TeeGee Opublikowano 24 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Hej! Właśnie zauważyłem, że MAGI jest nominowane do nagrody gry roku 2007 na serwise VictoryGames!. Fajnie! Gdybyście zechcieli okazać swoje wsparcie i pomóc GM-owej gierce wygrać ten plebiscyt, to koniecznie zagłosujcie! Zwłaszcza, że dla głosujących są ufundowane jakieś nagrody ;). Głosuj tutaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Już głosuję! =D Btw właśnie ściągam demko =3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 @offtop wiesz że za duble posty powinieneś byś już zbanowany ;p. Zagłosowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 @up: Lol? Zbanowany? Co najwyżej powinien dostać warna... :x Ale nie dostanie, bo nie był to bezmyślny double-post... ;d Tak myśle... :D @TeeGee: Zagłosowałem i w grze roku i w grach dałem 5/5... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 24 Stycznia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zagłosowałem. Kurde trzeba by w końcu skończyć jakąś grę też bym chciał tak po serwisach lądować :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 TeeGee, teraz usługi profesjonalnych drukarni są naprawdę tanie! Sam się zdziwiłem, kiedy poszedłem plakaty drukować :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 24 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Ale zrozum proszę, że ja nie mam czasu i ochoty na bieganie do drukarni. Z roboty do domu wracam o dwudziestej i naprawdę nie będę babrał się w pudełkach, paczkach i papierach dla kilku marnych groszy. Nie mam już 15 lat i problemów ze znalezieniem sobie zajęcia po szkole ;). Ech... Dzięki za głosy chłopaki, może się uda wygrać - byłoby super ;). I sorry za double posty, ale zwróćcie uwagę, że popełniam je tylko kiedy mam coś ważnego ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 24 Stycznia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Ymm, wiesz, są double posty i double posty :P Nie każdy zasługuje od razu na warna :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 TeeGee, kiedy dostanę mojego fulla? :P (sorry za zapchaną skrzynkę) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Glos masz, a jak cos wygram to stawiam piwko :thumbsup: no i powdzenia. Ale widze, ze bedzie trudna rywalizacja z Another World i Mount&Blade, a reszta gier nie za specjalna. W pierwszej trojce bedziesz na bank ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 i naprawdę nie będę babrał się w pudełkach, paczkach i papierach dla kilku marnych groszy.Ani dla jednej osoby XDDD~~? IMO download-play to też najprzyjemniejsza forma zdobywania gier, dlatego lubiłem system Steam od samego początku :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 24 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Dla jednej lub kilku osób może i tak. Ale jak powiedziałem, taka "EK" musiałaby być naprawdę super profesjonalnie zrobiona. To kuszące, ale na razie nie widzę siebię robiącego coś takiego. Mam tysiąc innych zajęć na głowie... a czasem chciałbym jednak po prostu poleżeć na wyrku i poczytać książkę... albo spotkać się z dziewczyną ;). A propos dziewczyn - na www.getmagi.com wrzuciłem niedawno zdjęcia swoich obu graficzek/artystek. Są w dziale "Authors". Wreszcie Rob nie jest tam największą laską ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 TeeGee: ponawiam pytanie - kiedy w końcu dostanę aktualizację? :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 24 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Już leci - sorrka, musiałem wrócić z pracy do domu najpierw ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 A więc zagrałem. Bardzo podoba mi się menu (z tą wysuwaną księgą :P). Bardzo dobre są też portrety oraz nowe kawałki :) Szkoda tylko, że nie mogę spróbować innych trybów, dopóki tego nie skończę. A śmierć już blisko... :P Gratuluję fajnego pomysłu z wybieraniem czarów do "kupienia". I wreszcie usunąłeś poziomowy bug. :) Aha, i jakby ktoś mógł, to niech mi przetłumaczy wszystkie statystyki, bo do niektórych mam "wątpliwości" :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 25 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Ej czy tu nie było aby posta od jakiegoś wściekłego dziecka neo? Modowie usunęli? Trochę mi szkoda, bo miałem fajny pomysł na ripostę :D. Trudno... Webzir, super że Ci się podoba. No i fajnie, że pomysł z kupowaniem czarów okazał się trafiony. A patrzyłeś na nowe intro? Tam też są teraz grafiki - robione przez tę samą dziewczynę, która machnęła twarze. Co do których statystyk masz wątpliwości? To zaraz Ci wyjaśnie co i jak. Powodzenia w walce ze śmiercią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 25 Stycznia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Ej czy tu nie było aby posta od jakiegoś wściekłego dziecka neo? Modowie usunęli? Trochę mi szkoda, bo miałem fajny pomysł na ripostę :D. Trudno... Marmot ukrył :P Ja go widzę nadal :P Ukryłem bo w końcu wyższa władza tego forum chciała, żeby na stronie była kultura :] . Marmot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Ej czy tu nie było aby posta od jakiegoś wściekłego dziecka neo? Modowie usunęli? Trochę mi szkoda, bo miałem fajny pomysł na ripostę :D . Trudno... Tak było. Szkoda, że nikt tego nie zapisał, żebyś sobie przeczytał :P A patrzyłeś na nowe intro? Tam też są teraz grafiki - robione przez tę samą dziewczynę, która machnęła twarze. Patrzyłem. Na pewno lepsze od starego :P Powodzenia w walce ze śmiercią. Będzie mi potrzebna - za pierwszym razem nawet jej nie muśnąłem (jak ostatnim razem grałem, czyt. dość dawno :P) Jeszcze ani razu nie przegrałem, ale dopiero teraz zaczynają się schody. (mam 12 poziom) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 25 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Tak było. Szkoda, że nikt tego nie zapisał, żebyś sobie przeczytał Przeczytałem w pracy, nawet chciałem odpyskować ;). Gnysek był tak miły, że wysłał mi to jeszcze w PMie. Będzie mi potrzebna - za pierwszym razem nawet jej nie muśnąłem (jak ostatnim razem grałem, czyt. dość dawno ) Jeszcze ani razu nie przegrałem, ale dopiero teraz zaczynają się schody. (mam 12 poziom) He he - uważaj - śmierć ma w tej wersji trzy nowe moce. Są cholernie pakerne! Jakbyś już zupełnie nie dawał rady, to mogę Ci podesłać sposób na włączenie komend debugowych (czyli w sumie czitów ;)). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Znowu przegrałem ze śmiercią -_- Daj mi te czity :P Edit: Ha, i kto mnie pobije? :P 100 level! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 28 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 He he, miłej zabawy czitami. Jak widzę, nabijacz EXPa najbardziej Ci się spodobał? A co do samej gry, to cholerka - na razie wszystko idzie super. Odkąd zabuliłem za rozesłanie solidnej depeszy prasowej, sprzedaże nie spadają poniżej 4-5 dziennie. A przecież sama gra też podrożała. Jestem ciekaw jak długo to się utrzyma, ale już widzę, że budżet następnej gry ma na czym stać :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 28 Stycznia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 To ja nawet nie chcę myśleć ile Borek będzie inkasował za swoją najnowszą produkcję :P Może chociaż na testera się załapię :P A kiedy jakieś konkretniejsze informacje na temat nowej produkcji zobaczą światło dziennie lub chociaż GMCLANu ? :P Bo o budżet nie pytam, bo znowu będą gadać :P Jestem ciekaw, czy podobny klimat czy całkiem nowy pomysł... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 A co do samej gry, to cholerka - na razie wszystko idzie super. Odkąd zabuliłem za rozesłanie solidnej depeszy prasowej, sprzedaże nie spadają poniżej 4-5 dziennie. A przecież sama gra też podrożała. Jestem ciekaw jak długo to się utrzyma, ale już widzę, że budżet następnej gry ma na czym stać :D. To chyba nawet dobrze z ta sprzedaza , nie zebym watpil w Ciebie , ale myslalem ze 2 jak schodzi na dzien to gora , czyli liczylem cos kolo 30-40 sprzedanych gier na miech , lecz jednak widze ze to inaczej wyglada :D A ja wracajac do victorygames , moglby mnie ktos oswiecic , czy tam gry trafiaja na zasadzie ze oni wyszukuja gierki , czy wysylasz info ze zrobiles taka i taka gre , oni oceniaja i wtedy decyduja zeby opublikowac ? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 28 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 A kiedy jakieś konkretniejsze informacje na temat nowej produkcji zobaczą światło dziennie lub chociaż GMCLANu ? Bo o budżet nie pytam, bo znowu będą gadać Jestem ciekaw, czy podobny klimat czy całkiem nowy pomysł... Podobny klimat. Opłaca mi się promować siebie jako twórcę dziwacznych gierek strategicznych, nie mówiąc o tym, że kocham takie gry ;). Nic więcej nie powiem jescze przez długi czas ;). Budżet już kiedyś mówiłem - okolice 10k PLN, choć chyba w końcu wyjdzie więcej. A ja wracajac do victorygames , moglby mnie ktos oswiecic , czy tam gry trafiaja na zasadzie ze oni wyszukuja gierki , czy wysylasz info ze zrobiles taka i taka gre , oni oceniaja i wtedy decyduja zeby opublikowac ? Jedno i drugie ;). Jak z każdym pismem/stronką w sumie. Oni szukają nowych gier, ale nic nie szkodzi im o sobie przypomnieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasuke Uchiha Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 No to jest gra podziwu!! Jest super leprzej gry chyba nie będzie a najlepsze jest to że to sprzedajesz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Gra poprostu fajna wnioskując tylko po screenach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 To przestan wnioskowac po screenach i zagraj -_- Gra jest super, szkoda, ze w demie nie ma wszystkich czarow :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 20 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Ha, no wszystkiego nie może być ;). Ale zgadzam się - nie ma co wnioskować po screenach, lepiej zagrać. Choćby po to, żeby usłyszeć muzyczkę ;). Zresztą w samo demko można sobie trochę pociąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muximan Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 nawet nawet 9+/11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 21 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 nawet nawet 9+/11 Bywacie niesamowici :rolleyes: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi