PsichiX Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 O KUTWA, RANMI, COŚ TY SOBIE Z WŁOSAMI ZROBIŁ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 A wiesz jak dawno on ten fryz zmienił... człowieku :P Btw. ten koleś co tak o pryszczatych gębach gada to sam jest jak ten wrzód na dupie, wiec go olejcie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Swoją drogą - Sernat jest jedną z ciekawszych osób na GMClanie. Zawsze ma swoje zdanie na dany temat i zawsze potrafi przedstawić jakieś solidne argumenty broniące jego racji. Też tak uważam. Bo jak się by pewnie okazało, Sernat ma brzydką, pryszczatą gębę smile.gif IMO Bedziom to dla jaj pisał. >inb4 white knight Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Jakoś te kawały nie są śmieszne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Mi raczej chodziło o to że nie na serio to pisał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 No, chociaż Ignis zrozumiał... No ale dobra, nevermind. Koniec tematu z mojej strony, bo to nie ma sensu ;x Przepraszam Sernat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 XDDD PRYSZCZATA GĘBA A TO DOBRE BEDZIOM XDD nie dziw sie pozniej ze nikt na tym forum nie zwraca uwagi na twoje zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Ale wy go nie lubicie... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Ale wy go nie lubicie... :P Zastanówmy się dlaczego :sleep1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Ignis teraz wielkiego przyjaciela z grywa a wcześniej zrobił grę John aby go poniżyć. Ale jak to mówią żyj dniem dzisiejszym nie przeszłością. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 O ja pier... To było dawno z resztą go przeprosiłem. I ja tą grę jedynie wstawiłem, nie zrobiłem. Ale ok, nie służy nam ten temat. W nieswoje kłotnie się nie bedę wtrącał. Dajcie już jakąś fotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Ja do Igniska już nic nie mam, jakem zaiste chłop z prawego łoża, poczciwy bojar i sprawiedliwy :3 Niosąc drzazgę do kominka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Pudzian xD . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Fajny pies. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 A teraz nam wyjaśnij po co niosłeś ją w taki dziwny sposób D: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 A teraz nam wyjaśnij po co niosłeś ją w taki dziwny sposób D: Tak wyglądają ćwiczenia na pośladki! :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Ignis i barwy wojenne z keczupu a.k.a pieprzone zakłady. -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Pudzian xD . A nie mówiłem ,że już pakuje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Miękkie pisiorki! Zamiast jechać po sobie nawzajem, to teraz się przepraszacie za wszystko? Anty, hejtujmy ich!!! >:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 jesteś na coś chory? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Tak, na wdupowłaztwo :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Miękkie pisiorki! Zamiast jechać po sobie nawzajem, to teraz się przepraszacie za wszystko? Anty, hejtujmy ich!!! >:( :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Miękkie pisiorki! Zamiast jechać po sobie nawzajem, to teraz się przepraszacie za wszystko? Anty, hejtujmy ich!!! >:( dobra :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 też chcę otóż Bidon na nowym zdjęciu wygląda całkiem jak ta gościara z okładki the avengers a ignis jest mega podluzny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 To był moment, w którym się właśnie patyczka pozbywałem (rzucałem nim) :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Bo to krzywo zeskalowałem w paintcie Edit: A nie, jednak tak patrząc to serio jestem podłużny :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Ale... aż tak?! :o Dobra, teraz moje inne zdjęcie, nie od tyłu z gałązką, tylko z przodu z siostrą na ramionach: I'M SO SEXY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Taaaki kapelusz fajny ^^ Siostra też :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 ty nie miales blond wlosow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 no wlasnie, tez mi sie wydaje ze jak kiedys dawales zdjecie w crocsach i pozniej publicznie rozmawialo pol gmclanu z dziab miales blond wlosy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi