklepaniu kodu z sms-a za 2.55 smile2.gif tak jest na większości for internetowych. Jeszcze lepiej... O.o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Lista poprzednio używanych nicków istnieje. Wystarczy wejść w czyjś profil, tam Opcje Profilu, a w nich Historia Nazw Użytkownika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Ale po wcześniejszym wklepaniu kodu z sms-a za 2.55 smile2.gif tak jest na większości for internetowych. Ta a może zmiana nicka: 10%warn w którym by była stara nazwa konta ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Ta a może zmiana nicka: 10%warn w którym by była stara nazwa konta ;p Popieram Mistyka. Dobry pomysł. Jak ktoś poprosi admina na GMC o zmianę nicku, to niech admin da warna o treści "Prośba o zmianę nicku" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Jak tak, to ja proponuję, żebyśmy zaczęli dawać warny i bany, tylko za to, że ktoś jest. Wybanujmy wszystkich i forum będzie tylko Ranmusa muahahahaha :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonbee Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 i forum będzie tylko Ranmusa Więc ciebie też wywalą. :P A tak ogólnie to ja jestem przeciw zmienianiu nicków. Jak człowiek sobie zrobił konto np. kupa124 to niech z takim żyje, sam sobie tak zrobił... Ja zależnie od strony lub konwencji strony używam odpowiedniego nicku i jest wszystko dobrze, w niczym się nie pogubiłem od ostatnich... ostatnich... Już zapomniałem jak dawno. :D Więc jestem za a nawet przeciw! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Ewentualnie skracanie nicka jak już wcześniej była o tym mowa ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Skoro spór pozostał nierozstrzygnięty, to ja proponuje, żeby o zmianie nicka decydował administrator odpowiedzialny za to. Jeśli nowy nick, zbytnio odbiega nazwą od starego wtedy może odmówić zmiany nicka, jeśli nie... to już decyzja admina, może zmienić albo pozostawić ten który jest obecnie. :) Dobrze by było gdyby swój wybór argumentował :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 GUXIO TO WEBZIR!? :o loL! pamiętam jak się z nim kłóciłem :lol2: temat:nie zmieniać nicków,wchodzisz na stronę,dajesz sobie nick to ma być on do końca a nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Niektórzy mieli zmieniane nicki po parę razy (np. Kamrat), co może być w stosunku do nowych nie w porządku, ponieważ oni nie będą mieli takiej opcji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Niektórzy mieli zmieniane nicki po parę razy (np. Kamrat), co może być w stosunku do nowych nie w porządku, ponieważ oni nie będą mieli takiej opcji... Niektórzy mieli okazję żyć w PRLu, co może być w stosunku do urodzonych po 1989 roku nie w porządku, ponieważ oni nie mogli.. równie absurdalne co Twoja wypowiedź Bixonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Nadal nie dociera? To nie kwestia tego, czy komuś się chce ruszyć czy nie, tylko tego, że chcemy zapobiec bajzlowi na forum. Nie ma zmiany nicków, koniec, kropka. zgadzam się z Maximalem jeśli każdy co pięc minut będzie zmieniał nick to na forum zrobi się pospolity BAJZEL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 ja juz sie gubie w tym kto jest kim bo ostatnio byly osoby ktore niki pozmienialy... Albo to sa nowi uzytkownicy.. albo... ? hMmhHmm.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Zmiana ników to hujnia jak komuś nie podoba się nick to jego sprawa trzeba było myśleć o tym wcześniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Wybanujmy wszystkich i forum będzie tylko Ranmusa muahahahaha twisted.gif Myślę że by mu się spodobało :santa: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Myślę że by mu się spodobało :santa: A wtedy by Ranma był sam na tym forum, bo wszyscy mają bana :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 Ja tam jestem przeciwko zmianie nicku bo jak ktoś będzie miał nick głupek i pokłuci się z kimś kto ma nick gej to jak sobie zmieni nick to będzie tak jakby sie nigdy nic nie stało, dla mnie to głupi, beznadziejny pomysł. Ja nie potrzebuje zmiany nicka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 ja potrzebuje, juz nie wytrzymuje, ja chce byc Pan_Kontekstowy!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Ale to byś chyba z Panią Kontekstową musiał się ożenić, tak mi się wydaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pani kontekstowa Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Jak zapłaci za ślub, nie ma sprawy :) No i jak mnie utrzyma i zapewni godne warunki do mieszkania :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi