Nikas Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 wyglądasz jak diler od kwasów co sam sobie lubi czasami coś pod język zarzucić xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Jak ty tak nacodzień ubrany jesteś to ja nie ogaraniam :P Na co dzień raczej nie, tylko na wyjątkowe okazje XD wyglądasz jak diler od kwasów co sam sobie lubi czasami coś pod język zarzucić xD czemu mnie to nie dziwi, tobie wszystko się tak kojarzy XDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Trochę jak wokalista Huntera. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Wyjątkowe okazje ? tzn. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Wyjątkowe okazje ? tzn. ? czyli takie okazje która zdążają się rzadko :) a co dokładnie to już nie istotne nie tego tyczy ta rozmowa :3 jak na razie to moje ostatnie tak ?oryginalne? zdjęcie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 No mówiłem, kwasiki! W końcu one rzadko są dostępne u "dostawców" xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 16 Grudnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Tradycyjnie już ja to ten z lewej (w sumie nie wiem czemu na wszystkich zdjeciach jestem z lewej :() Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Myślałem ,że ten drugi od lewej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 ale dziewiczego wąsa to byś ogolił, serio, to nie jest oznaka męskości xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 to ja też co zapodam :3 i nie, nie chodzi tu o żadnego wampira ala gey twilight :P 2012 rok, 4 dni przed końcem świata. Na GMclanie zawitał Twisted Fate :/ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 17 Grudnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 11.12.2012 :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Głupi ja :( . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Diler swoją drogą, ale nikt Liona nie skojarzył z Deepem? ;d edit: Dobry dier to diler który nie rusza swojego towaru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 18 Grudnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 w8, przeciez Lion faktycznie wyglada jak Deep panowie, czapki z głów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Nikt nie zauważył poniacza ? :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 19 Grudnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Kazdy zauwazyl, nikt nie givowal fucka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 dobry diler nie dziechci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 w8, przeciez Lion faktycznie wyglada jak Deep panowie, czapki z głów oj bo się zarumienię XD o wyczaiłem jeszcze taka specyficzna fotke z samurajami: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 20 Grudnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Tu już tak nie wyglądasz :\ swoją drogą, chyba już kiedyś to zdjęcie dawałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 a nie wiem nie pamiętam :P ale skoro tak piszesz to bardzo możliwe sorka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimikolaj Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Ty to ten wśrodku? XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 24 Grudnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 na potrzebę tematu o prezentach mój płaszczyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Classy! Szkoda, że fota w kiblu. : ( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 25 Grudnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 nadal masz duza glowe :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 25 Grudnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 nadal masz duza glowe :( nic sie nie poprawilem od ostatniego razu :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Psa bym tak nie ubrał :/ #prowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 czekam na foto z kaszkietem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 na potrzebę tematu o prezentach mój płaszczyk ALE ZDJĘCIE ZE SPODNIAMI I BUTAMI TO TY DAJ BO NIE WIEM CZY CI FITUJĄ DO PŁASZCZYKU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 to ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Jaki Capo :D Byk taki pocieszny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi