Yoho Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Dzięki. Nie jesteś śmieszny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy0070 Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 @Yoho Ranmus nie próbował być śmieszny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 @hudy0070: Zapewniam Cię, chciał być :F dobra koniec piepszenia dawać foty, ja sobie jutro strzele to bedziecie mogli się pośmiać z mojego ryja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 19 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 @Yoho: To nie miało być śmieczne, lecz głupie i niepotrzebne... dokładnie jak twoje posty w tym temacie. Ot taka aluzja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 20 Marca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Mogę się już wypowiadać XD? xD :boxed: Tak, teraz możesz :lol2: Boże, ta strona w końcu normalnieje, to już chyba trzecia kobieta w tym roku... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 20 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Tak, teraz możesz :lol2: Boże, ta strona w końcu normalnieje, to już chyba trzecia kobieta w tym roku... :P Gnysek, jeżeli okozało by się, że sobie notujesz jakąś listę użytkowniczek gmclanu, jakie pojawiły się w całej historii tego serwisu, to szczerze mówiąc nie zdziwiłbym się, poważnie. :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 20 Marca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 E tam po co lista, na hmt.pl mam w profilu wybór płci i zrobiłem sobie w panelu admina opcję wyświetlania tylko kobiet :P Kurde chciałem wam dać fotkę nową, ale czekam aż mi łaskawie z gazety przyślą to zdjęcie... zaraz się wnerwię i ich tam chyba pogonię... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 20 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 E tam po co lista, na hmt.pl mam w profilu wybór płci i zrobiłem sobie w panelu admina opcję wyświetlania tylko kobiet tongue2.gifAle z Ciebie dewiant. ;P Kurde chciałem wam dać fotkę nową, ale czekam aż mi łaskawie z gazety przyślą to zdjęcie... zaraz się wnerwię i ich tam chyba pogonię...Jakiej znowu gazety? A może chodzi o jakąś gazetkę hipermarketową i się okaże że modelowałeś przedstawiając jakieś garnitury. XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 20 Marca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Nie, fotomatury z dziennika Polska :P Ot na razie mam tylko taką: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Który to Ty gnysek?Ten w środkowym rzędzie,po lewej stronie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 20 Marca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Tak, ten pierwszy :) A Beka, bo na całym zdjęciu tylko jedna osoba jest ubrana przepisowo :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Nauczycielka :> ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 20 Marca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Poprawka, ten jeden ma czarne spodnie i buty na połysk, ale brak złotych guzików :P Zatem nikt nie jest ubrany przepisowo, a połowa ma do marynarek adidasy i dżinsy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 moje nowe zdjęcie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 @UP Wyglądasz, jakbyś miał 8-9 lat :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Zalu nie wyglądasz na 11 lat,dałbym Ci max 10.Albo i 9. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 20 Marca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Ja bym dał coś koło 6-7 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ariyme Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 8 maksymalnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Ta, 7-8 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 To jeszcze nic. On ma 12 i wygląda na 8 a u mnie w szkole jest taki co ma 14 a wygląda na 7 :lol: jak czasem przebiegnie po korytarzu to się zastanawiam czy on chodzi do 1 klasy gimnazjum czy podstawówki... Wiadomo że nie każdy rośnie jak na drożdżach ale przy całej reszcie ten mały wygląda co najmniej komicznie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 UP I UP I WSZYSTKIE POSTY WW@ mam 10 lat :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Trzeba ustalić tutaj próg wiekowy, 16> lat. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 16 lat?niektórzy moderatorzy nawet tyle nie mają xD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 U mnie w szkole, w jakiejś pierwszej technikalnej koleś wygląda na max 13 :boxed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 20 Marca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Trzeba ustalić tutaj próg wiekowy, 16> lat. xD To może jeszcze tylko zdjęcia kobiet co ? Już nie przesadzaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Trzeba ustalić tutaj próg wiekowy, 16> lat. xD 15>=lat plax :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 15>=lat plax :D O taak. Ale rocznikowo(bo ja z końca roku)! (chodzi mi o fotki jakby co) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Trzeba ustalić tutaj próg wiekowy, 16> lat. xD Czyli żegnamy się z Jaklubem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 20 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 A czemu 16 lat? Wiek z tyłka zupełnie wyjęty. 18 i tyle, zgodnie z prawem. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 A czemu 16 lat? Wiek z tyłka zupełnie wyjęty. 18 i tyle, zgodnie z prawem. emot11.gif I zostanie 5 osób ;g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi