masher Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Juz pobieram pelna wersje, fajny pomysl TeeGee :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Millenium Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 O ja bym do nich zadzwonił za bezprawne rozpowszechnianie linku do full wersji. A co będę miał wiecej jeśli kupie tą gierkę bo sie nad tym zastanawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 16 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 O ja bym do nich zadzwonił za bezprawne rozpowszechnianie linku do full wersji. Nie rozumiem o co Ci chodzi? Oni mi płacą $$$ za wrzucenie gierki na ich stronę. No chyba, że to miał być taki żarcik ;). A co będę miał wiecej jeśli kupie tą gierkę bo sie nad tym zastanawiam No... erm... w tym momencie nic - bo przecież możesz ściągnąć sobie pełne MAGI za darmo :/. Z tym, że oczywiście update będzie dostępny tylko dla zarejestrowanych klientów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 24 Października 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 O proszę bardzo - znów o Tobie i Twoich przygodach z tworzeniem gier pisali... zagadka dla forumowiczów - gdzie tym razem? Podpowiem, że to nie jest żadna gazeta :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Oj gnysek toż to z Wiedźmina dokumentacja zapewne :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 24 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 He he. O, jestem na samej górze :D! Wiedzą kto tu rządzi :P. A ja Cię widziałem na forum Wieśka ostatnio (przeglądam je w poszukiwaniu nowych błędów i w ramach ogólnego udzielania się dla community). Jaki ten świat mały... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbysheck Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 Mam głupie pytanie: jak z tej strony ściągnąć ful wersję, bo nie widzę linka? xD Tylko widzę linki do triala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 25 Października 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 Mam głupie pytanie: jak z tej strony ściągnąć ful wersję, bo nie widzę linka? xD Tylko widzę linki do triala. Przestudiuj stronę i ten temat raz jeszcze. Pełną wersje można aktualnie tylko kupić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbysheck Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 A... juz widzę... Trzeba się czaić na stronie codziennie i patrzyć kiedy jaką grę można ściągnąć. No pech, może kiedy indziej :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Force Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 a czy jest taka mozliwosc aby ta gra dzialala na Viscie jak juz był taki post to sorry :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Szkoda, że już nie można ściągnąć ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doomtrader Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 a czy jest taka mozliwosc aby ta gra dzialala na Viscie jak juz był taki post to sorry :thumbsup: Ja co prawda grałem tylko w demo, ale gra działała. Vista x64 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 2 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Znowu potrzebuję Waszych opinii ;). Robię właśnie BYCZY update do MAGI. Mnóstwo ulepszeń samej gry, postacie magów podpicowane przez profesjonalną graficzkę (będą miały nawet animacje rzucania czaru ;)), nowe tryby gry... i nowe menu główne. Stare po prostu kompletnie nie pasowało do reszty gry. Na razie mam coś takiego: Jest tam trochę ruchu. Główny panel wjeżdża i wyjeżdza kiedy wchodzimy w opcje/tworzenie postaci, mgiełka się animuje, klejnot świeci a całość pulsuje co jakiś czas różnymi barwami. Co powiecie? Cokolwiek kole w Wasz gust estetyczny? Coś dodać/wywalić? Pierwsze wrażenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 @up ten napis torszke nie pasi... przyślij mi na prv tą wersję to ci powiem ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 2 Grudnia 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 chciałbyś :P mi się menu bardziej podoba - faktycznie pasuje teraz do całości ale rozumiem, że w intrze też kolory w takim razie pozmieniasz ? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Trochę ten top nie pasuje, powinien mieć jakiś inny kolor. Ale reszta OK. Aaa, i jeszcze wyrombastik by było, gdyby po kliknięciu na coś w menu, ta księga się otwierała :D (no, chyba, że to nie jest księga.) Off topic, do TeeGee'a: Jak jest CD-Action, to zawsze jest reklamówka CD Projectu "Insider". W ostatnim 'numerze' było zdjęcie całej ekpity CD Project RED - jesteś tam? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 @gnyS Nom chciałbym ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 2 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Gnysek, He he, z intrem to mam teraz problem, bo obecnie jakościowo bardzo odstaje od reszty gry. Pewnie popodmieniam tam kolorki, może dowalę jakieś rysunki w tle. A co do menu - jest okej, czy coś byś dodał? He he... Mistyk, tyle że w tej wersji nie wyszedłbyś poza menu główne - reszta jest strasznie rozbebeszona ;). A co Ci nie pasi w tym napisie... i w zasadzie w którym konkretnie? EDIT: Dwa nowe posty doszły jak pisałem :). Jaki kolor proponujecie na ten top? Mogę spróbować i zobaczyć jak wyjdzie. To nie księga, a otwieranie to bardzo skomplikowana animacja, która by nie potrzebnie rozepchała całą grę. Chyba wystarczy, że panel jest ruchomy - trochę jak w Warcraft3? A na fotce mnie nie ma - te zdjęcia w Insiderze są dość stare - zrobione zanim doszedłem. Za to jeśli ktoś dorwie artbooka, to owszem, jest tam moja kaprawa morda ;). Zresztą teraz już tam nie pracuję - odszedłem, bo dostałem ofertę zostania designerem w Codeminion. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 @up MAGI ten efekt napisu jakoś dziwnie wygląda wdgm to nie pasuje do reszty MINOR USER RULU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Widać, że wykorzystywałeś elementy z poprzedniego menu - lepiej zrób wszystko CAŁKOWICIE od nowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 2 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Mistyk, w sensie ten glow Ci nie pasuje? Czy to, że całość jest pokryta jakąś fakturką? Ludzix, w zasadzie dokładnie to zrobiłem - wszystkie elementy są klecone od nowa. Oczywiście wykorzystałem czionki i elementy paneli z reszty gry, żeby właśnie mieć tę jednolitość, o którą mi chodziło. Nie mogę też za bardzo przegiąć ze zmienianiem logo, bo gracze już przywykli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Poświata jest dobra ale ten efekt napisu takie jak by zmiętolona kartka @down Oto mi chodzi TeeGee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 W takim razie zmień kolor opcji na bardziej złotawy i wywal ten efekt futra z logo =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuB3 Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 TeeGee ma racje. To nie bedzie nowe MAGI, w sensie nowa gra tylko bedzie to GIGANTYCZNY update do starszej wersji... Wedlug mnie zdania zapalonych graczy MAGI powinny sie najbardziej liczyc gdyz ten update jest szykowany wlasnie dla nich! Co do samego menu to ten napis jest ciutke za jasny. Jakbys go ztonowal do koloru menu to odrazu zrobiloby sie przyjemniej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 menu git, tylko ten napis głupi. za duże przerwy w literach, jak dla mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 A mi się menu podoba... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 E tam, narzekacie. Moze jest trochę chropowate, ale może być. Choć wolałbym coś jak neon XD Może i już pokazywałeś, ale na własne oczy, w poradniku wiedźmina widziałem w creditsach w dziale testerzy - Tomasz "TeeGee" Grochowiak. PS. TG, znasz moze Jana Grochowiaka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 2 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Mathew, nie znam nikogo takiego, ale sądząc po nazwisku, gość musi być spoko ;). Chyba Gnysek wrzucał już skana z creditsami z wieśka. Z moją zaszczytną pozycją, he he. Kamrat, sama forma napisu akurat zmienić się już nie może. Nie mogę kompletnie przerabiać loga gry. CuB3, pokombinuję z kolorami. W tej chwili troche uwypukliłem logo, robiąc je trochę bardziej metalowe niż płócienne. He he, a sam update jest raczej wycelowany do nowych graczy, na których niedługo zamierzam zapolować wykorzystując płatne bannerki i reklamy. Skoro zamierzam się w to bawić, to lepiej dopicować grę we wszystkich jej słabych punktach. Ale oczywiście masz rację - nie mogę zrobić nic co by się nie podobało obecnym graczom - oni już zapłacili i nie chcą teraz obudzić się z zupełnie inną grą. Ludzix, na złotawy akurat raczej nie zmienię, bo wszędzie indziej ta czcionka jest srebrna, ale za to mogę ją trochę przyciemnić. Ogólnie ogromne dzięki za komentarze, chłopaki. W 10 minut daliście mi tyle feedbacku, że będę miał co kminić przez cały dzień ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuB3 Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Eee tam... Caly dzien :P Ty wykminisz to w 10 minut i zaraz zobaczymy nowego "skrinszota" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 2 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Chcesz i masz :D. Choć screen screenem, a i tak będę miał sporo kminienia. Opcja bardziej stonowa. Tkanina zamieniona w wykruszony kamień. Imho nawet fajne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi