ego5000 Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 A ja się screenem nie chwaliłem więc proszę bardzo Harlan: Nareszcie mam Wind Gloves, i nawet Magic Shielda :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasmilus Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Moja postać nie jest zbyt dobra kasy mało ale nie jest źle: https://gmclan.org/uploader/921/postac.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Ja mam wpełni wykwalifikowaną postać na poziomie 1 z 1020goldem* *1000 Leżało na ulicy xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mako Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Oto Moja Postac :) niegralem juz od dawna wiec nieexpilem :) w 2 formatach :) prosze o komentki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ego5000 Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 JA ostatnio mam świetne dropy :D Sword of Lord, Helmet of Hell itp. Screen potem bo nie chce mi się na imageshacka wrzucać teraz ale jak ktoś coś chce to mogę coś sellnąć. Ostatnio rozdałem sporo ciekawych itemów różnym newb :D A co mi tam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matini Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 Lool wypadło mi z potwora snake swored <jupi> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 co będę pisał po prostu :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ego5000 Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Nazbierał tego chłopaczyna, nazbierał i zaraz nie będzie miał nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Właśnie ! Bo nie dość że res, to jeszcze robimy drop party (JESTEŚCIE ZE MNĄ ??!! YEAH !!!) xD heh, mam tylko nadzieję, że zdążę zrobić screena jak serv będzie online, jeszcze przed resem i dropem ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ego5000 Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Ja tam nagram filmik z Drop Party :D Co tam, że FPS spada do 7-10 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Wiecie co? to naprawdę nie jest dobry pomysł z tym drop party, jak wysypiecie każdy po 50 itemów, a chętnych takich będzie 20 to jest razem 1000 itemów na planszy - wiecie co się będzie działo? nic się nie będzie działo LOL. informacja o leżącym itemie jest wysyłana co 5 sekund z prędkością 0,3 KB/s tak więc 0,3KBs * 1000 = 300 KB/s = LAAAAAAG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juno Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 To niech zrobią animację flash o drop party, tam to i milion przedmiotów morze polecieć... Po co w grze, jak można na niby, a efekt ten sam, prawie... A ja postać słabiutką mam i się nie chwaliłem... Zamiast pakować badałem mechanikę, w końcu po coś się testy robi... . . . :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ego5000 Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Po co na niby jak można w grze a efekt oryginalny :P ;) Tak między nami nie dość, że lagg to jeszcze mi pewno FPS zleci do 7 przy nagrywaniu... Ale co tam, pamiątka będzie taka czy inna, ew. skrinszoty porobię, posklejam i gifa zrobię ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juno Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Nawet nie mam czym rzucić, no chyba tylko myszką o ścianę... Przez tych morderców nie uzbierałem nic ciekawego, ale była radość jak potworki załatwiły BlaXuna, bo próbował mnie ubić i je zignorował. Zrobiłem rundkę po jego zwłokach... Ogółem się nie chwalę, czekam z tym na wersję full... :unsure: Po co dyplomacja, jak można bombę atomową posłać, i efekt oryginalny... :twisted: Na animacji każdy byłby piękniejszy i posiadał wymarzone przedmioty... :D Chcecie się nad serwem znęcać, a nie jest wasz, kupcie super sprzęt i wtedy róbcie drop party... :boxed: Tyle mojej rozmowy w tym temacie... jupi koniec . . . :unsure: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oriental Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Ja mam MPA i sie nie chwale :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Chyba w tibii na otsie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Że też Almora mi nie chodzi ale spoko będę miał nowego kompa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oriental Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 lol nie o kompa chodzi Almora jest narazie pod warsztatem i nie dziala i swiete gowno zrobimy :< mozemy wspierac funduszowo Borka xD DOSTANIEMY PAPUGE XD :/ Propo OTS to zlomy ;] rl tibia jest o wiele lepsza bo zawsze online i czesto updaty nowe items itp. NO WLASNIE Borek zrob jakis latwy infeks wysylania do graczy updatow ze jak cos zmienisz to u playerow w klientach sciaga update :P Nie mam pojecia jak to zrobic ale taki maly pomysl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Floodnik Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 Witam, widze że dawno nikt sie nie pochwalil swoja postacia :P No to ja pokaze co osiagnalem przy piatym lvlu. Oficjalnie oglaszam, ze JakimPL i Maxpayn to nabardziej hojni gracze w tej grze jakich dotad spotkalem (xD), dzieki nim uzyskalem takie statsy(dali kase i zbroje, akurat rekawiczki i ten helm nic nie potrzebuja): http://img150.imageshack.us/img150/8485/almlolwu5.jpg Teraz nosze power gloves ktore dal mi Maxpayn, niestety nie zrobilem screena ;) Ta postacia ktora widzicie na screenie z piatym lvlem zabijalem earth wormy, przez co lvle skakaly jak najete :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 A ja mam 19 lvl i 13 albo 14lvl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 To ja też się pochwale. :] Link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pio_trek Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 31 mag :] - ~~15h 32 woj - ~~40h 18 homo niewiadomo ;p ~~2h xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 Lamer. Oto połączenie maga i wojownika, na razie bez tarczy i lepszego hełmu. Reszta - standard. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 17 lvl Łucznik chodź miał być knajt ;/ wystarczyło że przyszedł jakiś "pierdoła" mag na 21 lvlu 2 ciosy i widze You are dead..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag_Ognia Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Ja mam dwie postacie jeden Mag na 13 z poinson missle i arczer na 21 z fire bow. A jedno Magowie mają beznadziejnego defa mnie wicze biorą na 2 hity. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 A ci magowie to fe. Ja mam 27 lvl jak wale np w jakiegoś potworka zabiera mu z 40-100 a mag z 20 lvl wali w tego samego to zabiera temu potworkowi 100-200... <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Za to jak już magowi się dostanie, to traci większość życia. Dlatego kontakt z potworem jest dla nich zabójczy. Tego nie wziąłeś pod uwagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Za to jak już magowi się dostanie, to traci większość życia. Dlatego kontakt z potworem jest dla nich zabójczy. Tego nie wziąłeś pod uwagę. Ale wcale mu tak dużo nie zabierało, w tym wypadku mi około 40-100 a jemu max 130. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag_Ognia Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Jak gram magiem to obrywam ze 100 na hollowach A wojem obrywam po ok.40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 A oto i moja postac: :P 17lvl Wojownik (z domieszka maga) My Hero Jeszcze jeden level i kupie Tiberian Sword :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi