Webzir Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 Zapraszam do grania w moją nową grę SzechMaster GoldEdition. Grafika cudna nie jest ale grywalnośc chyba trochę podskoczyła. chyba jako pierwszys wpadłem na pomysł, żeby jako menu dać prezentacje powerpoint, ale nie gwarantuje że działa xD ( na moim kompie działa, ale czy działa na innych? ) Więc klikamy na START.pps. Co tu dużo pleść ( xD ) macie screenka z standardowej gry... czary-mary : SCRENCIO JEST TU WYSTARCZY NACISNĄĆ SWOIM MAŁYM KURSORKIEM xD Link do gierki : TUTAJ xD i jeszcze jedno... GRAJTA I OCENIAJTA* xD * Tylko graficzki nie oceniajta bo wim jaka xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 Chyba nie liczyłeś że te minigierki dostaną jakąkolwiek pozytywną ocenę. Zanim zaczniesz robić cokolwiek wpadnij na jakiś sensowny pomysł, a nie rób gier, tylko by je robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 chyba jako pierwszys wpadłem na pomysł, żeby jako menu dać prezentacje powerpoint, ale nie gwarantuje że działa xD ( na moim kompie działa, ale czy działa na innych? ) Więc klikamy na START.pps. Według mnie jest to najgłupszy pomysł w całej historii sceny Game Makerowej. I czemu, jak już, nie w OpenDocument, tylko w jakimś śmieciu Microsoftu? ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 Ja też robie prezentacje na PowerPoint :] (niestety ściągniety ze strony microsoftu i jest po angielsku) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 ROTFLMAO OMG OMG OMG ^_^ btw: mm powazna firma, zastrzezyla nazwy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 Menu zrobione W PowerPoint i ten komunikat o wirusie. uszkodzić komputer w inny sposób Niebezpieczna gra xD Jeden znaczek copyrightu powinienen wystarczyć.Co do mojego poprzedniego postu ja oczywiście prezentacji nie używam do gier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 23 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 Jezus jak wam się nie podoba to wpuszczę wersję bez menu w powerpoincie (...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 Ja nie mówie o grze tylko o menu, bo gra na GM 6.x i mi gry nie działają na tej wersji GMa.Na mój gust menu za bardzo kolorowe(mówie ze screenu podanego przez LitlleFisha).Ale jestem ciekaw jaka jest gra :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 .. głupia ;) ogolnie nie ma sensu robic super gold verszon czegos, co i tak jest badziewiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 Gra była by lepsza jak by grafika nie była robiona na Paicie tylko na Gimpie albo Photoshopie(mówie ze screenu podanego przez guXia) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 jeżeli to ma być cudna grafika to nawet nie ściągam bo wygląda okropnie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 Zaryzykowałem i ściągnąłem. Brydzkie, niegrywalne, śmierdzi. Po prostu w ogóle mi się nie podoba. Nie będę się bawił w szczegółowe ocenianie. Ogólnie jakieś 3/10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 Ja tylko opisze grafike: Grafa: 2/10 dlatego że zrobiona na paincie i te niedociągnięcia :/ szkoda gadać. No przykro mi guXio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 No przykro mi guXioCzemu, rozumiem jakby ktoś troche się postarał, ale by mu nie wyszło. A tu nie ma ani staranności, nawet nie było pomysłu na gre, tylko robienie żeby robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 Ale może nie ma talentu do rysowania na komputerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 nawet nie było pomysłu na gre, tylko robienie żeby robićPierwszy raz tak naprawdę zgadzam się z Micanserem! Robienie żeby robić - to jest najwyraźniej credo wielu gamemakerowców. Ale może nie ma talentu do rysowania na komputerzeA to nie ma darmowych grafik i tutoriali w necie? Zresztą ten temat był już ostatnio poruszany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 Trzeba było przeczytać artykuł "Co to jest dobra gra?" i "Programy graficzne" xD (Ja przeczytałem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiedeK Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 1.Twoje posty nie wnoszą nic nowego do tematu. 2.spam,spam,spam .. nie grałeś a piszesz ^_^ 3.lol 4.To mówi samo za siebie ------------------------------------- Gra lepsza od poprzedniej :P // Twoja sygnaturka: "SzechMaster GoldEdition - 67%" xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 Ale ja nie oceniam gry tylko grafike do której guXio podał link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 Pierwszy raz tak naprawdę zgadzam się z Micanserem! Robienie żeby robić - to jest najwyraźniej credo wielu gamemakerowców. Niestety masz rację. Dla większości liczy się ilość, a nie jakość. Ja wolę zrobić 1 dobrą grę, niż 10 badziewnych. Do poniższego postu: Ależ zabawne :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 Rany! Ale nacisk na Guxio! On chyba tego nie wytrzyma! Rozumiem, że robi eeee... tego... eee... niefajne gry ale przydałby się pozytywny komentarz by go nie dobić: Podoba mi się ten piksel o współrzędnych na screenie 13 i 130. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 Ściągnij jakąś darmową grafikę z neta, albo dobry i darmowy program graficzny np. GIMP i rób od nowa grafikę bo obecna straszy. Poza tym, na gorszy pomysł wpaść się nie dało z tym menu w PowerPoint. Mogłeś chociaż załączyć PowerPoint Viewer - nie wszyscy go mają -_- . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 Wcześniej było gorzej, teraz już lepiej. + Cztery tryby + Jakoś dziwnie trzyba przed monitorem - Menu w Powerpoincie - Gra w 4 exekach 5/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
referee100 Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 Fajny pomysł, średnie wykonanie, ohydna grafika (wiem, że nie jestem oryginalny w ocenianiu tej gry). Ogólnie: 5/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 Prawie totalne dno. Prawie robi... małą różnicę. Mógłbyś się wiele bardziej postarać, bo jedyne, co nie woła o politowanie, to coś, co w jakiś sposób trzyma te 10 minut przed kompem. Nie potrafię nazwać tej więzi. ;) Menu w Powerpoincie i gra w czterech exe to bardzo nietrafiony pomysł, tak samo jak użycie z premedytacją koszmarnej grafiki. Poza tym braki w Helpach (jak się strzela?!) i ogólne niedopracowanie (jak mam odbić zakładnika, skoro jest oddzielony ścianami?) to także mankamenty tej gry. Jeśli chcesz, żeby twoja twórczość trafiała na śmietnik historii, powielaj wzory z tego programu. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 4,16MB? To więcej niż ma Super Mario Fighter...:| sprawdźmy co to za PNW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 giedku, a twoj post wniosl cos do tematu ;)? btw ja np. nie mam mozliwosci odczytania pps, i co teraz :]? e: zrozumialem, ale post i tak nic nie wniosl do tematu :D nie widze zadnej konstruktywnej krytyki, jak juz mam byc taki czepialski ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiedeK Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 Widzę, że nie zrozumiałeś .... na 16 postów 7 należy do piotrex1995 (16-7=9 - inni użytkownicy) "Gra lepsza od poprzedniej (...)" to jest odpowiedź do tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 Gratuluję! Jesteś pierwszą osobą, która robi menu w PowerPoincie, tylko szkoda że: - jak klikam w MissionMissle to pojawia mi się Rozwałka - Gdzie tu do cho**** jest wyjście z helpa w prezentacji? Ale nawet fajna, daję 5,5/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 24 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 Jak sie START.pps nie podoba to se w .ex'ach wchodźcie xD ( PS gdzie można znaleść te poradniki jak rysować? xD ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi