Fallord Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Masz coś do hipisów ? ;f A mnie kto na lecha weźmie ? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 A jak do wujka gnyska wpadniesz to nawet na bronka cię zabierze :P Haha, lepszą ofertę dam a co :P Jak na Hel będę jechał to wpadne :D. Borek Borek to było do mnie. :P Jak coś to się z tobą zabiorę. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Nie mam, ale Marmot też dał w hipisowskiej rameczce zdjęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Ta - ja potępiam takie coś, chciałeś być śmieszny ? Coś nie wyszło, ale na Lecha dalej moge z kimś pójśc XD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 właśnie, hipisi to miękkie parówy - takie zdjęcia nie są śmieszne :excl: poza tym powtarzające się motywy są nudne. mogłeś inną 'ramkę' sobie wybrać, Grelo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 @UP:Naziści tak samo, polać temu wyżej. btw.Jak by to powiedział Prze_As - Bycie hipisem nie jest cool i nie jest na topie xD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 a co ma nazista do hipisa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Dalem zdjęcie z rameczką rasta jeszcze jest w tym topicu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 a co ma piernik do wiatraka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 No i co z tego, że sobie w ramce dał :] . Już lepsze ramki od zdjęć z dzieciństwa :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Hipis :rolleyes: pióra w dupie nie czynią z Ciebie kurczaka :sp_ike: właśnie, hipisi to miękkie parówy - takie zdjęcia nie są śmieszne :excl: Heh no pokrzywdzone mają podejście do życia. Ale te ich kolorowe vany z kwiatuszkami roxx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 właśnie, hipisi to miękkie parówy - takie zdjęcia nie są śmieszne :excl: Sam jesteś :P Flower power! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 To tylko ramka :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 13 Stycznia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Obiecana fota ze studniówki: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Gnysek, to dopiero początek a ty już taki sztywny? :blink: P.S: Daj więcej fotek. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Gnysek, to dopiero początek... Ekhem.. czego :D ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Ekhem.. czego biggrin.gif ? Studniówki :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Gnysek, ja na twoim miejscu nie patrzylbym ze zajeta tylko bral sie za nia, naprawde ladna dziewczyna ;P Przeciez Cie lubi, wiec odpowiednia taktyka i jest Twoja :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Yoda: Zawsze trza się upewnić, nigdy nic nie wiadomo ;> ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 13 Stycznia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Gnysek, ja na twoim miejscu nie patrzylbym ze zajeta tylko bral sie za nia, naprawde ladna dziewczyna ;P Przeciez Cie lubi, wiec odpowiednia taktyka i jest Twoja :) Zobaczymy, najprawdopodobniej do Holandii znów w tym roku jedziemy a to tam sie poznaliśmy, więc wtedy się będzie myśleć :P A na razie mogę przecież poczekać :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Wiesz, niekiedy 'czekanie' nie jest najlepsza metoda, nieraz to 'czekanie' wszystko psuje, ale jesli tego wymaga sytuacja to jednak nalezy sie poddac 'czekaniu', wiem co mowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 13 Stycznia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Dobra zostawmy ten temat, on jest o fotkach a nie o moich uczuciach :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 EEE no Gnysek ładne ziółko z ciebie :P nie pogadasz :P ok zostawiamy temat PS. to jest przestroga dla innych:nie chcecie komętaży o waszym życiu towarzyskim? Uważajcie na zdjęcia komętaży :boxed: pisze się : 'komentarzy', uważaj na ortografię, 3 błędy - warn kamrat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zobaczymy, najprawdopodobniej do Holandii znów w tym roku jedziemy a to tam sie poznaliśmy, więc wtedy się będzie myśleć :P A na razie mogę przecież poczekać :P Do Holandii mówisz :D przysłałbyś mi troche jakiegoś holenderskiego skuna, jacka herrera czy coś :P a tak by the way - dobrze będzie :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 13 Stycznia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 No to jeszcze jedno A na wiecej sam musze czekać :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zdjęcia fajne, no gnysiu za sto dni matura :P. Obyś zdał ja nie dam zdjęcia po sie obraziłem jak gnysek powiedzial że wyglądam jak harcerz który ryja se obił :] ale niedługo będą :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Tak szczerze mówiąc, jak przyglądam się zdjęciom, to chyba każdy mi kogoś przypomina. No, z wyjątkiem gnyska, bo taki gnysek jest tylko jeden na tym świecie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 https://gmclan.org/uploader/2251/DSC00069.jpg No... a to ja ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 To ja <_< Bum! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Ranma: Chyba gdzieś cię widziałem... w filmie...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi