Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Polecam też równie genialny cover Ach, niemalże Hit the Road Jack ;). Swoją drogą nie wiedziałem, że lubujesz się w Jazzie :oO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Mało o mnie wiesz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Rozwala mi banię o.O Butthurt now :D . Czarny chleb i czarna kawa :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Też dzisiaj trafiłem drogą powiązań do tego filmiku jak oglądałem Popka robiącego sobie skaryfikacje. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 A propos przerywanego flow: Eis - najlepsze dni z "Gdzie jest Eis" http://www.youtube.com/watch?v=HK_QrBGe7H0 Płytka warta dziś ponad 1k, niedawno za tyle poszła na Allegro ;) . Eis przewidział, że zostanie doceniony w Polsce dopiero po kilku latach (właściwie dopiero po 8 zaczęto go zauważać). Sam tytuł to genialny marketing. Największy rozkminiacz w polskim rapie, największa zagadka i największa ciekawostka. ; ) . Płyta technicznie dorównuje najlepszym dzisiejszym. A już teraz założę się, że poprosi wielu raperów o promocję kawałków z 2003 na YT i za rok powróci z debiutem, platyna gwarantowana :) . I wcale nie trzeba być prorokiem by o tym wiedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Mi bardziej tego gościa brakuje, jego niestety już nigdy nie usłyszymy. http://www.youtube.com/watch?v=wkdPIN9roY0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Ostatnimi czasy zaczęła mnie wciągać (Haters gonna hate, już to widzę ^^) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Apocalyptica - Not Strong Enough Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Apocalyptica - Not Strong Enough <333 @topic: Carla Azar - Tomorrow never knows http://www.youtube.com/watch?v=43mkjZ_m7rk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Och kręci mną! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Po prostu świetny kawałek, coś jakby hybryda muzyki trackerowej z jazzem <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 http://youtu.be/mRBPwWHvgvg Długo tego szukałem :D EDIT:Jak dodać takie okienka jak z youtube na forum ? Tak jak dał kiełbasa wyżej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 GML [youtube]link z youtube bez początkowego youtube.com/watch?v=[/youtube] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Bardzo fajne przyspieszenia i ogólnie bardzo dobry bit ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Dzięki kiełbas ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Kolejny polski zespół, który ma teksty po angielsku ;)Shipyard wydaje 'We will sea' 31 sierpnia. Imo fajnie grają, mogę polecić singla 'Downtown', szczególnie w wersji 'Downtown 2012'. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 - polecam moje wykonanie w FOF ;) nie jest idealne, ale i tak jestem zadowolony z tego efektu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Wini - Bóg jest miłością. Świetny kawałek. Jak i cała płyta. Ogólnie mam te same poglądy co Wini i podobne spojrzenie na świat. A mix w tym kawałku jak i sam bit to świetna sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Po prostu świetny kawałek, coś jakby hybryda muzyki trackerowej z jazzem <3 Rzeczywiście, też odniosłem takie dziwne wrażenie. Omri Suleiman - Music For a 15 Year Old Me Ponoć to "przyszłość" chiptune i niestety takich utworów będzie tylko przybywać :(. Pomijając już fakt, że Richard James bawił się już takimi klimatami dwadzieścia lat temu (chociaż używał innego sprzętu). Jak to dobrze być anachronicznym wiedź... eee, nieważne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Omri Suleiman - Music For a 15 Year Old Me Ponoć to "przyszłość" chiptune i niestety takich utworów będzie tylko przybywać :(. Pomijając już fakt, że Richard James bawił się już takimi klimatami dwadzieścia lat temu (chociaż używał innego sprzętu). Jak to dobrze być anachronicznym wiedź... eee, nieważne. 8-bitowy dubstep? Nie słucham rapów, hip-hopów i innych takich takich, ale po przejściu Dead Island utknęło mi to we łbie jak dwuręczna męcząca maczeta poziomu 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Dzisiaj nagrałem z kolegą, ja to ten pierwszy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Stoję na scenie, śpiewam i skaczę :312.000 ludzi na publice było! :Di każdy widział Bedziomka w garniaku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 2 Września 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 nie mowiles ze jestes kobieta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Szukam gościa w lokach, ten co skacze pomiędzy 1 a 2 mikrofonem od prawej to ty? Od 3:38 mniej więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 W 3:46 wyskakuje z podniesionymi rękoma? :> Jakim - Top Hat Main Theme ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 nie mowiles ze jestes kobieta no zapomniałem o tym 3:39 na samym środku ekranu to ja Huder eeyup @up nie, to akurat Wojtek Wysocki, organizator. :P @down chodzi Ci o gościa "doprawdy urzekajace"? niee, to akurat nie ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Oczywiście komentarz na YT obowiązkowy :D . Edit: O mój Panie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi