Japanstache Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Chell, nie jesteś za stary na zabawę w wojnę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Dawno mnie tu nie było :P Takie tam ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Ładnie. Ten po lewej to kto? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 No to ja jestem ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Aha. Bardzo... no nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Saga i... ziemniaki? W backgroundzie. Ooooo... czipsy, chyba widze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Nie ziemniaki, tylko bułki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Nie ziemniaki, tylko bułki czyżby akademik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Nieee xD Pokój nad morzem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Lans na dziewczyne na forum dla nerdow? Cos tu jest nie halo :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Lans na dziewczyne na forum dla nerdow? Cos tu jest nie halo :/ No cóż, bardzo niechlubna, ale tradycja, z tego co pamiętam nawet administracja miewała takie wyskoki. Nie jest to nic nieludzkiego przecież. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 No cóż, bardzo niechlubna, ale tradycja, z tego co pamiętam nawet administracja miewała takie wyskoki. Nie jest to nic nieludzkiego przecież. Tak samo, jak hejtowanie wszystkiego co się da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Pozdrowienia z czech. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 no i co tam takiego jest czego u nas nie ma i dlaczego jeździ tam większość obecnej polskiej młodzieży ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Narkotyki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Narkotyki. TROLOLOLO. Hip hop kemp człowieniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Pozdrowienia z czech. meh. Do granicy mam z 13km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 To teraz coś dla żeńskiej części userów. Ja i mój ptaszek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 TROLOLOLO. Hip hop kemp człowieniu. No, a o czym ja mówię, lol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Customowy map editor MS Excel w kombinacji z Paint.NET, #pro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 od razu mowie: to pieguska pomysl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Piegusek to twa wybranka, right? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 yup, moj rudzielec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 W razie czego - rudzielec, o którym wspomniałem w rozmówkach politycznych na czacie to inny rudzielec. Nie jestem rasistą, żeby nie było. ;D EDIT: No chyba, że dla cyganów, ale to się nie liczy, bo to nie rasizm, a naturalna reakcja ludzka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 nie lubie samsung galaxy pocket Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 nom, szitowy. ale co poradzisz, poczeba byla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajin Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Wszyscy dają to i ja muszę się pochwalić swoim pyskiem. Oto mój ryj: :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Kamracie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 handluj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 skąd on ma te wszystkie keybordy gitary i inne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi