Wojo Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Ja kilka razy słyszałem na dyskotekach taką fajną piosenkę jak z westernu, takie country czy coś takiego. Wiem, że jest wiele takich piosenek ale na dyskotekach puszczają tylko tą. Wie może ktoś jak się nazywa? Fajne tam na wsi dyskoteki macie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 17 Czerwca 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Kiedyś lubiłem jej utwory ale te ostatnie są ch**owe Czy ktoś się ze mną zgodzi? Czy to może ja się starzeje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danieo Opublikowano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 Strachy Na Lachy, cała płyta !TO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Strachy Kutachy dla napalonych nastolatek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 30 Czerwca 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzynasty Opublikowano 1 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BloodDzioch Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Z pozdrowieniami dla avatara Ranmusa :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 :wub: :wub: :wub: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Tak przy okazji:BFF= Bracia Figo Fagot = Bracia Flim FlamPrzypadek? Nie sądzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Fotel wyjdź. Też lubię kucyki, ale polecam takich rzeczy nie dawać, ponieważ będzie flame. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Sądzisz, że nie wiem? Dlatego mam taką małą podpowiedź co ja sądzę o komentarzach. Puszczacie ja też mogę. I w ogóle, naucz się odzywać do ludzi ty hipokryto! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 11 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Ostatnio pogrywam sobie w Mirrors Edge. Jak się okazało (czego w ogóle wcześniej nie wiedziałem), muzyka została wykonana przez M. Birgerssona, gościa odpowiedzialnego m. in. za Solar Fields, jednego z moich ulubionych ambientowych grajków. <Link do playlisty z OSTa gry> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriso99 Opublikowano 11 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 O i trafiłem:D Drum and bass DNB mega epicka nuta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 11 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Niezależnie od tego, czy, a może jak bardzo kucyki są słabe, poniższy temat muzyczny jest co najmniej przyzwoity: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 12 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 12 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 A propo Radiohead Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 13 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 Już n-ty raz próbuję przejść przez radiogłowe utwory i dalej bez skutku, strasznie mnie męczą. (Deus Ex: Human Revolution soundtrack) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajin Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Eter by Jakim. http://jakim.bandcamp.com/ Dobra robota, chłopie :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Może zbyt klasycznie ale czasami to uspokaja - Deutschland uber alles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Uratował gówniany utwór <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BloodDzioch Opublikowano 17 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 18 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 20 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Eter by Jakim. http://jakim.bandcamp.com/ Dobra robota, chłopie :thumbsup: Dzięki :D. Ja słucham Człowiek Woda Theme, bez linku ;). + (dzięks, Flaque) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajin Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Parov Stelar - Catgroove. Geniusz, istny geniusz. Moje ulubione odkrycie ostatnich miesięcy. Mega dobry elektroniczno-siwingowy groove i dobry koleś tańczący do tej muzyki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Ostatnio ta płytka robi mi rzeźnie z mózgownicy xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi