Sasuke Uchiha Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Tytuł: Super Mario Galaxy Gatunek: platwormówka platformówka, przygodówka Opis: Kolejna część światowej gry Mario Bros, po drodze spotkasz ruzne różne potwory, bonusy itp.To moja pierwsza gra Mario, więc proszeproszę o komentarze i oceny :) Download: http://www.gmclan.org/up3229_4_Super_Mario_Galaxy.html Rozmiar pliku: około 3.5 MB Autorzy: Programowanie: Paweł Szczepaniak Fabuła: (niewiem co to jest :P ) Grafika: z gry Mario Muzyka: z gry Mario Screeny: http://www.gmclan.org/uploader/3229/zdiecie_1.jpg Uwaga!: Nie pytać się jak przejść poziomy! Proszyproszę podać błedy jakie będą! I moja kolejna gra to Kosmiczny Arkanoid :thumbsup: Niestety... Zapracowałeś błędami na warna. Borek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 eee... nie ma screenow. to po pierwsze. po drugie, albo mi sie wydaje, albo nazwa zerznieta z gry pabla. a po trzecie: Fabuła: (niewiem co to jest tongue2.gif )wtf? :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasuke Uchiha Opublikowano 27 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 no co...zapomniałem o srenach :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 a po czwarte na dzien dobry tfurca walną sobie 5 gwiazdek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasuke Uchiha Opublikowano 27 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 :D xD chciałem byscie wchodzili :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 z reguły w takim wypadku dla uśrednienia daje odrazu 1 gwiazdkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasuke Uchiha Opublikowano 27 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 no niebadz taki :crying: zlituj sie nad malym szczeniachnkim :crying: lup Mario :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maskow Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 wtf... przecież już powstała gra o tytule Super Mario Galaxy. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasuke Uchiha Opublikowano 27 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 pomyliłeś sie bo Super Mario Galaxy 2D i wpadles :P a dawac oceny!! ludzie zlitujcie sie napiszcie cos :P :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 -3/5 grafa 3/5 dzwiek 2/5 gryw 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Nie ma screenów. Skoro nie wiesz co to fabuła to pewnie i nie wiesz co to są screenshoty :] Pozdrawiam :dots: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasuke Uchiha Opublikowano 27 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 wiem to sa zdiecia!! :P z gry oczywiście :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 1. Brak screenów. 2. Ortografia. 3. Kompletnie olewasz zasady pisowni. Przeczytaj regulamin. 4. Ortografia. 5. Super Mario Galaxy to gra komercyjna stworzona przez Nintendo specjalnie na konsolę Wii. Link. 6. Ortografia. 7. W związku z powyższymi punktami (no, może z wyjątkiem piątego) jestem zmuszony wystawić koledze warna. ;) Na screeny czekam do jutra, potem zamykam temat. 8. A, i popracuj nad ortografią. :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasuke Uchiha Opublikowano 27 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 błagam nie zamykaj tematu :crying: bedzie to już drugi raz :crying: prosze, a do której godziny jutro ma czas? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maskow Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Hehe dziwie się że jakoś mnie ta gra wciąga i doszedłem do levelu ze statkiem ( 4-1 ) i nie wiem jak go przejść. ;o No ale wykonanie kiepskie 2/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 błagam nie zamykaj tematu :crying: bedzie to już drugi raz :crying: prosze, a do której godziny jutro ma czas? Do 21:19, sądząc po dacie napisania tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 masz 24 godziny... xD a co to za problem zrobić screeny ?? ze wstawieniem nie całe 5 min roboty :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasuke Uchiha Opublikowano 27 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 jutro zrobie te zdiecia....a mam klopot z tymi zdieciami bo weim jak je zapisac ale nieiwem gdzie one sie zapisuja :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 print screen wklejasz do painta zapisujesz wrzucasz na imageshack.us wklej link do posta takie trudne :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasuke Uchiha Opublikowano 27 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 gdzie to zapisuje?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 ja pierdziele :/ tam gdzie dasz zeby zapisalo :/ nie umiesz z painta zapisywac? czy o co inne ci chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasuke Uchiha Opublikowano 27 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 ale gdzie jato mam ustawic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 To jest fan-game? Chyba raczej fan-shit 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Print screen->Paint->wklej->zapisz->jako png->upload gmc-> [ img ] URL OBRAZKA [ /img](bez tych spacji) <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Ech, widzę, że bez prowadzania za rączkę się nie obejdzie. 1. Uruchamiasz swoją grę. 2. W momencie, w którym chcesz zrobi zdjęcie, naciskasz klawisz Print Screen na klawiaturze. 3. Włączasz jakiś program graficzny, na przykład Paint. 4. Klikasz na Edycja -> Wklej. 5. Zapisujesz obrazek. 6. Wchodzisz na Imageshack i wrzucasz tam swoje obrazki. 7. Edytujesz swojego pierwszego posta i podajesz w nim linki do obrazków. Voila. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 pomyliłeś sie bo Super Mario Galaxy 2D i wpadles Super Mario Galaxy to tytuł gry od Ninny, która przewyższa wszystkie gry, które tutaj są. Zbiera maksymalne oceny właściwie wszędzie. Grafika: 2/5 - gdybyś popracował nad tłami, animacjami i nie brał spritów z Super Mario World (są brzydkie), to byłoby 3, albo nawet 4. Dźwięk: 3/5 - muzyka z SMG! Szkoda, że większa niż sama gra... Grywalność: 2/5 - przerobiony przykład, ale cieszy mnie, że nie jest to jakiś snake, pacman lub catch the clown. Dostajesz 3/5 - głównie za muzykę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 pomyliłeś sie bo Super Mario Galaxy 2D i wpadles Nieprawda! Mam super Mario Galaxy na dysku! Chcesz screen ;] ? z reguły w takim wypadku dla uśrednienia daje odrazu 1 gwiazdkę hehe :P Nie ma w IPB takiej opcji, żeby autor tematu nie mógł go oceniać? Przydałaby się.... bo to jest hamsko fałszowanie wyników.... podejżewam że ocena byłaby niższa niż gdyby nie ten głos... A odnośnie gry to mnie też jakoś dziwnie wciąga jak któregoś przedmówcę ;] Ale ogólnie dziwna gra.... PS: Chyba był taki przykład - nie pamiętam :P PS2: Byłoby 3 - za to, że mnie dziwnie wciągnęło, ale masz 1,5 gwiazdki za wstawienie sobie 5 ;] Nie mart się, 1,5 zaokrąglę w górę :P PS3: I brawo za umejętności robienia Screenów :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 bo to jest hamsko fałszowanie wyników...Dlaczego? Przecież to szczera ocena autora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Screenów w dalszym ciągu brak. Zamykam i daję warna. Jeśli autor wstawi obrazki, będzie mógł otworzyć temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starhedgehog Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 I to ma się nazywać Super Mario Galaxy? Shit. ocenka 2,5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi