Krzy100f Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 Moze by tak co rok robic gre roku jak i miesiaca co miesiac . Nagrud nie musi byc tylk satysfakcja . Liga jest ale nie daze z nia . Ja o niczym nie decyduje tylko pytam . Pisalem na komputerze eng (stany zjednoczone ) nie liczyl liter polskich . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 wg. mnie to nawet dobry pomysł :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 Przecież są konkursy GMCLAN'owe, które odbywają się co roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubos Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 Ja w sumie jestem za :P Można by to było zrobić w stylu głosowania, lub coś w tym stylu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 Średniawy pomysł :/ @2 x up: ale to by było coś jak Magi może, że robisz całe życie :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 19 Lipca 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 Od kiedy komputery nie liczą polskich liter? A w ogóle je liczą? Co do gier, to pod koniec wakacji zajmę się modułem "Nasze gry" do którego będziemy dodawać wasze lepsze produkcje, a te najlepsze oznaczymy poprzez "Staff Pick" - podobnie jak na yoyogames. O tym czy i kiedy powstanie taki modul dowiecie się gdzieś za miesiac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 Pisalem na komputerze eng (stany zjednoczone ) nie liczyl liter polskich . Więc jaki problem je zmienić? :) Oczywiście, komu chciałoby się robić tyle gier? Co jakiś czas na ligę, co miesiąc, co roku? Nie za dużo tego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 Od kiedy komputery nie liczą polskich liter? A w ogóle je liczą? Co do gier, to pod koniec wakacji zajmę się modułem "Nasze gry" do którego będziemy dodawać wasze lepsze produkcje, a te najlepsze oznaczymy poprzez "Staff Pick" - podobnie jak na yoyogames. O tym czy i kiedy powstanie taki modul dowiecie się gdzieś za miesiac. Zapowiada się ciekawie :) Topic: Dobry pomysł ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 Co do gier, to pod koniec wakacji zajmę się modułem "Nasze gry" do którego będziemy dodawać wasze lepsze produkcje Mam nadzieje iż mój AOS znalazł by się tam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 fajny pomysl ale wystarczyloby po prostu co roku bo co miesiac... no wiecie... zycie prywatne, liga 24 itp. i date tego konkursu moim zdaniem wypadaloby dac na 31 maj (zalozenie gmc <--- chyba :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Od kiedy komputery nie liczą polskich liter? A w ogóle je liczą? Co do gier, to pod koniec wakacji zajmę się modułem "Nasze gry" do którego będziemy dodawać wasze lepsze produkcje, a te najlepsze oznaczymy poprzez "Staff Pick" - podobnie jak na yoyogames. O tym czy i kiedy powstanie taki modul dowiecie się gdzieś za miesiac. O i to jest ciekawy pomysl .. xd @topic .. czy ja wiem czy to dobry , moze jakby wybierac co roku najlepszagre jaka zostala zrobiona w danym roku , ale nie robic specjalnie gre pod konkurs gry roku :P Ale jak tam chcecie .. nie mowie ze dobry pomysl , ale takze nie mowie ze zly xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 dobry pomysł nawet bardzo dobry :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 Fajnie by było.... Tylko jak by to przebiegało, użytkownicy wybierali by grę miesiąca ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 Zrobiło by się wieeeeeeeeeeeeeeeeelką sondę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 22 Lipca 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 Ja myślę, że lepiej aby o najlepszej grze decydowało kolegium :D Bo tak wiadomo - każdy głosuje na siebie, a jak ktoś chce wygrać, to co za probem założyć 10 kont i zagłosować, czy nawet poprosić o pomoc kolegów. A jak będzie jury/kolegium - to będzie dużo bardziej sprawiedliwie i obiektywnie (korupcji mówimy stanowcze nie :D). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomalas Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 A nie dałoby np.: modułu sondy w której mogą głosować użytkownicy którzy mają więcej niż 100 posty... ja tam się nie znam ;] I ten moduł co ma być pod koniec wakacji też dobry pomysł ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 Tak, ale jak np. mieli by byc dobierani użytkownicy do kolegium ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 Admini, redaktorzy, moderatorzy, sędziowie ligi 24... sporo jest osób jakoś zatrudnionych na GMCLAN, którzy mogliby tam być ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 22 Lipca 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 Dokładnie o nich mi chodziło. A to że ktoś ma 100 postów... łatwo nabić :P Więc ta opcja odpada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 Nie każdy bierze udział w lidze to raz, a 2 to że ja np jestem tam zapisany ale żaden temat mi nie pasuje i nic jeszcze nie dałem, dla mnie się podoba co miesiąc! xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomalas Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 Tylko że... ciężko tu będzie przebić Almore... A gdyby tak po ukazaniu się jakiejś lepszej gry i jakieś tam kolegium będzie chciało ją ocenić... każdy z jury oceni indywidualnie zostanie policzona średnia... i będzie to ocena gry... i zrobić coś w stylu TOP 10 gdzie będzie 10 gier z najlepszymi średnimi i potem ewentualnie na koniec roku gra z najlepszą średnią jest grą roku... a na nowy rok od nowa zaczyna się nowe TOP bez dodawania gier z poprzedniego które miały już swoje 5 minut w poprzedniej liście... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgadzam się z tomlas'em... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 me too!!! :D przynajmniej tylko raz trzeba bedzie sie wycierpiec przez almore :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag_Ognia Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 fakt! Jeszcze w rachubę wchodzi MAGI. Wiec z przebiciem sie będzie cięrzko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Będziecie mieli motywację do pracy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 niom, ale proponuje top 5 bo na top 10 to nam gier zabraknie xD 80% tego forum to kolejne catch the clown :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 24 Lipca 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 a 90% postow dotyczy kolizji z obiektem numer 2, strzelania i gier online :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 No właśnie, cały problem w tym pomyśle leży w tym, że tylko jedna-dwie gry na rok są tu wybitne, jeśli w ogóle są, bo był okres że były same tandety. ;) Ja bym nie chciał mieć do wyboru "Otwierać!Policja!" czy innych "kacz de dałnów", a jak jest coś porządnego to tylko na to by głosowali i jaka to by była zabawa? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Moim zdaniem najlepiej jesli będą działy: "najlepsze gry" (na almore, magi, darmera frana itp.) i dział "dobre gry" (gdzie znalazło byv się Mario Brawl online, AOS, Shooball). Gry nie były by wybierane co roku, tylko jak jakaś gra wyjdzie i będzie dobra to zostanie przydzielona do któregoś działu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubos Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgadzam się z Micanserem. Że były by działy typu "najlepsze gry" "dobre" "średnie" "słabe" i była by grupa adminów, która by się zajmowała przydzielaniem do poszczególnych kategorii :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi