Borek Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Po Ranmy lewej Borek? Nie, to nie ja. Po drugie ja nie noszę na rękach bransoletek i innych pierdół :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 To ten sam Ranma co :ranmus: ? ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 OMG wcale nie wyglądasz na gościa który ma serwerownie własną we Francji. Wydawało mi się, że jesteś takim bardziej dziadkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Czy na parapecie stoi flaszka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Pusta, dekorowana butelka. Flaszki stały na stole. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 sernat pokaż gębę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Śmieszny jesteś :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Sernat to tak znana osoba, ze by mu to opinie zmienilo : P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Coś się zbytnio przejmujesz PoxiPol a twój opis mówi co innego :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 PoxiPol to nie najgorzej ujął ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Bo jak się by pewnie okazało, Sernat ma brzydką, pryszczatą gębę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Bidon leczy kompleksy cisnąc po Sernacie, do czego tu doszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 @Up*2 - Coming from an all loving - why doesn't everyone get along - brony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Bo jak się by pewnie okazało, Sernat ma brzydką, pryszczatą gębę :) Nie mam nic przeciwko, byśmy się spotkali i byś mi te słowa powiedział prosto w moją "brzydką, pryszczatą" twarz, czy, jak wolisz, gębę ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Nom, Sernat by cie rozwalil psychicznie. W jego swiecie przemoc nie istnieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Bedziom już pakuje :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Nom, Sernat by cie rozwalil psychicznie. W jego swiecie przemoc nie istnieje. Bo ludzie pozostawieni sami sobie w tych czasach by się jej wyrzekli ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Nie bijcie się :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Nie bijcie się :< Jak napisał Poxipol, nie akceptuję przemocy, chyba, że mamy na myśli jakiś sparing bokserski czy cuś jako forma rekreacji (cokolwiek to ma z przemocą wspólnego) - nie widzę problemu ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Swoją drogą - Sernat jest jedną z ciekawszych osób na GMClanie. Zawsze ma swoje zdanie na dany temat i zawsze potrafi przedstawić jakieś solidne argumenty broniące jego racji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Ehh pozytywny ekscentryzm w tych czasach to niestety rzadkość :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Nie mam nic przeciwko, byśmy się spotkali i byś mi te słowa powiedział prosto w moją "brzydką, pryszczatą" twarz, czy, jak wolisz, gębę ;) . Żeby nie było - nie chciałem Cię w żadnym stopniu obrazić (bo nie jestem pewien, jak to odebrałeś) ;) A Chell ma rację. Jakby mnie Sernat nie wkurzał, jest inteligentny i temu nie zaprzeczę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 "Masz brzydką i pryszczatą gębę. Nie żebym chciał cię obrazić." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 W ogóle nie rozumiem motywu z pryszczami - widzisz, ty masz ten okres przed sobą, ja za sobą :P . Bedziomie, teraz już wiesz, dlaczego większość Twoich postów albo ignoruję, albo na nie odpowiadam z ironicznym akcentem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Dobre Bedziom najpierw na niego gadasz obraźliwe teksty a teraz ,że nie chciałeś go obrazić. No cóż czasu nie cofniesz a twoja opinia jest już dość zszargana na tym forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 A ty Wojo to taki maly derp. Gadasz by gadac i nikt ciebie nie slucha. A tak w ogole, czekam na zdjecia z mojej sesji zdjeciowej. Poszedlem do studia by sie uczyc fotografii, a gosciu zdecydowal ze najlepiej sie naucze modelujac : P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 A ty Wojo to taki maly derp. Gadasz by gadac i nikt ciebie nie slucha. Powiedział PoxiPol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Powiedział PoxiPol Powiedział Anty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 No i co ? Nabijam posty w vallahilli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Powiedział Anty. Powiedział sERNAT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi