Bedziom Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 smaller dog is so cute :3 nice shirt :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 13 Maja 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Otwieranie fanty saperką bo otwieraczem jest zbyt mainstreamowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 13 Maja 2012 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Ta dziewczynka to Ty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 gnysek ogarnij się. Gość ma według profilu 13 lat i w sumie po zdjęciu na tyle wygląda. Nie ma nic dziwnego w tym, że koleś w tym wieku ma niewieścią urodę. W sumie normlane. Też miałem. Zrozumiałbym jeszcze (w miarę) jakbyś takie docinki walił kolesiowi w swoim wieku, albo walił je koleś w jego wieku. Ale kurde. Trochę powagi. Masz lat z tego co mi wiadomo ze 24 i komentujesz w ten sposób wygląd 13-letniego chłopaka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 14 Maja 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Gdybym się przejmował każdą docinką :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 14 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 To nie jest istotne czy Ty się przejmujesz czy nie. Po prostu zaczyna mnie co raz bardziej irytować wszechobecny brak szacunku panujący na tym forum. A jak nawet redakcja nie będzie świecić przykładem to za jakiś czas całkowicie utoniemy w chamstwie, które jednak jest zaraźliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 14 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 To nie jest istotne czy Ty się przejmujesz czy nie. Po prostu zaczyna mnie co raz bardziej irytować wszechobecny brak szacunku panujący na tym forum. A jak nawet redakcja nie będzie świecić przykładem to za jakiś czas całkowicie utoniemy w chamstwie, które jednak jest zaraźliwe. Ej no, wykorzystałeś uberszatański post nr 6666 w tym temacie na ratowanie dobra forum :( . Ale w sumie to, ciężko się nie zgodzić. To ja się nacieszę postem 6667 i zamieszczę swoje jedyne udane w miarę zdjęcie z czwartkowego wyjazdu do Warszawy (zdjęcie robione kalkulatorem zwanym samsung avila, więc wybaczcie, że wygląda tak beznadziejnie :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 14 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 coś się Wasza numeracja nie zgadza ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 14 Maja 2012 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 W czasach gdy faceci się ubierają jak baby, to nie jest docinek, a może być nawet komplement! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 14 Maja 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Dokładnie, ruchałbym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 14 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 D: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 14 Maja 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 W czasach gdy faceci się ubierają jak baby, to nie jest docinek, a może być nawet komplement! Masz na myśli mundurek harcerski? o.O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 14 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Szczególnie, że to i tak męska wersja tego mundurka, bo jak dobrze pamiętam, to kobiece były szare ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 14 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Jak dla mnie to w temacie, w którym userzy zamieszczają swoje zdjęcia, w ogóle nie powinno być żadnych docinków.. co innego wjeżdżać komuś na intelekt, a co innego na wygląd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 14 Maja 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Jedyne przyzwoite zdjęcie w moim życiu: I dla małego kontrastu :P : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 14 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 na pierwszym zdjeciu nie wygadasz na 13 lat wrecz starzej od antego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 14 Maja 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 na pierwszym zdjeciu nie wygadasz na 13 lat wrecz starzej od antego bo ja to w ogóle nie wyglądam :D ale kiełbasa chyba nie ma tak na serio 13 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 14 Maja 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 dziękuję :* mam seryjnie XD dodatkowo jestem przednajmłodszy u mnie w klasie ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 14 Maja 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 masz tak 13 lat jak ja mam 19 ani troche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 14 Maja 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 masz tak 13 lat jak ja mam 19 ani troche Potraktuję to jako komplement ^^ Mógłbym zeskanować wam paszport lub legitymację xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 14 Maja 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Z paszportem to mnie rozwaliles :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 14 Maja 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 dzienkujem ;_; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 14 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 @Chell: Ale się składa, ten sam wiek i też kitka (Tylko baaaardzo długa :3) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 14 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Też mi wszyscy mówili, że wyglądam na sporo lat do przodu (według mnie przesada, no ale) i jak miałem 13 lat, to wszyscy obstawiali okolice 17-19 xD No ale teraz mi się wyzerowało :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 14 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Uważają Cię za noworodka? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 14 Maja 2012 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Nie, wyzerowało się to co dodają. Zatem nie dodają nic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 14 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Przecież wiem, Strassburger mode włączyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 14 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 gnysek ogarnij się. Gość ma według profilu 13 lat i w sumie po zdjęciu na tyle wygląda. Nie ma nic dziwnego w tym, że koleś w tym wieku ma niewieścią urodę. W sumie normlane. Też miałem. Zrozumiałbym jeszcze (w miarę) jakbyś takie docinki walił kolesiowi w swoim wieku, albo walił je koleś w jego wieku. Ale kurde. Trochę powagi. Masz lat z tego co mi wiadomo ze 24 i komentujesz w ten sposób wygląd 13-letniego chłopaka. Platyna, masz zacne postulaty, szkoda tylko, że zawsze próbujesz wprowadzać jakiekolwiek zmiany w najmniej istotnych miejscach. Myślę, że post gnyska w stosunku do postów jakie padają w tym temacie i nie tylko, jest niczym, a nawet ma pozytywny wydźwięk. Przecież wiem, Strassburger mode włączyłem. Może kiedyś zrozumiesz, czemu nie masz dziewczyny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 14 Maja 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Może kiedyś zrozumiesz, czemu nie masz dziewczyny... Uwielbiam te twoje wjazdy osobiste :) (protip: nie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 14 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Ja bym to potraktował jako radę a nie wjazd. Jego posty poza offtopem wnoszą tylko infantylne i wręcz zerowe poczucie humoru, którego nie pojmuję, podobnie jak wiele użytkowników. Skoro już żalił się nam że swoich problemów miłosnych, podpowiadam: spróbuj dorosnąć, a może spotka ciebie większe powodzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi