Harv Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Jakie książki czytacie? Ja osobiście z ciekawości czytam Anię z zielonego wzgórza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Ja osobiście z ciekawości czytam Anię z zielonego wzgórza. Nieeee tylko nie to ;xxx OMG Ja nie czytam książek. Kijowe są. Tylko Władca Pierścieni był fajny \m/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 ja czytam instrukcje do pralki, i teksty piosenek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Ja lubię pozycje science-fiction, głównie związane z eksperymentami na ludziach, oraz literaturę popularnonaukową. W obecnej chwili na nowo czytam "Kod Biblii" Michaela Drosnina, a ogólnie moją ukochaną książką jest "Algorytm Pustki" Ryszarda Głowackiego, którą mógłbym czytać bez przerwy :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Ja czytam wszystkie książki Terry'ego Pratchetta które wydał. No i.. no.. tyle w sumie :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Davka Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Jakie książki czytacie? Ja osobiście z ciekawości czytam Anię z zielonego wzgórza. He he ja tak samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Ja czytam wszystkie książki Terry'ego Pratchetta które wydał. No i.. no.. tyle w sumie :F Potop. Ogolnie ksiazki nawiazujace do czasow kiedy jeszcze z Polska jako tako sie liczono ;] , a tak to tez troche z mitologi greckiej , Iliada , Odyseja . Ale tak to malo czytam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Ja od niedawna lubuję się w polskiej fantastyce. Skończyłem "2586 kroków" Pilipiuka, jestem w trakcie "Księgi Jesiennych Demonów" Grzędowicza. No i zabrałem się za Pratchetta (nabyłem "Złodzieja czasu" i "Zimistrza", ale chyba będę musiał zacząć od początku, żeby się połapać w świecie Dysku). Oprócz tego kilka książek z kategorii "młodzieżowe" (czy raczej "młodzieżowy syf"). Zwykle omijam je szerokim łukiem, ale często nieuświadomieni członkowie rodziny mi je prezentują, to wypada przeczytać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Ja z reguły nie czytam książek, jeśli nie są lekturami ale ostatnio zaciekawiły mnie nawet "Przygody Sherlocka Holmesa" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 27 Marca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Codziennie metro które dostaję w tunelu na dworcu idąc do szkoły, oraz wasze wypociny na GMC :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 "2586 kroków" Pilipiuka Polecam wszystkie powieści/opowiadania Pilipiuka. Jutro do księgarń trafi "Oko jelenia. Droga do Nidaros" :) Ja obecnie męczę "Opowieści biblijne. Opowieści ewangelistów" Z. Kosidowskiego i w między czasie "Hobbita". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Szataan z siodmej klasy i Mikołajek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Codziennie metro które dostaję w tunelu na dworcu idąc do szkoły, oraz wasze wypociny na GMC tongue2.gif Heheh dokładnie tak samo :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 SLy: Pilipiuka czytałem jeszcze "Operację Dzień Wskrzeszenia". Do Wędrowycza jakoś nie mogę się przekonać. ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 No i zabrałem się za Pratchetta (nabyłem "Złodzieja czasu" i "Zimistrza", ale chyba będę musiał zacząć od początku, żeby się połapać w świecie Dysku). Zimistrz jest.. trochę inny niż reszta ze ŚD. Bo należy do takiego cyklu przeznaczonego raczej dla młodzieży. Rzeczywiście, czytanie od początku jest przydatne, ale też tak bardzo nie przeszkadza, bo każda książka to osobna historia. Ja zacząłem od "Wiedźmikołaja" bodajże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Stephen King - Zielona Mila. zajefajna książka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Mam rozumieć ze tu nie chodzi o lektury. Najbardziej lubie ksiazki przygodowe, ale nie pogardze innymi. Najbardziej chyba lubie ksiazki Verne i Lovecrafta (nie traktuje ich jak horrory). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 SLy: Pilipiuka czytałem jeszcze "Operację Dzień Wskrzeszenia". Do Wędrowycza jakoś nie mogę się przekonać. ;( Uh, Wędrowycz jest najlepszy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Drugi Potter po angielsku + "Opowieści rodu Otori: Krzyk Czapli". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Najbardziej chyba lubie kaiazki Verne i Lovecrafta (nie traktuje ich jak horrory). Dobra rzecz taki Lovecraft :D E.A. Poe też fajne opowiadanka pisze ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 B. Lumley - Necroskop R. Jordan - The wheel of time Moje 2 pozycje ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Ja ostatnio miałem na lekturę obowiązkową "Romeo i Julia" <_< Całe szczęście (akurat w tym wypadku), że noszę aparat na zęby i mnie babka rzadko bierze do odpowiedzi lub czytania czegoś :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 "Zemsta" Fredry. edit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Fredry jak już. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Ja osobiscie malo czytam :P Teraz lektura: Quo Vadis :P A tak to "Symfonia C++" co jakis czas :D no i metro :P O! bym zapomnial Wiedzmina tez cos tam ostatio skubne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Solaris, Lema. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Ja od niedawna lubuję się w polskiej fantastyce.<3 Jak lubisz polską fantastykę spod znaku "science-fiction", to koniecznie przeczytaj powieści Ryszarda Głowackiego (Algorytm pustki, Paroksyzm numer minus Jeden) lub jego opowiadania (Raport z rezerwatu, Powiew nieprawdopodobieństwa). Szczególnie jednak polecam pierwszą z powieści :] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Lubię Wędrowycza, Lovecrafta, science-fiction i cyberpunk. Neuromancer = Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Pan Tadeusz \m/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Lektury szkolne zraziły mnie do książek całkowicie. Za to non-stop czytam w internecie jakieś ciekawe artykuły i felietony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi