Maximal Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Tura #34 - Głosowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 No nareszcie :P Oddaję głos na... nikogo! :P Żadna gierka mi do gustu nie przypadła :F aczkolwiek Jakluba ładnie wykonana ;) dziwię się że tak mało gier w tej turze ;p taki prosty temat... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Yoda - no niestety, spartaczone sterowanie. Ale pomysł niczego sobie. Jaklub - mi za bardzo nie wyszło, ale postarałem się nad efektami i jakąś tam grywalnością oraz prostotą. Gnysek - zawiodłem się. I to bardzo. Myślałem, że coś innego niż gra z postaciami z Harvest Moona też będzie dobre, a tu taki klops. Głos na nikogo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Głos na Jakluba za pomysł ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 @Jaklub: co jest nie tak w sterowaniu? rozwiń trochę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Poruszanie się jest bardzo trudne. Chodzi o tą grawitację i brak możliwości poruszania się na ziemi. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Yoda - Uciążliwie się w to gra. gnysek - jaja sobie robisz ? :) Jaklub - Fajne i oddaję głos na tegoż pana :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Poruszanie się jest bardzo trudne. Chodzi o tą grawitację i brak możliwości poruszania się na ziemi. ;p Uciążliwie się w to gra. Ludzie - w tej grze o to chodzi! Hej! :P Jaki ta gra miałaby sens gdyby wszystko było "OK" i tak jak ma być - specjalnie zrobiłem tę grawitację :F Oj czuję się niezrozumiany :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Ludzie - w tej grze o to chodzi! Hej! :P Ale przez to znika cała grywalność :) Mogłeś to trochę "uprościć" :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Niby czemu - o to w tej grze chodzi żeby mimo uciążliwej grawitacji dostac się do wyjścia - unikać bloczków i zmieścić się w czasie :] ech... dziwne macie wymagania i gusta jeśli o grywalność chodzi xD Mogłeś to trochę "uprościć" tongue2.gif 4 klawisze to duzo? :P Ty to nie opieraj się na pomyśle Cosiozbieracza, Aleee o co kaman? ja sie na niczym nie opierałem :unsure: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Yoda: Ty to nie opieraj się na przyszłość na pomyśle Cosiozbieracza, tzn. maximum dziwactw i oczojebstw, a minimum grywalności. Źle na tym wyjdziesz. ;p Ale jak na dziwactwa nie jest źle. @UP: Nie doczytałeś. Chodziło mi o to, że formułka "max. dziwactw, min. grywalności" jest beee. :P A Cosiozbieracz i jego sequel to najlepsze przykłady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Głos na Jakluba :) Jak dla mnie najlepsza :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Żeby Yoda nie miał 0 to se na niego zagłosuję. B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 No bo jak głosujecie na catch the kwadratoklaun to potem mam 0 ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Ponieważ zrobiło mi się żal Yody, zagłosowałem na niego i wszyscy mają po 2 głosy. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Jaklub - Widzę tutaj bossa z Supaaa Tusk, ale gra najgrywalniejsza, więc na nią głoś. Yoda - Ja rozumiem, gra nawet fajna. Gnysek - O_O Mogłeś przez to 15 minut mojego CMS'a robić, a nie takie 'coś' odstawić ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masher Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Glos na Jakluba :P A co do gry Yody to to sterowanie moim zdaniem na serio jest uciazliwe :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 No bo takie ma być ;q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 23 Października 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Ja powtarzam raz jeszcze - grę robiłem 5 minut, żeby była większa konkurencja :P O tym, żeby ją zrobić pomyślałem na 10 minut przed końcem tury, jak napisaliście, że tylko dwie gry są :P Nie przykładałem się bo i nie miałem takiego zamiaru :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 I masz tyle głosów co ja :] Oj nie ma sprawiedliwości na tym świecie ;p @Webzir - jedyny który zrozumiał o co chodzi w mojej grze :D Brawo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Jaklub -Głos ( to chyba nie zdziwiło). Yoda - super wkurzająca grawitacja. Gnysek - jaki rzal przez RyZy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 23 Października 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Hah :D czuję się doceniony :D Ale ja po prostu nigdy nie zrobiłem swojego catch the clown jak każdy i musiałem kiedyś to zrobić :P to takie stracenie dziewictwa w Game Makerze :P Swoją drogą - niektórzy chyba w to nie grali, skoro mam jakiekolwiek punkty :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 No pewnie, ja ci pogratulowałem pomysłu, dlatego masz ode mnie punkt ^^ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi