dyzmek Opublikowano 27 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Cześć wszystkim pragnę poinformować iż powracam do Game Makera jaki i do was Gmclanowicze , z pewnością nie zostałem zapamiętany ze zbyt udanych produkcji ale owe są już przeszłością i teraz rozpoczynam pracę nad pewnym projektem lecz co to będzie póki co nie zdradzę iż jest on owiany tajemnicą , w każdym bądź razie witam z powrotem , dziś jestem już starszy wtedy wiele nie rozumiałem (gimbaza) , wolę robić coś rok lecz dobrze niż na siłę i beznadziejnie , oto moje motto :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 27 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Dyzmek!!!!!!!!!! W końcu!!!!!!!!! Tyle czekaliśmy!!!!!! DAWAJ INFO O GIERCE ZIOMECZKU!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 27 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 ON WRÓCIŁ LEGENDY BYŁY PRAWDZIWE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 27 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 DYZMEEEEK!!!!! <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xedom Opublikowano 27 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Będzie nowy Seid?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 27 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 wtedy wiele nie rozumiałem (gimbaza) kiblowałeś w gimbazie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzmek Opublikowano 28 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 kiblowałeś w gimbazie? Nie coś ty nie kiblowałem , ja normalnie ukończyłem po prostu brakowało mi Gmclanu i Game Makera , czy będzie nowy Seid niewykluczone że może i by powstał :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 28 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 Nie widzę błędów ortograficznych!!! Kim jesteś i co zrobiłeś z dyzmkiem? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 28 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 Trochę nieuprzejmie takie rzeczy wytykać, Boad. Jak gość się poprawił to na pewno ostatnia rzecz jaką chce słyszeć to wytykanie mu przeszłości. Ja tam zawsze podziwiałem Twój zapał(mimo braku umiejętności), Dyzmek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 29 Maja 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 I oto w tym momencie nastąpiło odrodzenie GMClanu. Ale mówiąc serio, naprawdę się cieszę z powrotu dyzmka i życzę mu udanych produkcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 29 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Też się cieszę z jego powrotu i nie mogę doczekać kolejnej zapowiedzi :D Nie wiem jak to Dyzmor zrobił ale grałem we wszystkie jego gry :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzmek Opublikowano 29 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 heh :P Sam wiem że moje poprzednie produkcje były jakże niskich lotów po prostu brak umiejętności :) Będę się starał stworzyć coś nawet prostego ale ładnie wyglądającego oraz grywalnego ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 29 Maja 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 o, czesc, fajnie ze wrociles (i przy okazji ze 3/4 aktywnych userow wypowiedzialo sie w jednym watku) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 30 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 siema 4tk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dester Opublikowano 30 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 3/4 aktywnych userow wypowiedzialo sie w jednym watku Dopisz mnie do aktywnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 30 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 30 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Kiedy pierwsza gierka po powrocie? Może nad czymś już pracujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzmek Opublikowano 30 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Tak , planuję a właściwie jestem w fazie scenariusza do ,, R.E.I.R - GENEZA'' , owa gra ma spróbować pozytywnie zaskoczyć , wkręcając gracza głęboko w fabułę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 31 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Wszystko z twórczości dyzmka czego serwisy online nie usunęły jest tutaj. http://puu.sh/pbADP/0a07d0b7e0.rar To raczej upload dla tych którzy chca nostalgnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxGaming Opublikowano 31 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Trochę nieuprzejmie takie rzeczy wytykać, Boad. Jak gość się poprawił to na pewno ostatnia rzecz jaką chce słyszeć to wytykanie mu przeszłości. Ja tam zawsze podziwiałem Twój zapał(mimo braku umiejętności), Dyzmek. Wszystko z twórczości dyzmka czego serwisy online nie usunęły jest tutaj. http://puu.sh/pbADP/0a07d0b7e0.rar To raczej upload dla tych którzy chca nostalgnąć Czy to nie ty mówiłeś, żeby mu nie wypominać przeszłości? xDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Mówiłem nostalgnąć! :v Edit: Słowem wyjaśnienia, tak bardziej na poważnie - Jak ktoś to widzi jako hipokryzję, nie zdziwi mnie to, nie przemyślałem tej akcji. W obronie własnej powiem, moja motywacja była taka, że mówienie o czyjeś gramatyce w przeszłości wydaje się nieco bardziej chamskie aniżeli przypomnienie sobie twórczności użytkownika. Powiem wam, 100% nieironicznie dobrze się bawiłem wracając do tych gier, chciałem się tym z Wami podzielić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxGaming Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 @Vader Człowieku wyluzuj, ja tylko żartowałem, nie musisz sie tłumaczyć xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 3 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 Nie coś ty nie kiblowałem , ja normalnie ukończyłem po prostu brakowało mi Gmclanu i Game Makera , czy będzie nowy Seid niewykluczone że może i by powstał :) . zarejestrowałeś się 7 lat temu, miałeś wtedy 15 lat, więc wtedy już kończyłeś gimnazjum, a twoja twórczość rozkwitała w okolicach 2010-2011, więc taki wniosek się nasuwa (no, jeszcze możliwe, że poszedłeś do szkoły rok później) tak czy inaczej, cieszę się, że wróciłeś i liczę na nowe produkcje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzmek Opublikowano 7 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Będą nowe produkcję jak najbardziej , ale to musi być coś na prawdę dobrze przemyślanego , może z kimś być w teamie coś utworzyć, gdyby ktoś był zainteresowany współpracą kto wie , lecz jeżeli chodzi o solową pracę no to muszę na prawdę wyłapać mega pomysł ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 fajnie, że wróciłeś, dyzmek powodzenia ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzmek Opublikowano 22 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Dziękuje wszystkim w mojej najnowszej produkcji Soundtrack będę tworzył samodzielnie , myślę że fabuła którą sobie pomału układam również będzie jakże ciekawa a gra grywalna i wciągająca , tak więc pozostaje czekać na temat ode mnie w dziale zapowiedzi :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 22 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Czekamy z niecierpliwością 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzmek Opublikowano 25 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Cześć chciał bym się z wami podzielić gotową fabuła do mojej najnowszej aktualnie tworzonej produkcji o nazwie ,,Treksia''. Gra będzie takim połączeniem Akcji , survival horroru osadzonym w klimatach Sc-fi z grafiką ukazaną z góry . Jest rok 3012 Technologia która jest rozwinięta do granic możliwości pozwala niemal na wszystko , właśnie nadchodzi czas gdy ludzkość po raz pierwszy ma możliwość by zamieszkać no nowo odkrytej planecie...no w sumie nie tak dawno bowiem jakieś 30 lat wcześniej , owe trzydzieści lat poświęcono badaniom planety bowiem jest ona opustoszała ale zawiera opuszczone budowle , czyli ktoś musiał na niej być . My jako Kevin Morrison jeden z badaczy owej planety zabieramy pierwsze grupy ludzi na planetę gdzie podobnie jak i na ziemi ma rozwijać się gatunek ludzki , ale czy planeta ,,Treksia'' na prawdę jest pusta ? może ktoś nie życzy sobie naszej obecności ? Zapraszam do waszych opinii na temat fabuły w której osadzona będzie gra :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Super, tylko nie pozwól sobie by fabuła była prowadzona jak w każdej tego typu historii. Jakieś urozmaicenie. Może oni chcą naszej obecności, ale my tego nie rozumiemy? Czekam na gierkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Całkiem spoko fabuła. Gdybyś jeszcze jakimś screenshotem zarzucił, to byłoby fajnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi