Thobby Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 Tytuł: Labirynth Racer Gatunek: Zręcznościowa dla dwóch graczy. Opis:Wystarczy dojść do gwiazdki pięć razy jako pierwszy i juz wygrałeś ;] Download:No to tu ;] Rozmiar: 1,3MB Autorzy: Programowanie(żadne):Ja Fabuła(żadna):Ja Grafa:Z GM'a i by Me ;] Muzyka:Z GM'a i z Heroesa III Ostrzeżenie za brack screenów gnysek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 LOL? Dał plik GM6 :lol2: Człowieku, w GMie masz u góry takie coś File a w nim Create Executable. Nie, sorry, chyba pomyliłeś linka. EDIT: Jupi!!! Jestem Cadetem! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 moze poprostu chcial sie podzielic kodem? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 no to jest link do jego przykladu w ktorym mial problem z poruszaniem sie, chyba nawet mu to pozszywalem poprawnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 To sobie pograłem. Nie mam zainstalowanego GameMakera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 Ale gra ciekawa duuuuza mapa normalnie suupper ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 daj poprawnego linka, bo to jest co innego :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 Każdemu się może pomylić. Wystarczy wejść na jego upload i tam jest. A co do gry to nie jest zbyt orginalna, a grafiki standard z gm'a. Dodatkowo wystarczy, żeby tylko jeden gracz dostał się do celu, a obydwie przechodzą do next levela. I tak samo ze skuciem(game_restart()). Muszę przyznać, że jak dla mnie trudna(kipeski jestem w zrecznościówki). Grafa: 2/5 Dźwięki: 3/5 (pasują, ale troche mało ich) Grywalność: 3/5 Urozmaicenie: 2/5 Wychodzi 2.5. Narazie nie ocenię. Urozmaić grę trochę, polepsz grafiki i pokaż, że ta gra to jest twoja inwencja, a dam 3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 :boxed: UBER, doszedlem do 4 albo 5 planszy, totalny odmóżdżacz, typu odpal pobaw sie 5 min, wyłącz, zapomnij. to cos owszem da sie rozwinąć, ulepszyć, jak narazie 2 gwiazdki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 DAJ SCREENY ! Regulamin tego wymaga ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 21 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 gra moze być, 3/5. Ale następnym razem postaraj się z grafiką :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thobby Opublikowano 21 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 Spoko to moja pierwsza gierka nie wiedziałem ze wogole da sie cos robic kodem... wszystko jest w klockach :P Nie chce mi sie jej poprawiać niemam czasu ;/ Aha link juz poprawiony... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 21 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 olać kod, moja Zaraza jest zrobiona w 60% na klockach. Ale musze przyznac ze ta gra mnie zainspirowala... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Gra nie najgorsza grafika 1/5 grywalność 4/5 dzwięk 3/5 razem 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thobby Opublikowano 1 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Hmm... fajnie, spodziewalem sie samych 1/5 ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Mi sie nie podoba 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 1 Stycznia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Hmm... fajnie, spodziewalem sie samych 1/5 ;] No gorzej, bo dostałeś ostrzeżenie właśnie. Brak screenów, i to od zeszłego roku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Super gra! 1/5! Brak screenów, i to od zeszłego roku... To mnie rozwaliło :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starhedgehog Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Heh ,1/5 .Kiedy się wchodzi na ścianę ,to gra się zaczyna od początku ,i bez saveów? Czemu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Jak na pierwszą grę to mieścisz się w standardzie. Oczywiście są bugi i top jest niedopracowane. Ale tak jest z każdą 1 grą.. Moja też nie była genialna, ale miałem za nią 3 :P Bo jak ja coś robię to nie badziew, tylko wymiot :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Trochę marne: Grafika: 1/5 Muzyka: 2/5 Fabuła: 1/5 Sterowanie: 4/5 Ocenka: 2/5 :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Kiedy się wchodzi na ścianę ,to gra się zaczyna od początku Wcale że nie, cofa tylko o 1 poziom :P A sama gra marna 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 grafika: 1\5 muzyka: brak.... grywalność: 1.5\5 I ten powrót do początku też badziewny, byś zrobił przynajmniej restart rooma to może i by była ocena 2 a tak to ..... nie oceniam :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebolek Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Słabe. Grafika 2/5. Muzyka brak. Grywalność 2/5. Daje 2/5. Straszni trudna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OriPL Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Fajny pomysl ale reszta do kitu 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 No pomysł fajny :) zrób drugą część. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Gra marna, wymaga pracy. 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thobby Opublikowano 3 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 ehh... na prawde w tej grze właśnie o to chodzi, zeby była trudna i tą trudnością wkurzała... :P a nie chwaląc się, oceny za grywalność powinny być duuuużo większe... niedługo chyba zacznę robić drugą część... tylko mam wątpliwości co do grafy... zrobić ścigające się ludziki, samochody czy co?? bo sam dobrego potworka nie narysuje, a przecież z grafiką GM-ową nie zostane... :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabus Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 Grafa z GM'a, Muza z GM'a i "muzyka zwyciestwa" z Heroes III :P 2/5 Edit: A gra rzeczywiście wkurzająca :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 Lol, dość trudna.Było by dobrze jakbym przegrał, żebym nie musiał wszystko na nowo.1/5... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi