Dester Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Mam Rank 70 w ostatnich 2 grach, A mój bocik robi jeszcze jeden błąd :D To dobry wynik ? Ja mam jak na razie 59 B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix_ Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Ja mam jak na razie 59 B) Ja z 9 miesięcy nie używałem GM-a :P Ostatnio tylko Unity... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dester Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Ja z 9 miesięcy nie używałem GM-a :P Ostatnio tylko Unity... Ja to niecałe pół godziny pisałem :D e: Czy waszym botom zdarza się tracić życia? Mojemu nigdy. e2: Jakimś cudem tym razem wyszedł rank 80 :huh: e3: 78... nie mam pojęcia jak poprawić tego bota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 23 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Myślę, że najlepsze boty będą w stanie przy dobrych wiatrach dobić do 200 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix_ Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Myślę, że najlepsze boty będą w stanie przy dobrych wiatrach dobić do 200 :) Czyli im wyższy rank tym lepiej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dester Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Czyli im wyższy rank tym lepiej? Ja już nic nie rozumiem. 1 jest najlepsze czy najgorsze? :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix_ Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Ja już nic nie rozumiem. 1 jest najlepsze czy najgorsze :huh: Im więcej tym lepiej, sprawdziłem to... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Po prostu trudno ustalić, jaki wynik jest ewidentnie najlepszy, czyli pierwszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dester Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Im więcej tym lepiej, sprawdziłem to... Więcej MATEMATYCZNIE, tak? e: Bo niektórzy to rozumieją tak jak miejsca na podium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Nie mam zbytnio czasu na to, ale... matematycznie wyliczyłem, jak wyznaczyć pozycję x paletki, by piłeczka poleciała w wybrany punkt (x,y) na planszy B). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dester Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Im wyższy ma się rank tym lepiej czy gorzej? Gorzej. "wyższy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amaterasu Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Ja już wyliczyłem, gdzie i kiedy piłka wyląduje na paletce, jak wyznaczyć pozycję x paletki, i gdzie/kiedy wyląduje który bonus step it up E: Rank to ilość punktów na sekundę - im więcej, tym lepiej. Najlepszy wynik wygrywa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dester Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Ja już wyliczyłem, gdzie i kiedy piłka wyląduje na paletce, jak wyznaczyć pozycję x paletki, i gdzie/kiedy wyląduje który bonus step it up To ja już przegrałem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amaterasu Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 @bLaze: Możliwe, że nie będę miau czasu wszystkiego zaimplementować, więc nadal masz szansę : P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix_ Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Yeah mam 150 punktów :D [edit] rank w sensie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix_ Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Znalazłem bug: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 23 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 To nie bug. (bug ale nie istotny dla konkursu). To uproszczone kolizje GMa. Nie skupiamy się na bloczkach, a na paletkach, więc zbijanie może być umowne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix_ Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Niech Ci będzie :D Trolololo: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 23 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Ryzykujesz :P Pokazałeś innym seeda (2985472453 :P) na którym masz ten wynik. Teraz inni mogą sobie go ustawić i sprawdzać czy Cię przebiją :> Chyba, że coś modyfikowałeś. Np bonusy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 O to pytał już ediepl, ale jego pytanie się gdzieśtam schowało. Każdy przechodzi do następnego etapu, czy tylko najlepsi z tego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 23 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Każdy. Najlepsi zdobędą punkty. Pamiętajcie, że będą 3 epizody, chyba że będziecie chcieli więcej. Jakoś sobie poradzimy. Następne walki powinny być trochę trudniejsze. Nadal nie mam nagród. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Liczba uczestników jest zaskakująca :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Cholercia, to słabo to widzę, nie idzie mi ten bot, a to ponoć ten z łatwiejszych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 23 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Przede wszystkim się dobrze bawimy i uczymy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 rank 88 na pierwszej iteracji bota. chodzą sprzeczne głosy, jak jest z ym w końcu, Uzjel: im wyższy rank tym lepiej? (pytam Uzjela, bo to on orgnizuje) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 23 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 No jasne, że tak. Najwyższa średnia się liczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix_ Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Ryzykujesz :P Pokazałeś innym seeda (2985472453 :P) na którym masz ten wynik. Teraz inni mogą sobie go ustawić i sprawdzać czy Cię przebiją :> Chyba, że coś modyfikowałeś. Np bonusy Jak sobie wklepią tego seeda to przynajmniej będę wiedział na czym stoję :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dester Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Rank 81, ale mam za mało wiedzy żeby coś jeszcze zmieniać. Mój bot działa na bardzo prostej zasadzie... Nie, nie powiem jakiej :D Jeszcze zobaczę na tamtym seedzie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 moje AI posżło już do Uzjela - ostateczny zasięg wyników to 120-170 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dester Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 moje AI posżło już do Uzjela - ostateczny zasięg wyników to 120-170 :D Przegrałem :D 60-90 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi