propaganja Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 buuurn down Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 19 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Wy tu pitu pitu o babilonach smęcicie, a powinniśmy chyba wprowadzić jakieś zasady do tego tematu, nie? Przykładowo zakaz wypowiadania się osób, które nie upubliczniły własnych zdjęć, prawda ariyme? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Ph... Ja będę bogiem w tej zabawie i każde naczynie rozwalę na głowie twej :P Będziesz miał Babilooon :PDobrze kochanie. xD Nie będę już nic wspominał o "porządku" za Twoim łóżkiem, ale to inna bajka. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 19 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Looool, nie skojarzyłem kto to Ariyme. :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Dobrze kochanie. xD Nie będę już nic wspominał o "porządku" za Twoim łóżkiem, ale to inna bajka. :P Nie znam łóżka za którym nie ma bałaganu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 To przyjdz do mnie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 19 Marca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Looool, nie skojarzyłem kto to Ariyme. :> Ja zajarzyłem po tych dwóch postach: Gotuje, programuje... szkoda, że Kielce :P ... i szkoda, że zajęta.. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eve Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Eve, czy Ty postujesz gdziekolwiek na tym forum poza tym tematem? nie muszę :) z resztą.. chłopcy... nadmierna czystość ZABIJA. Absolutnie nie jestem za ciągłym sprzątaniem.. porozrzucane ubrania, książki, płyty... widać, że się coś dzieje w pokoju. Nie marudzić. I UJ!;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Znowu ja ;) Wyp****olono!!! (grozi przerobieniem przez Snake'a) TuxMan (1.07.2008) @down To monitor kompa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 19 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Fajne foto, w sumie to się nie ma do czego przyczepić, poza tym neonem w tle, co wali po oczach. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Znowu ja ;) wyglądasz jak typ którego chętnie bym zabił (no dobra 'lekko' oklepał) tylko troche młodszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 wyglądasz jak typ którego chętnie bym zabił (no dobra 'lekko' oklepał) tylko troche młodszy Kurde Propa on ma 12 lat,nie wiedziałem że bijesz dzieci. Po za tym miałem kiedyś podobnego chłopa w podstawówce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 napisałem ze troche starszy. typ którego bym pobił ma 21, ale wygląda z grubsza tak samo. żeby nie było ze jakiś psychol jestem, nie bije za nic.. zresztą na ogól w ogóle nie bije.. ale z tym typkiem bym zrobił takie rzeczy że cały backdown to przy tym pikuś. rwanie sutów rozgrzanymi do czerwoności kleszczami itp. roxx. albo po prostu za dużo sie sapkowskiego naczytałem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Kurde Propa on ma 12 lat,nie wiedziałem że bijesz dzieci. Po za tym miałem kiedyś podobnego chłopa w podstawówce. Miałeś chłopa? xD @Propa: Street Fight czy może jakiś Art? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eve Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 nie śmieszne, nie śmieszne.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 @Rastlin obojętnie, ważne żeby było czerwono. heh wychodze pokolei na chama, pijaka, ćpuna(?) a teraz na psychola... ale cooo tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Moja twarz :) pierwszy raz pisze w tym temacie :) NIE POKAżE MOJEJ TWARZY BO MAM SWOJE PRAWA !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Moja twarz smile.gif pierwszy raz pisze w tym temacie smile.gif NIE POKAżE MOJEJ TWARZY BO MAM SWOJE PRAWA !! hmmm WTF? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Moja twarz :) pierwszy raz pisze w tym temacie :) NIE POKAżE MOJEJ TWARZY BO MAM SWOJE PRAWA !! Gdzie ta twarz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 @Ziomalek1996: Nikt Cie o to nie prosi. I tak wiemy ze masz 12 lat... Było to bardzo trudne ale daliśmy rade... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Niektórzy chyba traktują ten temat jak fotka.pl A taka mała aluzja :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 http://www.gmclan.org/uploader/2576/fotos.png Jak to ktoś kiedyś powiedział "stal, mrok, krew i zło". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ariyme Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 HM.... Tu Ajdi z deviantarta :P Mogę się już wypowiadać XD? xD :boxed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 nie, za duzo emotek w jednym poscie. Jeżeli się myle to mnie popraw, a to co się wychyla z dołu, to potworny i krwiożerczy człowiek gąbka chcący opanować świat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ariyme Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 nie, za duzo emotek w jednym poscie Jesteś niedobry >.< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Jesteś niedobry >.< Jest ;P On tak wszystkich... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Niektórzy chyba traktują ten temat jak fotka.pl Dochodze do wniosku że masz racje Borek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy0070 Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Yoho no a co mają tu wrzucać ? Masz "Mordy" w temacie no i są te "-||-" :P i już ich sprawa że wrzucają i jak często :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 @Hudy0070: no i po co sie odzywasz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 19 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 @Yoho: A Ty murzyn jesteś... -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi