Królszamanów Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Tytuł:Łowca Hamburgerków Gatunek: Zręcznościowa Opis: Chodzisz miśkiem i po drodze jesz hamburgery.Ale uważaja na ściany!One odbierają ci punkty!Gra ma 9 leveli(narazie). Download: http://rapidshare.com/files/117545519/__32...rger_w.rar.html Rozmiar pliku: 1,28 MB Autorzy:Krystian Skrobek królszamanów (sam ją robiłem) Programowanie: królszamanów Fabuła: królszamanów Grafika: królszamanów Muzyka: królszamanów Screeny: Intro 2 poziom To moja 1 gra :) Nie wiem z jakim efektem wyszła...słowo należy do was! Pomysł na gre narodził sie pewnego dnia tylko nie mogłe jak go zrealizować...Atu prosze! :P Zapraszam do grania i testowania :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Take se, o se, głupie 1/5 Ps. I jeszcze ten rapid ;? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Królszamanów Opublikowano 25 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 A grałeś?? że muwisz?? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Tak, jest do * po prostu... * - Odpowiedz sobie sam ;) Ps. Sram na rapida, macie tu speedyshare: http://www.speedyshare.com/945666788.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Królszamanów Opublikowano 25 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Jak tak muwisz to nie mam nic przeciwko...Ale pytam czy grałeś :mellow: ?I dzieki że wrzuciłeś na rapida :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Lol, :D i jeszcze te "muwisz" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Królszamanów Opublikowano 25 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Miało być myślisz;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 "muwisz"-->"mówisz" widać że źle zrozumiałeś ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommouluss Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Gra ma 2 minusy które psują doszczętnie moją opinię: 1.Brak bonusów i HP 2.Brak wrogów Jednak są różnokolorowe poziomy, przejścia między poziomami... takie se 2/5 :) na przyszłość staraj się stosować jak najwięcej bajerów typu niewidzialność, rozbijanie bloków, noktowizor (jak jest ciemno) itp. no i oczywiście stawiaj jak najwięcej typów wrogów ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Gra jest totalnie nudna! plus Grafika - wiekszość z GMa. plus Na każdym kroku błędy ortograficzne (nie tylko w grze, na forum, ale nawet w adresie e mail masz orta!) równa się 1/5 + pierwsza gra + na zachętę = 2.333/5 czyli 2/5 () I dzieki że wrzuciłeś na rapida :thumbsup: chyba Speedyshare Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Królszamanów Opublikowano 25 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Wiem że mało bajerków...Bedę jeszcze gierkę edytował to może coś tam wsadze.A co do potworków..hmm.. niewiem czy nie wystarczają ścianki ale może to sie zmieni;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morrighan (AoM) Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Beznadziejna, dobrze, że Konrad-GM wrzucił na speedyshare, bo bym nie ściągnął, daję 2/5, ale tylko dlatego, że to Twoja pierwsza gra... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Ziew. I taka gra wyrwała mnie z przyjemości grania w Warriors Orochi. Idźe pan z tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Nudne i nieciekawe :mellow: człowiek "męczy się" grając w to. Ale na początek dam Ci te 2\5 a co :P btw skoro dalej masz jakieś plansze itp dodawać to czemu umieściłeś to w dziale z gotowymi grami? :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Królszamanów Opublikowano 25 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 lenin, bo to jest finalna wersja 1 czesci w drugiej (może) bedzie wiecej plansz + troche bajerków + pare starych plansz (może nawet wszystkie) dlatego umieściłem to tutaj bo chce wiedzieć co wam sie podoba w grze a co nie..co macie do zapropowania itd... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Proponuję przerobić to na FPP albo Love-sim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indrycho Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 1/5 może i nawet nie przerobiłeś przykładu który był w GM'ie standardowo, ale po co robić szajską grę, tylko po to by była? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 ehh, graja 1/5 pofatygował byś się chociaż o swoją, grywalnośc 1,5/5 bardzo słaba, wrogów brak 2,5/5 Na przyszłośc: Staraj się urozmaicac grę ponieważ szybko się nudzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucco Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Hmm...jak na pierwsza gre calkiem spox :thumbsup: mogles jednak wylaczyc transparent tych zielonych kratek(czy jak im tam;P) bo widac przeswitujace pikselki,ktore mnie po prostu doszczetnie dobijaja :]szkoda tylko,ze grafa nie twoja(no moze prawie nie twoja...) i mala grywalnosc :mellow: na przyszlosc radzilbym ci sie postarac bardziej i nie puszczac w neta swoich pierwszych prob do doskonalosci B) I tu przy ocenie wacham sie przy 1,a 2...no niech bedzie to drugie... :rolleyes: ciach,ciach i 1,5/5(w zaokragleniu 2) ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indrycho Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Hmm...jak na pierwsza gre calkiem spox kurde ale mnie to wpienia, to że to jego pierwsza gra to nie znaczy że ma być jakimś &%$#& !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Gra: Bezsens xD Jak śmiesz to grą nazywać :P Pomoc: Czemu polskie znaki raz są a raz niema? :rotfl: potem przejsc do nastepnego levelu Lol xD I mam nadzeje że wam sie podobała.Kpisz? Szczeglne podźiekowania dla mojej rodziny ktorzy mnie wspierali w trudnych momentach przy robieniu gry.Buehehehehe xD :rotfl: :rotfl: Autor gry nie ponosi odpowiedzialnosci za wyrządzone szkody graniem w tą gre!Co sie może stać?? o.O xDDD Szczeglne podźiekowaniaAha, tak, tak :) krulszamanuwKupić Ci słownik? ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ qr*a xD Muahaha :D powstrzymam się od oceny bo 1 to za dóóóóóżo :D (sam ją robiłem)Łał, serio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucco Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 kurde ale mnie to wpienia, to że to jego pierwsza gra to nie znaczy że ma być jakimś &%$#& !!! ojj weź się odczep :angry: przeciez ty tez kiedys zaczynales?tez byles newbie,prawda? :boxed: no wiec o co cho?po co nabijasz? :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 To tylko forum, każdy może wyrazić swoją opinię ( ale bez przesady ofc. ) I proszę nie brać tego na poważnie, chyba że jesteś emo-boyem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Królszamanów Opublikowano 26 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 A co byście powiedzieli na różne mini gry z miśkiem w roli głównej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morgo Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Ta gra jest kolejnym argumentem na to że nie należy umieszczać na forum swoich pierwszych gier. Nudne, męczące, grafiki się nie czepiam bo resource z GM'a jest po to żeby z niego korzystać, co jednak nie zmienia faktu że jest ona po prostu kiepska. offtopic: Dopadła mnie podczas grania w nią taka paskudna nostalgia, pamiętam jak jeszcze mniej więcej rok temu takie gry nie pojawiały się aż tak często i zdarzały się nawet takie które dało się przełknąć. A teraz to po prostu ręce opadają, mało kto przykłada się teraz do tworzenia gier, większość osób chcę jak najszybciej zrobić jakąkolwiek grę, wrzucić ją na forum i jeszcze na dodatek oczekuje "ochów i achów" ze strony innych użytkowników. A najgorsze jest to że nic nie da się z tym zrobić. Ech... Wybaczcie ale musiałem się trochę wyżalić :P koniec offtopica w związku z powyższym ocena to oczywiście 1. Może od tego choć trochę poprawi mi się humor :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Ta gra jest kolejnym argumentem na to że nie należy umieszczać na forum swoich pierwszych gier. Tylko wbij to jeszcze do głowy wszystkim którzy je wystawiają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Dopadła mnie podczas grania w nią taka paskudna nostalgia, pamiętam jak jeszcze mniej więcej rok temu takie gry nie pojawiały się aż tak często i zdarzały się nawet takie które dało się przełknąć. A teraz to po prostu ręce opadają, mało kto przykłada się teraz do tworzenia gier, większość osób chcę jak najszybciej zrobić jakąkolwiek grę, wrzucić ją na forum i jeszcze na dodatek oczekuje "ochów i achów" ze strony innych użytkowników. A najgorsze jest to że nic nie da się z tym zrobić. Ech... Tak było 2 lata temu. Rok temu było prawie tak samo. Jako, że nuda wygryzła mi oczy, postanowiłem przejść tę grę. Pomijam karkołomny design leveli, w którym przy skręcaniu nie raz obowiązuje zasada "traf w jedyny słuszny piksel". Tak naprawdę 9 level to napis You win zrobiony z hamburgerów - ech... Przynajmniej nie ma errora po przejściu gry. Dwójka na zachętę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Pomysł na gre narodził sie pewnego dnia tylko nie mogłe jak go zrealizować...Atu prosze! :P Zapraszam do grania i testowania :thumbsup: pomysł faktycznie genialny, nie ma co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 27 Maja 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 A przypomnijcie sobie, jak każdy z was zaczynał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 A przypomnijcie sobie, jak każdy z was zaczynał. no tak,moja 1 gra byla pewnie i zdecydowanie gorsza od tej. ale nikt jej na oczy tu nie widział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi