Morro Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 178 i 68kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 6 Marca 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 mit potwierdzony - gmclany (może z małymi wyjątkami) to konusy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 6 Marca 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 mit potwierdzony - jak kto wysoki to na mózg nie starczyło już :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagnz0r Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 190 cm i 74 kg Ja pierd... co za szczypior Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Ja pierd... co za szczypior Wbrew pozorom nie jestem aż takim chudasem ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 No ja jestem lepszym chudasem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 7 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Potwierdzam, jak ostatnio gdzieś widziałem jego zdjęcie to chciałem kanapkę wsadzić w monitor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 8 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Potwierdzam, jak ostatnio gdzieś widziałem jego zdjęcie to chciałem kanapkę wsadzić w monitor.XD aż mi się przypomniało to zdjęcie. (heheszki... hihihi...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 8 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Hihi Kirino nie chce jeść płateczków ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 8 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 W zeszłym tygodniu poobijałem sobie nogi, a dziś naciągnąłem bok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 8 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Nie ogarniam tego zdjęcia. Ty biegniesz po czymś czy spadasz czy co xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 8 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Kręcę podwójną beczkę. Jest 30cm różnicy w wysokości pomiędzy wybiciem a miejscem gdzie ląduję. Ogółem to lekkie rycie bani. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 8 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Gdzie jest mój dope? Bez tego nie ogarnę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagnz0r Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Robisz to specjalnie, przyznaj się. xDDDDDD ALSO MOJA PIERWSZA SŁIT FOCIA Z RĄCZKI OD CZASÓW GIMBAZY!!!!! Akurat kitrałem się ze szlugiem na winklu. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Jaki zarost, mrrr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Buzie widze w tym tenczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Podobasz <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Buzie widze w tym tenczu. ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Jak już zaznaczasz błędy, które specjalnie zrobiłem to może zaznacz wszystkie? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagnz0r Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Robisz to specjalnie, przyznaj się. xDDDDDD ALSO MOJA PIERWSZA SŁIT FOCIA Z RĄCZKI OD CZASÓW GIMBAZY!!!!! Akurat kitrałem się ze szlugiem na winklu. ;] (Ledwo co w ryju po tej stronie trzymam, bo paraliż nadal nie pozwala na nic) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Dobra, spoko. Zmień jednak tą fryzurę, którą nawet nie wiem jak nazwać. xD Już lepiej chyba będzie jak się zaczeszesz na którąś stronę niż jak robisz sobie, kurde, jakiś trójkącik na środku czoła. xDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 14 Marca 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 albo actually zetnij włosy 15 zeta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagnz0r Opublikowano 14 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 albo actually zetnij włosy 15 zeta Nie bo 20. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 14 Marca 2014 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Zobacz na Nikasa, krótkie włosy, nie tylko dziewczyny mokre ale nawet niektórzy GMCLANowicze. Zobacz na siebie, jedyne co wydaje się mokre, to przetłuszczone włosy xD Idź do fryzjera, jak nie masz 20 ziko wujek gnysek da :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 14 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Nie bo 20. Nie bo 12 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smartboy Opublikowano 14 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Zobacz na Nikasa, krótkie włosy, nie tylko dziewczyny mokre ale nawet niektórzy GMCLANowicze. Zobacz na siebie, jedyne co wydaje się mokre, to przetłuszczone włosy xD Idź do fryzjera, jak nie masz 20 ziko wujek gnysek da :P Nie chciałem mu nic pisać,bo nie moja sprawa ale nie ogarniam jak można iść do ludzi ze smalcem na głowie.Katastrofa... :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 14 Marca 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 3 zyta a raczej ekwiwalet w postaci paczki zelek, manie znajomych dobra sprawa Zobacz na Nikasa, krótkie włosy, nie tylko dziewczyny mokre ale nawet niektórzy GMCLANowicze. Zobacz na siebie, jedyne co wydaje się mokre, to przetłuszczone włosy xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 14 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 ALE ZGOLIŁ WONSA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 14 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Jak już zaznaczasz błędy, które specjalnie zrobiłem to może zaznacz wszystkie? :> Ale tylko jeden był taki heheszkowy :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi