baca Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Widzę małe podobieństwo :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagnz0r Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 gnysek ma 26 lat A ja 20 damn it. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 A ja 20 damn it. Ja mam 26 i też wyglądam dziecinnie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Widzę, że swoje słit focie wstawiacie, to nie będę gorszy i tez zamieszczę prosto z fb :D (zdjęcie dowodowe zeskanowane) Wyglądasz jak po narkotykach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Wyglądasz jak po narkotykach. Jeszcze nic nie brałem, może dlatego :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 gnysek bardziej wygląda jakby coś brał, przez te zwężone źrenice. baca ma klasyczne 'zdjęcie do dowodu' czyli najgorzej wyglądające zdjęcie jakie jest każdemu z nas robione. :P No i ja też się znów pochwalę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 25 Lutego 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 a czemu gejowsko? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Dałbym swoje zdjęcie, ale się wstydzę :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 25 Lutego 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 śmiało, i tak już były twoje zdjęcia jak przepraszałeś pana hakera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 25 Lutego 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Walentynki z licem Kiełbasy Brzozy do nabycia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 @Chell/4tk To było jakieś... ...6 lat temu? Czemu w ogóle porównujesz coś co było w ciul dawno do obecnej sytuacji? Wtedy byłem gówniarzem i zwykłym dzieciuchem, nie zaprzeczę ;), aż chętnie sam sobie wj :censored: m bana wtedy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 25 Lutego 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Bagniak wstawił swoje zdjęcie to mi się zebrało na wspominki, sam tez nie mogę ścierpieć że googlując moje nazwisko trafia się głównie na rzeczy sprzed 3-5 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Ja mam 26 i też wyglądam dziecinnie ;) U mnie jest tak, że podobno z zarostem wyglądam o wiele starzej. A tak bez zarostu to już młodziej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 25 Lutego 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 to też se jebne a tam w oczach się odbija PENTAKILL nabity na rankedzie, true story B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Dołączę w tej słusznej nerd sprawie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagnz0r Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Bagniak wstawił swoje zdjęcie to mi się zebrało na wspominki, sam tez nie mogę ścierpieć że googlując moje nazwisko trafia się głównie na rzeczy sprzed 3-5 lat 2-gi hit "bagnz0r"... ja pier... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 26 Lutego 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 kaktus dobry do wódy :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 26 Lutego 2014 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 YuuKun - zrób sobie krótkie włosy, trochę żelu, więcej uśmiechu i soczewki albo jakieś mniej nerdowskie okulary, trochę ruchu żeby te puce znkinęły z twarzy - bo będziesz fapał swojego kuca do śmierci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 @Nikas: Jim Carrey :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 26 Lutego 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 YuuKun - zrób sobie krótkie włosy, trochę żelu, więcej uśmiechu i soczewki albo jakieś mniej nerdowskie okulary, trochę ruchu żeby te puce znkinęły z twarzy - bo będziesz fapał swojego kuca do śmierci. też poproszę o jakieś porady :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Soczewki są ujowe, bo drogie w exploatacji. Sporo nad nimi myślałem ale jak widzę ile moja siostra na nich już hajsu przetraciła to zrobiło mi się słabo :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Soczewki są ujowe, bo drogie w exploatacji. Sporo nad nimi myślałem ale jak widzę ile moja siostra na nich już hajsu przetraciła to zrobiło mi się słabo :D Czego się nie robi dla cosplayu :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BloodDzioch Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Co Ty Huder gadasz, soczewki dobra sprawa. Nosze od 2 lat i w porównaniu do okularów, które nosiłem 3 lata, to jest kosmos. Wiadomo że są droższe, jednak nie trzeba też zarabiać nie wiadomo ile żeby sobie na nie pozwolić. A na deser moja fotka: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Nikas straciłeś pozycję wygrywa : DDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 26 Lutego 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Nikas, nie słuchaj się go! Ja i tak wciąż Cię lofciam!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 26 Lutego 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Bagno, zobaczyłem właśnie Twoje zdjęcie i smutno mi się na serduszku zrobiło. Kiedyś wyglądałeś lepiej, a teraz to stary dobry hejt już nie będzie tym samym co kiedyś... To jak kopać leżącego. :( Ale spokojnie! Ogarniaj linka: http://c3201142.cdn03.imgwykop.pl/comment_...RHMAdOG9Av5.jpg Jeszcze 10 lat i będziesz spoczko luzik! Z każdego BAGNA da się wyjść. :thumbsup: 1) Zacznij biegać tłuściochu jeden! Do tego zaaplikuj szósteczkę Weidera może? 2) Ogarnij włosy na krótko, jakiś irokezik czy coś. 3) Kilkukrotna sesja na solarium, boś blady jak topielec + wypalisz częściowo pryszcze. 4) No i te pryszcze. Higiena codzienna twarzy / dermatolog / kosmetyczka. 5) Bądź wytrwały w powyższych punktach. 5) ... 6) Profit! ps. Przestań pić gówno w postaci Krupnika! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 GMCLANY LUBIĄ STOPY? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 26 Lutego 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Za co podpadłeś staremu? :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 To nie moje stopy :I Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Nikas, nie słuchaj się go! Ja i tak wciąż Cię lofciam!!! TY MI TU NIE CUKRUJ TYLKO WARN ZA DOUBLEPOSTA! XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi