Jakim Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Witam. Pomyślałem sobie, że nie będę 'gorszy' i też zaprezentuję swoją twórczość ;). http://www.jakim.ovh.org/player/ (ew. tu) Tutaj znajdują się według mnie najlepsze moje kawałki stworzone w przeciągu (ho, ho, jak ten czas szybko leci ;]) dwóch lat - a więc będące na różnych poziomach 'zaawansowania' ;). Melodie są grane w przeróżnych stylach - od elektroniki przez chiptune aż po np. jazz/blues. Oryginalny format to oczywiście XM/MOD i S3M (moduły zajmują od czasami 5KB do maksymalnie 1MB [czyli mniej od mp3]), jeśli ktoś ma dobry odtwarzacz do nich (np. ModPlugTracker/Player, XMPlay), może zajrzeć na stronę modules.pl lub jakim.ovh.org i stamtąd ściągnąć te moduły. Pozdrawiam, Jakim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 omg, świetne <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 9 Grudnia 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 dobre, kurde, że mi tak nie idzie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 Jakim moge zabrac troche muzyczki ale za to bedziesz w autorach Edit te muzyke forest potrzebuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 Mam nadzieje że nie obrazisz się jak pożyczę "Cybernetic Wave'' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HELL_F Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 LOL :blink: Symfonia klasyczna wymiata!!! wlasnie cos takiego pasowac bedzie do klimatu mojej gierki, na czym to zrobiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 10 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 LOL :blink: Symfonia klasyczna wymiata!!! wlasnie cos takiego pasowac bedzie do klimatu mojej gierki, na czym to zrobiłeś? ModPlug Tracker always ;). Możesz użyć, w końcu to i tak fragment ;). Jakim moge zabrac troche muzyczki ale za to bedziesz w autorach Edit te muzyke forest potrzebuje No - akurat nie za bardzo mogę użyczyć, bo to już zostało użyte gdzie indziej ;]. Mam nadzieje że nie obrazisz się jak pożyczę "Cybernetic Wave'' Nie obrażę ;). http://modules.pl/index.php?id=song&song=2040 Tu masz moduł, waży mniej :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 Jazzie jest strasznie fajne :D . Aż mi się przypomniały czasy jak grałem w Jazz Jackrabbit :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 Fajne... ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 Widać, że znasz sie na rzeczy :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HELL_F Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 ModPlug Tracker always ;). Możesz użyć, w końcu to i tak fragment ;). :blink: THX JESTES PRO!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 17 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Cześć. Oto ponad 20 minut prawdziwego koktajlu muzycznego w subtelnym (czasami bardziej, czasami mniej) wykonaniu ;). Wormhole Wersja mp3 (18,7 MB) Wersja xm (oryginał, 543 kB) Jest to muzyczka bardziej podpadająca pod background, zatem większej akcji nie należy się spodziewać. Mam nadzieję, że znajdzie się chociaż jeden wytrwały, który przesłucha chociaż połowę ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Wow, ładne. Tylko dużo waży jak na muzykę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 17 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Dlatego oryginał lepszy, ponad 20 minut zamkniętych w 1MB po rozpakowaniu ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Długi atak i niski release na stringach dają trochę sztuczny efekt - chyba że zamierzony :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 18 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Raczej wszystko jest zamierzone, łącznie z leciutkim dysonansem niektórych instrumentów oraz drobnym szumem w tle. Tło 'urywa' się, aby po prostu wywołać odczucie jakiejś większej zmiany ;]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ariyme Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 O :D niezłe :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Całość jest zrobiona po mistrzowsku, a leady nadają prawdziwie trackerowy wydźwięk ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Fajowe muzyczki :P Nadają się do każdej gry, od Catch The Clown po strzelaninki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Super duża kolekcja super muzyki! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eve Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 normalnie.. po tych dwóch pierwszych mi ciary przeszły. fajne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Podkład na wysokim poziomie ,wszystko dobrze dopracowane no i bicik ma to coś :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Fajne, jesteś widać już doświadczonym komponującym GMClanowiczem :) Oby tak dalej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 A co powiecie na to? :) http://jakim.ovh.org/player/enjoy.html W oryginale (xm) nieco lepsza jakość - bez szumów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 fajne, juz wiem do kogo sie zglosic :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Chlip ;( 502 Bad Gateway... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 U mnie to samo >.> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 OMG fajne 3/5 ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Problemy z ovh.org. Jeszcze raz to samo: http://www.box.net/shared/i13uapo8wk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Tak swoją drogą, jak nauczyłeś się robić w tym programie muzykę? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi