Merfiuso Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 #Maxpayn Ale ty to przezywasz, o boze. Poklaskaj uszami i cos zaspiewaj -.- :lol2: 6h i 14 min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 chodzcie robimy nowe posty co minute. a tak na serio,to mówiłem to na serio=]. joke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Zamykam. Wyjdzie Almora - będzie nowy temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 11 Lipca 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Hehehe, ja tam nawet w zamkniętych tematach mogę odpowiadać :D Jak będzie takie spamowisko w nowym temacie, to tak jak Ranmus obiecuję wam dawać ostrzeżenia - będą się sypać jak nie wiem :D btw. dziś w nocy to zrobiłem, ale za chwilę już tego nie było (0 graczy): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raperr Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Mam pytanko czy w świecie Almory spotkam lepsze potwory niż death spidery i busche:P? I chciałem sie zapytac gdzie jest forgetten tower? ( nie wiem czy dobrze napisałem:P ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag_Ognia Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Kiedy serwer on? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Pewnie gdzieś o 10 - tak jak wczoraj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Jest cos lepszego niz ancient bug ^^? Bo mi sie juz znudzil xD nic mi nie robi -.- zadnej satysfakcji Juz wiem od pana #down :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 @rapper Są lepsze potworki od Bush np. Hollow :) 1k hp a loot niewiem jaki. @Topic Bardzo jestem mile zaskoczony tym że tak świetnie się gra ;) Wreszcie jest więcej NPC, nowe potworki, nowe tereny. Najbardziej polubiłem muzyke na PvP Arenie. Jest po prostu super :D I ten system jeżeli siadasz widzisz całą arene. Tylko troche się trudno bije :P I szkoda że Borek chyba zawiesi projekt, ponieważ w innego MMORPG'a nie grało mi się tak przyjemnie jak właśnie w Almore :) Edit: Ooo z Hollow jednak bardzo dobry loot :D Niezłe hity walą bo byliśmy z Creavem i Mentos'em. My (Ja i Creav) magowie on blocker i ledwo co ubiliśmy go :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raperr Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Widziałem te Hollow widziałem już chyba wszystkie i ciężko sie expi na nich z lvl 24 ;/;/ A loot z Hollow czasem dochodzi do 3k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bakalak Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Powiedzcie mi, czy ktoś już trafił chociarz na namiastkę jakiegoś questa?? Dość się zdziwiłem, gdy zobaczyłem okno questóq- szkoda tylko że nadal pozostaje puste ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raperr Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Ja myślałem że znalazłem questa:P bo w deep forest NPC chciał napić się piwa z Alebra City więc poleciałem kupić mu te piwo ale dalej tą samą gadke miał;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dicdix Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 boże.. przypomniało mi się jak jeszcze odpalałem pierwsze demo HS :(, to było piękne - ta grafika, te efekty:P, sam fakt że RPG!! akurat RPGów jest bardzo mało.. niestety.. a teraz HS przeobraził się w wypasioną grę Almora-Online, aż się łezka w oko kręci :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fantasy Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 BOREK BŁAGAM CIĘ POPRAW TO ŻEBY ITEMY DLA MAGA NIE WYMAGAŁY STR I AGI TYLKO VITALITY ORAZ MAGICK POWER;0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bakalak Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 A po kiego grzyba to Vitality dla maga ?? Sprzęta magiczny powinien wymagać Magic powera i Wisdoma... a Vitality dla wojów do pancerzy i tarcz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fantasy Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Pałki dla maga wymagają vita i visdoma , borek plz napraw to bo mam spiryt armor a on wymaga jakimś cudem str i ag Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinnacle Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Z innej beczułki: Odnośnie gildii: 1. Czy będą opcje dostępne na becie 2. Jakie "gildyjni" będą mieli uprawnienia 3. Czy będzie ranking guildów pozdrawiam pinn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 14 Lipca 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 @pinnacle: Zadałeś tak łatwe pytania, że pozwolę sobie na nie odpowiedzieć zamiast Borka. 1. Nie. 2. Żadne. 3. Nie. System guildów i questy prawdopodobnie już się nigdy nie ukażą na aktualnym silniku, ponieważ gdyby miały być, to już by były. To są już spore elementy gry, a Borek wyraźnie napisał, że nie będzie brnął dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 lol tymon xD tibia lepsza BUAHAHA!! Weś przestań -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 lol tymon xD tibia lepsza BUAHAHA!! Weś przestań -.- Przynajmniej nie ma takich wymagań. :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinnacle Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Tibia jest najlepszą grą na świecie jeżeli ktoś uważa, że ludzkie twarze mają sześć pixelów a jak masz na sobie zbrojkę to i tak w teksturze widać koszulkę. Nie no spoko ja na przykład kocham te wyskakujące czerwone numekri przy hitach :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Ludzie! Tyle razy pisałem o tym, że nie ma tu podzielności na Wojownik i Mag. Każdy jest wojownikiem, ale może być wojownikiem magicznym i rzucać dodatkowo czary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag_Ognia Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Albo każdy jest magiem wspierającym się bronią:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raperr Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Ja jestem wojownikiem i łczunikiem:P A mam taki pomysł:P Nie nudzi wam się ciągle expic?? Może zrobimy sobie takie PK'owanie na Teamy podzielimy sie an drużyny i byśmy latali i zabijali się zdobywając punkty, jeden zabity to 1pkt:D co wy na to?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Ja jestem wojownikiem i łczunikiem:P A mam taki pomysłtongue2.gif Nie nudzi wam się ciągle expic?? Może zrobimy sobie takie PK'owanie na Teamy podzielimy sie an drużyny i byśmy latali i zabijali się zdobywając punkty, jeden zabity to 1pkt:D co wy na to?? Hmmmmm...lepiej wracaj do Quake`a. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Ja jestem wojownikiem i łczunikiem:P A mam taki pomysł:P Nie nudzi wam się ciągle expic?? Może zrobimy sobie takie PK'owanie na Teamy podzielimy sie an drużyny i byśmy latali i zabijali się zdobywając punkty, jeden zabity to 1pkt:D co wy na to?? ty chyba nigdy w mmorpg nie grałeś,dzień poexpiłeś i już chcesz z almory jakiś syf robić,gdzie wszyscy tylko się zabijają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raperr Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 O jezu i poco odrazu się tak wkurzasz?? I tak nic z tego nie wypali bo PVP w Almorze jest takie ze nikogo sie nie da zabić chyba że masz 22lvl i walczysz z 10lvl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Wreszcie połączyłem sie z serwerem i moge normalnie grać, jupi! :w00t2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raperr Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 HEHE expie sobie dziś na Hollow, ii wypada mi fajny mieczyk Shot at 2007-07-15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Skoro PvP już działa, może by tak dodać opcję do chata - ogłoszenie - żeby każdy gracz mógł przeczytać. Aby uniknąć spamu, oczywiście byłby jakiś limit, np. 1 ogłoszenie na 10 minut. Wojownikom marnuje się mana. Można by dodać np. jakieś specjalne ataki, które zużywają manę, ale dodają za to jakiś efekt, np. dodatkowe obrażenia od ognia. Przy okazji: strażnik przy wejściu do Deep Forest czasami zaczyna się cały czas obracać, najwidoczniej się blokuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi