Anaconda Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 Hehe wygrałem :) No to tematem kolejnej pracy będzie..... Jedzenie w jakiejkolwiek formie, np. gra w której jest się hamburgerem czy coś takiego ;) Taki temat gier może być? xD Czy też musi być coś w stylu gra logiczna? Imo temat bardzo ciekawy :) Rozumiem, że można także robić grę o czymś do picia? Macie czas do 2 stycznia do 18:55. Maximal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 A może być o dentyście? XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 A do kiedy mamy oddać prace??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 lolku, za 48h! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 lolku, ma być o jedzeniu a nie dentyście :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 Temat raczej nie jest za bardzo zrozumiały - jedzenie musi być bohaterem? Bo akurat chciałem, by w mojej grze bardzo często pojawiało się różne żarło - ale nie jako bohater. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 31 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 Temat raczej nie jest za bardzo zrozumiały - jedzenie musi być bohaterem? Bo akurat chciałem, by w mojej grze bardzo często pojawiało się różne żarło - ale nie jako bohater. :PTo był tylko przykład =P Conduś napisał, że ma być to jedzenie "w jakiejkolwiek formie" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 Dark a zostałem zapisany do trzeciej tury bo nie wiedzę nigdzie żeby to było napisane?????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 31 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 Rzeczywiście Cię nie ma. Zaraz dopisuję :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 Rzeczywiście Cię nie ma. Zaraz dopisuję :) To dobrze bo moja gra jest już prawie skończona tylko jakieś grafiki muszę dobrać :D P.S.: Grę robiłem przed chwilą i niech ktoś nie myśli ,że zrobiłem ją tydzień temu i tylko grafiki z jedzeniem dorzucam :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 A moja gra ma już silnik :D teraz tylko dodam poziomy i będzie gites :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 Ja chyba zmienię grę bo tą co zrobiłem jest prosta zręcznościówka która zajęła mi 5 minut roboty :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 A czy gra może być o politykach? Tzn. rzucamy pomidorami w polityków, zanim coś powiedzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 Conduś Dlaczego zamiast Conduś przeczytałem Condon xd ? Anaconda ma bardzo zboczony nick widzę :/ . A co do tematu, nie mogłeś dać kurna jakiś symulator życia fajerwerka czy coś w tym smaku :] ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 Dobrze jest nie zmieniać tematu bo moja gra prawie na ukończeniu jest ;p "chiquita Killer" i wszystko jasne xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 Hma gdyby dać Liero? Tam jest takie coś jak chiqiuta bomb. To by przeszło? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 31 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 Nie kombinować, tylko kodować :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 Hej, zadałem pytanie! Anakuś jest ekspertem, ale on pewnie leży teraz pijany pod płotem i maca się z misiem pushupkiem. A moim zdaniem może być każda gra w której jakąś rolę w akcji ma jedzenie. Potem skargi na Kondusia kierować, że nie powiedział szczegółowo, jakby coś marudził :] . Marmot Współczuję... Chwila, a skąd ty o tym wiesz? Matthew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rohan Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 kiedy można się zapisać ?????? bo ja dopiero teraz przeczytałem temat :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anaconda Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 Ale macie problemy, powiedziałem, że jedzenie ewentualnie picie też pod to podchodzi. Nie wkręcajcie mi tu wymiocin bo zaraz powiecie, że człowiek też pasuje bo ma brzuch + je! Gra jakakolwiek byle występowało jedzenie/picie. Coś jeszcze? xD BTW Kurcz, jak już macie zdrobniać mój nick to piszcie chociaż Anacuś czy coś w tym stylu bo potem przychodzi taki Marmot i ma kosmate myśli Konduś! xD Wypad Marmot z mojego posta! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 To ja nie robię gry. Nie mam pomysłu. Chciałem zrobić o zębach, ale nie umiem rysować na kompie, aby wyglądały choć troche realistycznie. Hamburgera też nie mam, a jeśli chodzi o wymiociny to nie mam sinlika na ciecz :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMoEX Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 kiedy można oddawać gry?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 1 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 Ludzie, błagam Was, stosujcie się chociaż do dwóch podstawowych przykazań: 1. Czytajcie co trochę pierwszego posta. 2. Nie piszcie postów o jakiś pierdołach niezwiązanych z tematem, bo osobiście postaram się o warna dla Was ;/ ToMoEX: grę oddajesz kiedy chcesz, byle w terminie. Rohan: zapisywać można się między turami. Osobiście będę egzekwował te przykazania *trzaska palcami* =] Tymon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 Popraw link. Btw. moja gra już prawie ukończona :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMoEX Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 http://www.gmclan.org/up1592.html tamtego posta można usunąć (plik agent) Złota rybka spełniła twoje życzenie, teraz wymyśl dwa kolejne. Marmot. dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasestat Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 Fajnie się w to gra ;] No i ten kod na końcu ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 No i wreszcie ukończyłem te moją grę. Może nie jest dopracowana ale za to fajna :D Zanim zagracie przeczytajcie README! https://gmclan.org/up44_3_chiquita_Killer.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasestat Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 Chiquita Killer jest super ;] tylko ta nieskończona gra ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 Wcale nie nieskończona ;p jak w końcu cię zabiją te hamburgery to idziesz do listy wyników :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zajadacz Tym razem gra nie jest tak niedopracowana :red_bandana:. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi