Zychu Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 można jeszcze zrobić że rozdzielczośc zmienia sie na 1 x 1 xD i wwalić komus to do autostartu xD raz tak kumplowi z kolegom zrobilismy bo chcial pozyczyc gta vc i zainstalowalo mu sie to do autostartu xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Tutaj mam fajną piosenkę do irytującego programu :D https://gmclan.org/up613_4__dward__cki___przesterowany.html Sam przesterowałem! :P [Raczej dla lubiących Szymona Majewskiego;P] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luz Opublikowano 30 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Webzir niezła ta piosenka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 łądne gówno ;D nie wiem po co to robisz skoro tylko ty to wlaczasz :D masohista hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luz Opublikowano 30 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Hehe tak dla jaj ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Fajny program rób dalej ten program i daj kumplowi i zobaczymy jak się żdziwi :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Dla mnie to jest wielkie dno i tak dlugi czas mam walnietego cd-rooma to mi nic nie robi hhaa daje 0/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Trzeba na GMC zainstalować jakiś skrypt który nie pozwala idiotom pisać na forum. 1. To jest gorsze niż gó***. 2. Na miłość Boską, po kiego grzyba publikujesz to coś w Internecie? 3. Zwaliłeś sobie reputację, teraz będziesz postrzegany jako przygłup. Chyba przestanę wchodzić na GMC, bo poziom wypowiedzi drastycznie spadł. 90% to dzieci które podnieca uprzykrzanie życia innym. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 no i pomyśleć że takie geniusze co walą gruchę na ten program się wkurzają gdy krzyczę dno... " zostawcie tytanica ... la la la " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luz Opublikowano 30 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Mówcie co chcecie, ale takim gadaniem to wy pokazujecie na jakim marnym jestescie poziomie. Szkoda mi słów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 3. Zwaliłeś sobie reputację, teraz będziesz postrzegany jako przygłup. a program faktycznie głupi, lepiej w zaciszu domowym zagłębiać po kolei tajniki GMa i wypuszczać na świat program, który faktycznie na coś się przyda. ewentualnie rób coś podobnego do "Zemsty Cd-Rooma", ale wypuszczaj jako plik źródłowy, żeby inni początkujący też mieli się z czego uczyć :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Luz, ty sam prawie nic nie umiesz, jak więc możesz pomóc innym ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Bez komentarza... nie będe sie na tej temat wypowiadać bo bym dostał bana za brutalną szczerość... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oriental Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Lol rob i dawaj kolejna wersje ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Może być problem z tym programem. Dziś rano trochę kombinowałem i wywnioskowałem że podczas wysuwania klapki tak jakby gm nie sprawdza stepa czego następstwem jest przerwa w wykonywaniu funcji (podczas wysuwania będzie można zamknąć program ) :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Zrób Nudge! czyli takie coś, że ekran ci skacze bo naciśnięciu, albo ustaw, żeby przy starcie programu się włączał. Offtopic: I tak dajemy "przyszłego wirusa" Jeszcze damy sposób na dodanie tego pliku do rejestrów i bye bye computer! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Ludzie, on po prostu ma poczucie humory, a wy tego nie doceniacie. 3/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Ludzie, on po prostu ma poczucie humory, a wy tego nie doceniacie. 3/5. Jak tak dalej pójdzie to będzie wirus, który będzie wyłączał kompa, albo coś gorszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Robienie tego ma chyba tylko walory edukacyjne, więc samego efektu nie ocenię. :P ---------------- Now playing on foobar2000: Iron Maiden - [Powerslave #08] Rime Of The Ancient Mariner via FoxyTunes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 A mi szkoda słów na ten ''super'' program Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorefest Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Mam taka otuz sprawe: Uzywam "dev c++" I potrzebuje gotowego kodu na otwarcie i zamkniecie Cd-romu ;] z góry dzieki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Fajny program rób dalej ten program i daj kumplowi i zobaczymy jak się żdziwi OMG,OMG ile razy możesz nabijać i gadać to samo w kółko ? Mówcie co chcecie, ale takim gadaniem to wy pokazujecie na jakim marnym jestescie poziomie. Szkoda mi słów... To chyba obłęd...TY Pokzaałeś już swój wysoki poziom,my tylko oceniamy TWÓJ zawalisty produkt. Zacytuje Ci coś: "Hej,nie jestem tu od pouczania,co nie znaczy że nie moge mieć własnego zdania" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 lepiej w zaciszu domowym zagłębiać po kolei tajniki GMa i wypuszczać na świat program, który faktycznie na coś się przyda. Tak właśnie ja robie :D . Co do tego szajsu to jest to szajs :lol2: . Dobra dalej nie powiem bo warna dostane. ale dam ocenkę. za koncepcje 3 gw ale reszta to 1 bo mnie wkurzyło, choć w istocie to miało robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luz Opublikowano 1 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Z dnia na dzień piszecie coraz bardziej ciekawe posty xD Odpisywałbym wam, ale nie mam czasu bo robie nowa gierke. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 I dobrze że robisz coś innego oj jak dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 dalej to ciągniecie, chyba idę się dzisiaj zabić...dziwi mnie to, że nikt tego nie zamknął :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Mam taka otuz sprawe: Uzywam "dev c++" I potrzebuje gotowego kodu na otwarcie i zamkniecie Cd-romu ;] z góry dzieki. To sobie załóż temat, a nie spamujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Odpisywałbym wam, ale nie mam czasu bo robie nowa gierke. :D Będzie włączać toster? Nie mogłem się powstrzymać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luz Opublikowano 1 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Skąd wiedziałes ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 [CIACH] ( Dla bezpieczeństwa ;p ) Otwieracie na swoją odpowiedzialność xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi