Anaconda Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 Napisałem, że Tymon użył głupiego argumentu. A nie, że twoja gra nie jest logiczną :) Skończmy tą bezsensowną dyskusję lepiej :P EDIT: Niektóre plansze bardzo zręcznościowe, ale fajnie się gra i tak :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 Giera Anacondy wymiata! Prośba: dokończ ją i wydaj. :D Dorzuć jeszcze edytor plansz. :) Punkt dla niego! "Odbijanka" i giera Ranmy są nawet nawet, ale niestety niedopracowane. :( Jeśli Liga przetrwa jeszcze dwa tygodnie, zapisze się do jakiejś rundy. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 W tej turze głos oddam na Anaconde :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 dzieki ze ktos docenil moja gre nie wiedzialem jaka nazwe dac i zeczywiscie jest nie dopracowana bo mialem na nia 4 godziny z przerwami gierka Anacondy wymiata :) Mam to zaliczyć jako głos? Maximal edit:nie juz wczesniej dalem glos na anaconde Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 The best będzie, jeśli np. poniedziałek-wtorek-środa na robienie gry, czwartek-piątek głosowanie, weekend przerwa. W ten sposób gry nie będą takie "lame", a ktoś, kto w wolne dni budzi się o drugiej, zdąży zrobić grę =). Głos na Ranmę, chociaż żadna z gier tak naprawdę mi się nie spodobała. :( Sam nie oddałem, bo miałem całe pół godziny, żeby coś zmotać xD Oops, pominąłem grę Anacondy. Głos na Anacondę :). A gra Ranmusa to na 7.0 beta była ;( ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 30 Grudnia 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 Hehe, Littlefish, a już chciałem napisać, żeś lizus. Tutaj nie ma co głosować, anaconda wydał najbardziej dopracowaną grę i tyle (chociaż mój pomyśł mi się bardziej podoba). Ciekawi mnie zaś trzecie miejsce. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 Taak ja bym na Ranmusa zaglosowal ;p ale liczy sie caloksztalt.. Wiec oczywiscie ANACONDA :P przyjemna, dokoncz to!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 Głos na Anaconde P.S. Ranmus, jak otwieram twą grę to mi błąd wyskakuje :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 30 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 Kurcze, ludzie! Pogrubiajcie, na kogo głosujecie, bo nie chce mi się doszukiwać nicków w Waszych postach =P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 Mój głos na analkondę. Co jak co, ale wydał chyba najlepszą grę ;p . EDIT: Ups, dopiero teraz zauważyłem tą literówkę xD . Oczywiście miałem na myśli Anakondę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 Może zrobimy głosowanie o trzecie miejsca, bez Ranmusa i Anacondy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 30 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 Hmm, dobry pomysł :) Ale na razie czekamy na koniec tego głosowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 Ha, a ja głosuję na Londona. Lubię takie gierki (sam robiłem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 A ja lubie Gothica :D Tu raczej chodzi o to czy gra jest porządnie wykonana, zgodna z tematem oraz orginalność, gra londona nie jest grą logiczną, i do tego ma słabą grafike, tak jakby miała to być dopiero betą czy coś takiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasmilus Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 Oddaje głos na anacondę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 Ha, a ja głosuję na Londona. Lubię takie gierki (sam robiłem) Dziękuję bardzo za głos :D Tu raczej chodzi o to czy gra jest porządnie wykonana, zgodna z tematem oraz orginalność, gra londona nie jest grą logiczną, i do tego ma słabą grafike, tak jakby miała to być dopiero betą czy coś takiego. Grafikiem dobrym nie jestem więc się nie czepiaj :P Chociaż mógłbym się wysilić i zrobić trochę lepszą grafikę, ale w 24h nie zabardzo by mi się udało. gra londona nie jest grą logiczną, Jak śmiesz tak mówić :P Przecież to labirynt (tylko dość nietypowy, no ale przynajmniej oryginalność jest). Nawet na końcu jest zagadka do rozwiązania. Tylko nie wiem po co koniec zrobiłem, bo i tak nikomu nie będzie się chciało przejść całego labiryntu. :P Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 Glos oczywiscie na Anaconde! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 Ja w grze londona doszedłem do czerwonego labiryntu, ale jak przegrałem to już mi się nie chciało grać :P . Labirynt to jest gra logiczna, bo chyba nie zręcznościowa czy platformowa :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 Tym razem nie chce mi się rozpisywać. Anaconda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 ej no ta gra londona to jest bardziej przygodowo zrecznosciowa a jak sie przechodzi przez labirynt nie trzeba myslec bo to nie labirynt tylko kilka kostek poustawianych w wielkich odstepach Zamilcz! :D Może zawiera elementy zręcznościowe i przygodowe, ale jednak jest to gra logiczna. Tym bardziej, ze na końcu jest zagadka xP Jesteście zazdrośni poprostu, że zdobyłem głos :D Kończmy ten temat. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 jestes w zmowie z matthewem !! :)) ale on dal glos tylko dlatego ze lubi grac w takie gierki ale nie dlatego ze gra jest dobra :P dobra skonczmy te zarty pewnie bedziesz mial 3 miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 31 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 ale on dal glos tylko dlatego ze lubi grac w takie gierki ale nie dlatego ze gra jest dobra :PNo i co z tego? :P Każdy głosuje, jak chce, nie ma żadnych zasad typu "Zwracaj uwagę na grafikę.". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 No i co z tego? Każdy głosuje, jak chce, nie ma żadnych zasad typu "Zwracaj uwagę na grafikę.". Jak to co z tego, trzeba zwracać uwage na to, czy gra jest związana z tematem i wykonanie. Bo np. tematem będzie zrbienie prostego rpg, któryś uczestnik zrobi pacmana (ale napisze nazwe PACMAN RPG :P), a ktoś inny zagłosuje na niego, poniewarz lubi takie gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 Kiedy 3 tura? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 31 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 Jak to co z tego, trzeba zwracać uwage na to, czy gra jest związana z tematem i wykonanie. Bo np. tematem będzie zrbienie prostego rpg, któryś uczestnik zrobi pacmana (ale napisze nazwe PACMAN RPG :P), a ktoś inny zagłosuje na niego, poniewarz lubi takie gry.Jeśli ktoś zrobi grę niezwiązaną z tematem, będzie ona zdyskwalifikowana. Tak stoi w regulaminie :) Piczer: za godzinę kończy się głosowanie. Początek trzeciej tury zależy od zwycięzcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 Aha... To Anaconda już może obmyślac tematykę :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 Okej zapisuję się do kolejnej tury :P P.S.:Jest to mój pierwszy konkurs na Gmclan :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 moze gra wychwalajaca mnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 już koniec? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 31 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 Sry, nie mogłem wcześniej podejść do komputera. Wygrywa Anaconda! Gratulujemy i czekamy na kolejny temat :) Anaconda - 3pkt. Ranmus - 2pkt. london - 1pkt. Co się tyczy trzeciej tury: Ponieważ dziś Sylwester, wyjątkowo dostajecie 48h na tworzenie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi