Pieter Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 też mam na klasycznym rzucie ale nie zmieniam go... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Ja niedługo skończę swój to go dodam gdzieś tak.........jutro bo nie będę za długo na kompie. Na razie mam szkielet domu :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-[PhariseuS]- Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
owyn Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Phariseus: Fajnie Ci to wyszło :) Zamawiam mieszkanie na ostatnim piętrze xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-[PhariseuS]- Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Phariseus: Fajnie Ci to wyszło :) Zamawiam mieszkanie na ostatnim piętrze xD Architekt nie przewidział windy, więc powodzenia :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Architekt nie przewidział windy, więc powodzenia :-) W takim razie to ja zamawiam mieszkanie na parterze :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Ja z chwili czasu, chcialem zobaczyc jak to bedzie mniej wiecej bedzie wszytko wygladac sklejone :) Wyszlo mi takie cos: https://gmclan.org/up1236_6_gmclancity1.html xD I widze, zeby to wszytko fajnie wszylo potrzeba na to troche czasu :D Firemark, zycze powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Mój sklep z tytoniem powinien być za rogiem,i te kamienie to co one robią?=] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Hej, a gdzie mój? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Ja z chwili czasu, chcialem zobaczyc jak to bedzie mniej wiecej bedzie wszytko wygladac sklejone Wyszlo mi takie cos: https://gmclan.org/up1236_6_gmclancity1.html xD I widze, zeby to wszytko fajnie wszylo potrzeba na to troche czasu Firemark, zycze powodzenia Solmis to bogacz, ma tu trzy domy. xD Moje "biuro" jest źle wklejone - pod jednym bilboardem są białe pasy. Mój sklep z tytoniem powinien być za rogiem,i te kamienie to co one robią?=] To chyba pierwszy dom Solmisa. ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Może sklecimy taką gierke? Że u każdego użytkownika jest jakaś minigierka i każdy robi swoją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Świetny pomysł, ale jeśli mam dwie budowle, to będą 2 gry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Wersja PLUS mojego domku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMoEX Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 @ wolf: fajny pomysł :) @ kamilek firma moja jest, a gdzie mój domek? (ps Tag na bilboardzie [ na ścianie mojej firmy] powinien być w stronę miasta) @ karus99 fajny domek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 mój bunkier powinien być przy drodze aby niszczyć nadchodzących Zergów ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Ooo kiedy ja tu byłem ;P @topic No więc widziałem kiedyś 2 obrazki miast właśnie izometryczne jak znajdę to dam edita ;) Tak po za tym to fajne domki robicie :) Moim zdaniem najlepiej wyszedł Phariseus'a :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Może latarnie na nieoświetlone ulice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Jaklub dał mi części, a ja sobie zlepiłem 2in1! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Ta latarnia od lewej wygląda jak kaktus :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Te latarnie sa z boku, a nie w widoku izometrycznym, popraw podstawy i będzie dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 @ileś tam up'ów Latarnie chyba muszą być izometryczne nie ? ;P @topic Znalazłem te 2 prace http://pixeljoint.com/files/icons/fu..._town_copy.png < Ta wymiata dla mnie. I druga http://hello.eboy.com/eboy/wp-conten...ECB_NY_89t.png A co do tego pomysłu z grą to świetny pomysł ;) Fajnie było by se wejść do domku jakiegoś użytkownika i zagrać w jego samo zrobioną mini-gierkę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMoEX Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 ja bym proponował latarnie z logiem gm ( gdy by była noc środek by się świecił) ^^ by było bardziej "gm owo '' :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 ... @ karus99 fajny domek dzięx pracuję już nad wersją 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-[PhariseuS]- Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Jeszcze fajniej by było zrobić jakiś skrypt i umieścić to gdzieś na necie, żeby każdy mógł dodawać do miasta swoje budowle real-time na planie niekończącego się miasta (no dobra, PRAWIE niekończącego się) na którym zarysowane byłyby tylko ulice. Wtedy byłoby mniej niezadowolonych co do lokacji :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMoEX Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 1 moim zdaniem było by lepiej gdyby pisać prośby o umieszczenie budynku 2 myślę że na gmc powinna powstać ikonka na fastbarze (jak miasto będzie) 3. jak się klika na domek mogła by wychodzić lista (profil na gmc, gra,itp..) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 To już lepiej od razu zrobić MMORPG'a, w którym można kupować działki i stawiać budynki. =p Plus salon gier i pub. =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Skończyłem wersje RODZINA P.S. Jak by co to ja chcę wszystkie wersje mojego domu w mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 a czy to muszą być same domy? Moze jakieś kino,teatr,bar? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Wpadl mi na pomysl na stworzenia izometrycznego miasta, ktory bedzie posiadal zlepek wszystkich pixelartow budynkow zrobionych przez userowczyli jak można wywnioskować - budowla może być dowolnego typu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Świetny pomysł, ale jeśli mam dwie budowle, to będą 2 gry? Tak, ale w tej bazie wojskowej to jakąś wojskową minigierke, i ogólnie podpasowujemy minigierki do domku. BTW: Jeśli komuś się chce to sobie w domku robi wybór minigierek i daje ich więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi