Webzir Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 A ja chce wiedzieć jaką mam konkurencję :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 27 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Mam zamiar wykorzystać jakiś skrypt PHP, bo ciągłe edytowanie tej tabeli, jeszcze bez uszeregowania to dupne jest. Muszę to obgadać z Maksiem, bo ostatnio zapomniałem xd . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanciK Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Ja też sie pisze do tej LIGI :) POZDRO ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morgo Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Jeśli można, to też proszę o wpisanie mnie do ligi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 :) Prosze o zapisanie mnie na liście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubx Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Jeśli to możliwe, proszę o dodanie mnie do listy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scorpion Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Zapiszcie mnie tez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puma-nba2 Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 mnie też dopiszcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michmis Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Ja też się chętnie na takie coś piszę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Jeżeli chodzi o skrypt PHP, to można zrobić go na postawie bazy MySQL. Tabela będzie sortowana za pomocą klauzuli ORDER BY, a dodawanie punktów będzie poprzez modyfikację tabeli punktów gracza zgodnie z jego miejscem. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 19 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Piczer: teorię jak to zrobić to i ja znam, gorzej z napisaniem ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumex Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Mnie tez zapiszcie :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Nie no... Mogę takie coś napisać, ale niczego nie objecuję :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Nie no, a ja tu przypadkiem szukam, szperam, patrzę, lookam - a tu widzę, że mnie jeszcze na liście nie ma ! Toż to zbrodnia ! Proszę mnie natychmiast wpisać ! I to na pierwszym miejscu ! :P Jak się wyrobię z robotą i z pracą, to może czasem coś tam naskrobię ;ppp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 25 Marca 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 ja chce ja chce :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Ja też chcę ! !!!!11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 Mnie też dopiszcie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 Fire power on - dopiszczie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micja Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Mnie też dopiszcie prosze. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 chciałebym żebyście mnie wpisali na listę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateki Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Ja też chce się zapisać Może będzie tura odpowiadająca mi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Bardzo proszę o dopisanie mnie do ligi :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrixx Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Bardzo proszę o wpisanie mnie do Ligi może uda mi się kiedyś wygrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommouluss Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Hmm... no to mnie też możecie wpisać! :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D!4bl0 Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Prosze o wpisanie mnie na listę uczestników ligi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Mnie też zapiszcie :bye1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ikeni Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Dopiszcie mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Dopiszcie mnie. :) Wkońcu trzeba się wziąść za jakieś minigierki. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 To ja prosiłbym o dodanie mnie na listę... :) Mnie też xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 proszę o dopisanie bo znowu mam banie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi