Nikas Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 KIEDYŚ SIĘ NAUCZYCIE STULEJARZE, ŻE DO KOBIET TRZEBA BYĆ DŻENTELMENEM NAWET JAK WAM SIĘ NIE PODOBAJĄ. (Also, śmiechłem gromko czołg xDDD) Also2 wrzucam swoją fotę ze słowiańskim przykucem. Pozdrawiam sportowych wariatów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Sportowiec z fają : > Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 29 Stycznia 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew_leo Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Also2 wrzucam swoją fotę ze słowiańskim przykucem. Pozdrawiam sportowych wariatów. widocznie ze duża grasz w assassina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HamsterMan Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Impreza w stylu lat 90. Był pegazusa i Windows 98 na laptopie z 1999. http://cl.ly/1m340W0J3a1r/o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 26 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Stary ja takiego boobmoxa po lombardach szukam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Na zdjęciu akurat mnie nie ma ale ślicznie pokazuje co się działo na naszym stoisku. Poza tym chciałem się pochwalić że na jednym z plakatów jest grafika Wojzaxa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 xDDD Ten fejm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Elo, patrzcie kogo spotkalem na Pyrkonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Ayyy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 szanuje te rozdzialke boze jak sie mozna tak stoczyc xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 ...LMAO. XDDDDDDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Fajnie wyszedłeś Grela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagnz0r_2 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 szanuje te rozdzialke boze jak sie mozna tak stoczyc xD Pewnie piszesz to w piwnicy swojej mamy. ;) Szczerze z reguły nie odpowiadam na obvious trolle. Ale powiem, że czuję złowieszczą satysfakcję myśląc o tym, że mnie stać na dom 242m2 z dwoma ogrodami... A osoby, które na internetach mieczem wojują w danej chwili studiują albo grzeją za 3-5k miesięcznie jako programista na umowie o niewolnika. :) Ten pryszczaty 22-letni grubas osiągnał więcej, niż taka "normalna" (dużo normalnego w byciu czystym skurwysynem, no nie chłopaki?) osoba osiągnie przed 35-ką. Wojownikiem w ynternecie łatwo być, bo możesz kogoś jechać do woli i nie ma jak Ci bomby w ryło przyfaflunić. :) E: Może kiedyś spotkamy się na browarze (może na Pyrkonie)... Albo pogadamy jak ludzie, nachlejemy się i będziemy dobrze się bawić... Albo będzie po prostu kwasior. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 trzeba było wpaść na stoisko i przyfaflunić te bombe xD teraz już bezpiecznie w piwnicy u mamy siedze :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Nie wiem co myśleć. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 tymczasem bagno w Team Xenoge HQ w Szczecinku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Ile razy dostałeś wpierdol na ulicy? Tak tylko pytam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Pewnie piszesz to w piwnicy swojej mamy. Szczerze z reguły nie odpowiadam na obvious trolle. Ale powiem, że czuję złowieszczą satysfakcję myśląc o tym, że mnie stać na dom 242m2 z dwoma ogrodami... A osoby, które na internetach mieczem wojują w danej chwili studiują albo grzeją za 3-5k miesięcznie jako programista na umowie o niewolnika. Ten pryszczaty 22-letni grubas osiągnał więcej, niż taka "normalna" (dużo normalnego w byciu czystym skurwysynem, no nie chłopaki?) osoba osiągnie przed 35-ką. Wojownikiem w ynternecie łatwo być, bo możesz kogoś jechać do woli i nie ma jak Ci bomby w ryło przyfaflunić. E: Może kiedyś spotkamy się na browarze (może na Pyrkonie)... Albo pogadamy jak ludzie, nachlejemy się i będziemy dobrze się bawić... Albo będzie po prostu kwasior. kolego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 2 Maja 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Bagno dej piniondz to pochwalę twój look. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajin Opublikowano 2 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Jako niezależny obserwator GMClanowy powiem tylko jedno - popieram Cię bagnz0rze B) Szczególnie tutaj: >taka "normalna" (dużo normalnego w byciu czystym skurwysynem, no nie chłopaki?) Całe to gówno co potrafi tylko zjechać człowieka za wygląd to zakompleksione szambo co to "hoho, chleję, ćpan, rucham kurwy więc jestem pro" i inne takie "sukcesy" :thumbsup: Bagno może nie jest przystojniacha pierwsza klasa, ale co z tego? Dupę (z tego co pamiętam) ma, swój świat i swoje kredki w którym dąży ambitnie do zrealizowania swoich planów też, a wy co? Przeszkadza wam to? Zazdrościcie? Porażka to współczesne społeczeństwo, żal mi was wszystkich. :rolleyes: Trzymaj się bagno :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 2 Maja 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Co za niepopularna opinia, wykluczamy Cię z dyskusji :angry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajin Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Co za niepopularna opinia, wykluczamy Cię z dyskusji :angry:Pozdrawiam serdecznie:)))))))))))))))))))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 6 Maja 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Pewnie piszesz to w piwnicy swojej mamy. Szczerze z reguły nie odpowiadam na obvious trolle. Ale powiem, że czuję złowieszczą satysfakcję myśląc o tym, że mnie stać na dom 242m2 z dwoma ogrodami... A osoby, które na internetach mieczem wojują w danej chwili studiują albo grzeją za 3-5k miesięcznie jako programista na umowie o niewolnika. Ten pryszczaty 22-letni grubas osiągnał więcej, niż taka "normalna" (dużo normalnego w byciu czystym skurwysynem, no nie chłopaki?) osoba osiągnie przed 35-ką. Wojownikiem w ynternecie łatwo być, bo możesz kogoś jechać do woli i nie ma jak Ci bomby w ryło przyfaflunić. Nie pieniądz świadczy o człowieku. Takim pieprzeniem wystawiasz sobie złą notę. Jako niezależny obserwator GMClanowy powiem tylko jedno - popieram Cię bagnz0rze cool.gif Szczególnie tutaj: >taka "normalna" (dużo normalnego w byciu czystym skurwysynem, no nie chłopaki?) Całe to gówno co potrafi tylko zjechać człowieka za wygląd to zakompleksione szambo co to "hoho, chleję, ćpan, rucham kurwy więc jestem pro" i inne takie "sukcesy" thumbsup.gif Bagno może nie jest przystojniacha pierwsza klasa, ale co z tego? Dupę (z tego co pamiętam) ma, swój świat i swoje kredki w którym dąży ambitnie do zrealizowania swoich planów też, a wy co? Przeszkadza wam to? Zazdrościcie? Porażka to współczesne społeczeństwo, żal mi was wszystkich. No to niech ma i się cieszy, ale fakt faktem wygląda ohydnie i nie dba o siebie, jak widać na załączonym obrazku. I to jest fakt niezaprzeczalny. Faktem jest też, że nikt mu nie zagląda do kieszeni przecież i zasłanianie się pieniędzmi oraz wygrażanie pięściami świadczy o jakimś zakompleksieniu co do własnej osoby. Bagno nie każdemu się musi podobać z wyglądu to raz, a dwa że nikt go nie zbeształ tak naprawdę, on sam sprowokował jałową dyskusję. A co to jakieś embargo na stwierdzenie prawdy że ktoś jest brzydki? Sam do pięknych nie należę i kiedyś robiono ze mną memy na gmclanie B) , ale już kurde dajcie se siana z przesadną tolerancyjnością i ciapcianiem się wzorem lewackiej europy. A Ty Bagniku, jak masz tyle szmalu, to pierwsze co powinieneś zrobić, to wynająć osobistego trenera, bo widok nieciekawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 ale już kurde dajcie se siana z przesadną tolerancyjnością i ciapcianiem się wzorem lewackiej europy. >ktoś jest brzydki >musiej napomknąć o tfu lewackiej europie niech ta moda na politykę się już skończy pls Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 >Siedź na gmklanie >Udawaj grintegzty xDD (ale tak, zrzucanie wszystkiego na lewactwo to rak) Bądź sobie tak alternatywny jak tylko chcesz, ale nie dziw sie potem jak inni od Ciebie uciekają. Chcesz mieć dziwne włosy, prosze bardzo, ale to WIDAĆ, że nie pasują do twarzy. Już nie mówiąc, że ta twarz w życiu nie widziała kremów do pięlęgnacji twarzy. Aż tak ciężko nie jest się pozbyć syfów mając, ile? 22 lata? Ciężkouleczalne problemy z cerą to problem nastolatków, przez wahania hormonalne, ale dla dorosłego mężczyzny won do apteki po krem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Jak bagno mógł sprowokować dyskusję ? przez to że na zdjęciu jest ? ludzie dajcie mu spokój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 20 Maja 2016 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 Pewnie piszesz to w piwnicy swojej mamy. ;) Szczerze z reguły nie odpowiadam na obvious trolle. Ale powiem, że czuję złowieszczą satysfakcję myśląc o tym, że mnie stać na dom 242m2 z dwoma ogrodami... Co z tego, że ma się duży dom, jak trzeba płacić 200zł/h żeby dotknąć sobie cycka. Ja tam wolę 3x mniejszy dom i jeden ogród (chociaż mogę liczyć jako dwa jak sobie przedepczę ścieżkę na szybko :P) ale przynajmniej mam żonę bo dbam o wygląd :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 20 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 Co z tego, że ma się duży dom, jak trzeba płacić 200zł/h żeby dotknąć sobie cycka. Ja tam wolę 3x mniejszy dom i jeden ogród (chociaż mogę liczyć jako dwa jak sobie przedepczę ścieżkę na szybko :P) ale przynajmniej mam żonę bo dbam o wygląd :) Ponad miesiąc od wstawienia zdjęcia bagna i nadal drążysz temat. Jednak widać kto ma kompleksy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew_leo Opublikowano 20 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 takie tam foto ale już jestem stary... :X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi