Marmot Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 A ja chciałbym powiedzieć, że domek Zycha, który został umieszczony na mieście nie jest pixelartem, bo jest tam wklejony cudzy rysunek czy nawet zdjęcie (ten taki z kiełbasą po bokach). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-[PhariseuS]- Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 FIREMARK: Obróciłeś Stonkę i nawet nie zauważyłeś jak chujowo pada światło :P zamień kolory ścian południowej i wschodniej, bo lipnie to wygląda, skoro już obróciłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Ja mam odwrotnie światło od innnych, ale nie można przekręcić, bo napis będzie źle zrobiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Wypadałoby poprawić higienę miasta i wrzucić wysypisko śmieci. (Tak, to mój dom) http://img216.imageshack.us/img216/9597/diabelib5.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Wypociłem biurowiec firmy produkującej młotki. :) Plus bliboard do rozstawienia po całym mieście. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Widzę że większość osób zrobiło cień po prawej stronie może następne budynki starajcie się robić także z cieniem po prawej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Sklepik @down: ok :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 zrób cień po prawej jak większość bo potem głupio będzie wyglądać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 london, popatrz na róg sklepiku :} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 17 Czerwca 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 hehe, i tak nic nie przebije szpitala :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1990pl Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 szpital gites , tylko dach :| pusty... Powinno coś tam być bo tak to eehh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Przekręcona wersja mojego domu. Nie wierze że napis na szpitalu (ten częściowo zakryty) był robionr pixel po pixelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 london, popatrz na róg sklepiku :} Lepiej? :P Widzę, że dalej nie za dobrze, ale chyba lepiej? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Jak ktoś zrobi przystanek,to obok niech będzie mój kiosk ruchu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 @Micanser Czego mój domek ma troche zły kąt? Brałem siatke z jakiegoś posta HuderLorda on rysował siatki. @HuderLord Aa no tak dzięki za siatke ;) @Topic Nasze miasto rozkręca się :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Moja fabryka: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Poczekajcie na mój domek........ dopiero siadłem i chce mieć go w miasteczku. Zaraz go skończe - i tak badziewie....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 @Micanser Czego mój domek ma troche zły kąt? Brałem siatke z jakiegoś posta HuderLorda on rysował siatki. @HuderLord Aa no tak dzięki za siatke ;) @Topic Nasze miasto rozkręca się :D Czego chcesz od siatki? Chyba że brałeś czarną. :lol: :lol2: @Karus Nie za małe drzwi zrobiłeś. Czy tylko mi się tak zdaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 17 Czerwca 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Kurcze no... Niech ktoś w końcu ustali metrykę oraz kąt padania światła, bo teraz każdy robi na oko i trochę głupio wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 @HuderLord Brałem czerwoną :P Umiem czytać xD @Topic Ranmus ma racje. Niech wreszcie ustali ktoś jak to ma wszystko wyglądać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Oto najnowsza wersja mojej chatki: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 To projekt FireMarka Tak? To on musi wielkości ustalić wtedy każdy odpowiednio swoje domki poprzerabia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 A ja wznawiam pytanie Wolfoxera. Czy powstanie z tego gra online? Może byśmy wykorzystali silnik z gry AOS :P Czyli tylko chodzenie i połączenie się online. Ale to tylko moje propozycje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 A ja wznawiam pytanie Wolfoxera. Czy powstanie z tego gra online? Może byśmy wykorzystali silnik z gry AOS :P Czyli tylko chodzenie i połączenie się online. Ale to tylko moje propozycje. Myślę, że to musielibyśmy zorganizować sami, bo Fire wymyślił okolice tylko, a ja grę (+ktoś uznał, że powinna być online). A taką grę zrobić, że można by wchodzić do domów i wnętrza by robili userzy (ale silnik ogólnie to raczej ktoś inny) Ubogi plac zabaw: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 @Wolforex Nom czyli Fire skleja okolice chyba ty silnik, a userzy którzy mają tu domki robią mini-grę do swojego domku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Tia, Wy myślicie, że to tak wszystko hop-siup i po kłopocie? Napisanie w pełni sprawnego i wolnego od bugów silnika sieciowego to nie taka prosta sprawa. Na razie proponuję zająć się tworzeniem miasta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 No tak to lepiej najpierw rozbudować w pełni miasto. I można je jakoś podzielić na ulice jak będzie w tej grze np. że Ul. Platformowa i tam są same domki z platformówkami :P No ale nie tak szybko :) Więc rozbudowujemy miasto ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Porcja pomników do miasta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Tia, Wy myślicie, że to tak wszystko hop-siup i po kłopocie? Napisanie w pełni sprawnego i wolnego od bugów silnika sieciowego to nie taka prosta sprawa. Na razie proponuję zająć się tworzeniem miasta. Ta wystarczy spojrzeć na Almorę ile w niej jest bugów a wcale krótko nie jest robiona. ------------ Moja fabryka źle wygląda w środku miasta. Kto widział fabryki w środku miasta? Proponuje przenieść ją na obrzeża miasta pośród domów jednorodzinnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 To już powinno być dobre! :P Użyłem siatki HuderLorda, więc nie możecie mieć do niej zastrzeżeń. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi